2011. július 15., péntek

:-)

Ma sem lettem okosabb, hogy a  haja vajon, hogy néz ki. Szerintem direkt rejtegeti ;-) Lesz nagy meglepi a CCon. Ott talán nem sapiban fog ücsörögni ;-)
A RPL szerint ez a kép  tegnap este készült.

beanene

6 megjegyzés:

  1. A Robsessed szerint a Cosmo búcsú buliján készült. Hát ennek is vége! Nem tudom, csak remélem, hogy C Mester leányzója meglep minket egy búcsú képpel, mint tette azt a forgatás elején, de azt hiszem, amit a nyílvános forgatásokon kaptunk, az már önmagában bódító és hódító, dögös, izgalmas és felettébb bíztató! Köszönjük C Mester, hogy ilyen rajongó barát módon közelített a felvételekhez, és nem záratta le a fél kerületet, nem paravánoztatta és lepedőztette el előlünk Rob/Ericet. Őszintén kívánom magam és pubos barátnőim nevében is a legjobbakat Önnek, és hogy a C szereti C-t, tehát C megy C-be képlet továbbra se legyen relatív, és jövőre Cannes-ban ismét találkozzunk!

    Ami meg Robcit illeti: sztem még féloldalasan nyírt a buksija. ... Micsen cuki volt feltűzött hajjal, miközben azt méregették, hová vágjanak bele!

    Bulizz csak, Kedves! (Úgy hallom az első számú társaság már napokkal korábban dezertált, szóval) szabad lehetett a buli, mert a kép tanulsága szerint Robci végig kóstolhatta a klub sörkínálatát. Vagy csak a felvétel lenne rossz és felettébb megtévesztő? :)

    VálaszTörlés
  2. ok, bocsi! Az RPL-en megtekintett további felvételek alapján visszavonom ateljes sörkínálat feltérképezésére tett megjegyzésemet. Amazok az utolsónak megfogalmazott mondatomat igazolták.

    VálaszTörlés
  3. Rob mindenhogy imádni való
    Vajon milyen a haja?

    VálaszTörlés
  4. Bugsy ezt szépen összeraktad köszi, szívemből szóltál. Azt kívánom magunknak, hogy legyen sittes film hasonló feltételekkel,de legalább ilyen.Mondjuk lehetne online közvetítés is.Ja és ha holnap kezdődne az lenne a legjobb.

    VálaszTörlés
  5. megnéztem az RPL-n a képeket és Rob cigizik 1-2 képen.akkor mégsem hagyhatta abba vagy az elektromos cigi a kezében?Ti hogy látjátok?kicsit lehet,hogy bekapott a búcsúbulin,de jól áll neki:)
    remélem hazautazik Londonba pihenni és nem LA-ben fog parádézni látszatból KS-tal(mert ezt a kapcsolatot én másképp látom,mint a mainstream).az a jó ebben az oldalban,hogy nem kell elnézést kérnem a véleményemért.köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. brumi xD sztem nem hagyta abba, egy kicsit furcsa is lett volna ha ilyen hamar le tudott volna szokni pláne h igen erős dohányos :) hát pedig valószínű h előbb repül LA-be mint haza.. ide Európába már csak az asszonnyal jön vmikor augusztusban és akkor majd itt fognak "parádézni" xDD Igen az tényleg jó h nem kell elnézést kérni a saját véleményért ..ezt én is nagyon bírom, és azt is h nem ugornak vagy 10-en az ember torkának mert éppen másképp gondolod vagy másképp látod a dolgokat! :D úgy hogy ezért külön köszönet az oldalnak!!! :D <3

    VálaszTörlés