2011. július 22., péntek

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Végre! BEL AMI



Szavak nincsenek hozzá!
Csak nézzétek!

"egy pénztelen katona a lehetőségek városában, egy világban, amit nem ismer, a sármja ajtókat nyit és szíveket lop, minden csábítás, minden hódítás, minden összetört szív közelebb viszi a végső díjhoz."
by csez

15 megjegyzés:

  1. nézzük nézzük ás áhhh...*.* nem találok szavakat :d übersexy és spontánélvezős a dolog..xD :D IGEN, AKAROM :D :D sok sok ágyjelenet :D :D

    VálaszTörlés
  2. Kb. tizedjére!!!
    Ez eszméletlen!!! Nem is tudok fogalmazni!!!
    Ha nem aludna a család sikongatva ugrálnék, pedig sose csináltam még ilyet ...
    Imádom!!!

    VálaszTörlés
  3. Csez én megtettem kaptam is anyától..xD :D :$ de nem érdekel :D

    VálaszTörlés
  4. Látni akarom! Most! :) Hozzák ide nekünk! Az nem lehet, hogy Magyarországon ne mutassák be!
    Csak nézem, nézem... :P Olyan jó arra gondolni, hogy ezt itt forgatták nálunk és jónéhányan élőben is tanui voltunk, személyessen láthattuk a kis drágát! :) Imádom a gyönyörű "faarcát" (fene a hülye kritikusokba!) és még mindig tud újat mutatni. :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás képsorok az épp ébredező lelkemnek.
    De jó lenne minden reggel ilyen csoda. És igen, én is most akarom! Ez valami fantasztikus! Asszem egész nap erre csorgatom majd a nyálam...

    VálaszTörlés
  6. Mielőtt áhyba bújtam, Bel Ami, miután kinyitottam a csipáimat, Bel AMi... nem lehet betelni vele. Mire, mire várnak még?

    VálaszTörlés
  7. Már nem számolom hányadjára nézem... Rájöttem IMÁDOM Robikát a kosztümös filmekben. Igen igen megvan az az emlegetett sárm ezzel a frizkóval és a szokinggal . :P nem csak ajtó nyitó hanem bugyi pattintó sárm :-)
    Külön élvezet látni a váll simit, és ahogy "ráugrik" krisztin szkott tomaszra :P
    Oh igen Rob ha ilyeneket sugdosnál a fülembe, mint amiket krisztinnek, hagynám egyből én is, hogy rám ugorj, mert a bugyim az lepattan már akkor, amikor meglátnálak. XDD

    VálaszTörlés
  8. Egy régi exfan kedvenc szavajárását idézem, amit a forgatáson mantrázott mögöttem: ÓMÁJGAD,ÓMÁJGAD ...
    Ez a film a MIÉNK lányok, ahogy néztem a jeleneteket érzem Robci közelségét! ITT volt! Még most is hihetetlen!Lehet, hogy a WFE miatt, de már attól is boldog vagyok, hogy nem kaszálták el ezt a filmet és be fogják mutatni...valahol a világban. Itthon? Hát imádkozzunk!Én istenem , jó istenem, Bel Amimat add meg nekem!

    VálaszTörlés
  9. Jó lesz ez...jó lesz ez xDDD reméljük ide is elfog érni egyszer valamikor a közeljövőben :) mert azt szokták mondani türelem rózsát terem... és a remény hal meg utoljára xDD és ezt most nagyon sok mindenre értem ;)
    puszi <3 és hát igen OMG!OMG!

    VálaszTörlés
  10. Én is married to- t értettem, de arra olyan hülye váladz volt az of course ;)
    Nem a késsel oktatja ki az étkező asztalnál?
    A végzetnél és a bukott katonánál passz... De így jól hangzik, Tünd ;)

    Na,rem. Beus tudsz vele kezdeni vmit, azért még a fő-lektort kérdezd meg ;)

    Töröl-töröl XDDD

    VálaszTörlés
  11. Csez én már kész vagyok.

    Hát fogalmam sincs, de így hogy felhívtad rá a figyelmem talán kihallom a kést.

    .. this.. knives Duroy. What? passzolok

    Irány a főlektorhoz. ja és javítanék még egy elírásomon
    nem the wives, hanem their wifes
    mert az úgy hülye lenne a feleségek, a feleségeik helyett :D
    ez nem a született feleségek xD


    Tünd

    VálaszTörlés
  12. Lányok köszönöm szépen az erőfeszítéseteket.<33333
    Közben RPD feltette a feliratos előzetest, így nem hiszem, hogy van értelme megcsinálnunk. DE én a ti segítségetekkel tudtam meg, mi van benne, így én tényleg hálás vagyok a fordításotokért <3333333

    VálaszTörlés
  13. Robci rehabilitálva!!!!
    A könnyeim patakzanak, a szavaim elakadtak!

    Hm, sztem Rob megérezte, hogy útban van a fazék felé, ezért kicsempészte, összevágta és feltette a netre egyetlen este alatt!:)
    Fülig érő szájjal köszönöm meg neki!

    Tutira nem az egészet itt forgatták? Tele van pesti és Tihanyi jelenetekkel!

    VálaszTörlés
  14. Továbbra is agyhalál... mi lesz velem, mire megjön a wfe-dvd, aztán a BD, ráadásul most már a legjobban a BA-t várom... Eddig azt hittem, Rob jót tesz a lelkemnek, de valahogy most inkább az összeomlás felé ROBogok :DDD Lányok, már csak ti tartjátok bennem a lelket ezekkel a posztokkal (no me-g a kommentekkel :) )

    VálaszTörlés
  15. Hahó...

    Ohh, már akönyv is nagy szerelem volt, imádtam, hogy úgy lett megírva, hogy tudjuk Du Roy egy szemét kis pöcs, mégis szinte bele lehet szeretni, és az ember azt nézi, hol menthetné fel tettei alól...ezért zseniálisnak tartom... nagyon nehéz egy negatív karaktert így megalkotni, hogy mégis valahol szerethető legyen... ÉÉÉÉS most ezen a traileren is ezt látom. Semmi, de semmi nem hasonlít Robra benne, és jaj, ez nagyon tetszik!!!Azt hiszem, tényleg színész lesz a fiúból!! ez alatt a pár pillanat alatt tudott elveszett kisfiú lenni, akit meg kell védeni, dühös, csapkodó, tehetetlen, örvénylő vesztes, és csábító ördög is..., ha csak ennyi lesz a film, már megérte várni. Ha ezek a legjobb képek, kockák, nem bánom, mert ez ennyiből is nagyon jó. Optimista vagyok, hogy Rob DuRoy-át is egyszerre lehet majd szeretni és gyűlölni... jaj, azt hiszem a bőröm megborsózott, és ez jót szokott jelenteni.

    Hát, reméljük ezt a filmet moziba is láthatjuk...És akkor ezt a rengeteg várakozást is megbocsátom! És igen, a kosztüm nagyon jól áll neki, talán természetesebb is benne, mint a mostani korban... érdekes öreg lélek, fiatal, bohó testben...jó párosítás:):):)
    Jáááá micsoda költői voltam...nnah ha ezt váltja ki az emberből, már csak jó lehet, nem???

    csóók, lányok!! mimi :)

    micsoda felüdülés, hogy van időm!!! haháááá

    VálaszTörlés