2011. július 7., csütörtök

Forgatási képek

És igen! Végre vannak új képecskék! :) Éppen ideje volt. XDD Most aztán lányok töltődjünk ezerrel, mert ki tudja mikor kapunk friss árut megint. :))
 a többi képet megnézhetitek itt

rhea

5 megjegyzés:

 1. én is akarom nyomkodni a fejét..xD megint a pités ing van rajta..xD :D

  VálaszTörlés
 2. Dean és Cronenberg... úgy kitanulja a szakmát, hogy a következő filmjében már szerepet is kaphat :D

  VálaszTörlés
 3. szia!
  Hát a robert rajongóknak jó lehet hogy rátalálnak egy ilyen Blogra :D

  Nézd meg kérlek az ennyimet is ha szeretnéd és kövesd a blogot ha akarod :D
  Köszii.
  vampire-vampirefan.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Az az elválasztás a hajában...!?? Kezdettől fogva fura nekem. Nem egy mai fiatalos hajviselet. :) És tényleg ilyencsúnyán nyírják meg a filmben!?

  Egyébként meg irigy vagyok! Háromszor voltunk a közelében, a világvégére is elmentünk utána és egy nyomorult aláírást sem sikerült szerezni tőle. :( Bel Ami alatt miért nem lehetett ilyet, na meg Berlinben a hotelnél? A premierről nem is beszélve... :(

  VálaszTörlés
 5. Rhea, köszi a képeket. Elnézve a képeket, Rob nagyon bele élhette magát a jelenetbe, mert elég sok morcos kép készül róla (Remélem emiatt és nem vki más hozta rá a rossz kedvet). Legközelebb készítesz nekünk morci-Robcis bélyeget is? Olyat tutira nem csinált még senki.

  Ági, sztem a rajongók miatt kár rágódni vagy keseregni. Mikor Rob itt járt, még sokkal félénkebb, távolság tartóbb volt a rajongókkal. De azóta felengedett, és egyúttal remélem, meg is nyugodott, meg is békélt velük. Meg ugye hajnali 4 körül már kevesen is voltak. Szóval ki kell fogni az alkalmat és akkor minden a tiéd lesz!

  Stephanie, emeld már meg a popódat! Kéne Robnak egy európai meló, hogy mi is végre fotózhassuk magunk vele!

  VálaszTörlés