2011. július 30., szombat

Imádunk Fifty - egy felnőtt mese, ami megváltoztatja a világodat

Él a ködös Albionban egy családanya, aki mint minden rendes háziasszony esténként vacsorát készít a családjának. Azonban ez a kis „hókirálynő jégsárkány” répaszeletelés közben, olyan vadul fantáziál, hogy a mi Kovi bátyónk is belepirulna. Szerencsénkre a szorgos asszonykánk, nem rest és éjszakánként papírra veti eme +18 vagy inkább +35 karikás gondolatait. (Mit csinál közben a férj?!) Mi pedig kivörösödött szemekkel és arccal olvashatjuk a Mester kalandjait az egyszeri Bellával és a lovaglóostorral.
Mielőtt megtudtam ki az, aki megálmodta ezt a sztorit, meg voltam róla győződve, hogy csakis „szakmabeli” lehet, hiszen olyan részletesen és akkora hozzáértéssel taglalja a különböző, hogyismondjam, zsákolási rítusokat, hogy 'Monikküvé' és 'Miselvájd' technikai továbbképzésre járhatna hozzá.
Mostanra egész rajongó tábora van a történetnek annak ellenére, hogy gyakorlatilag "szájból szájba szállt". :)
Őszintén mondom, én imádom olvasni! Hát igen. Van ám úgy, hogy az a bizonyos lángocska ott belül, csak takarékon ég. Aztán jön Domward és beizzítja a kandallónkat, akkor aztán összerándul az ember intimnyílása.
Egy évvel ezelőtt eldin82 vidijének köszönhetően szerelmesedtem bele a köznyelven MOTU-nak emlegetett történetbe. Teljesen letaglózva vártam hétről hétre a sztori alakulását. Most ismét készített egy vidit az immár „Szürke 50 árnyalata” néven szereplő fickóról. De először is íme a vörös szobába vezető út kezdete 2010-ből.


És az új néven futó Szürke eminenciás 2011-ben

Most újra elkezdtem olvasni, és ismét hanyatt vágott a sztori. Persze biztos közrejátszik az is, hogy pokolian hiányzik Robci!
Kitartás sorstársaim! Azt mondják ez az uborkaszezon. Persze, ha már így van akkor legalább láthatnánk egy-egy "uborka of Rob"-ot. Hmmm.

Kívánok minden látogatónknak és banyatársaimnak további kellemes nyarat!
És neked is Rob, bármerre jársz is! <3

 moncsi

6 megjegyzés:

  1. Anyám!
    Ezek a videók! Úristen, hol az emberem, el kell kapnom ....
    Robci, szexisten! Még meg kell nézem, most nincs agyam többet írni!

    Heni voltam

    VálaszTörlés
  2. Wáó!
    Nagyon jók ezek a vidik, de hol lehet ezt a történetet olvasni????
    Én is akarom!

    Lily

    VálaszTörlés
  3. Szia Lily! :)
    A történet angol nyelvű FF. Szívesen átküldöm neked majd e-mailben, ha érdekel,de most eltűnök egy hétre. Nyaralni indulok.Írj a banyamailre, hogy ne felejtsem el átküldeni neked. =)
    Addig is puszi!

    VálaszTörlés
  4. Kellemes utat moncsi:-))) Köszi ezért a posztért,ezt a második vidit nem láttam még:-)nem semmi ez sem:-D Ó Mester...ma egyedül vagyokXD

    VálaszTörlés
  5. Claire XDDD nem dolgozik már egy burkoló sem a környékeden? ;)

    Moncsikám, igazi hiánypótló posztot alkottál! Köszi a két vidit, az első nagy kedvencem, a másodikat még szoknom kell, és bevallom, nekem Biel motus vidijét nem veri senki. Nem telik el nap, hogy meg ne nézzem, ott a zene és a képanyag is nagyon ott van.

    Nagyon jó pihikézézt kívánok Neked! Remélem a lovaglópálca nem maradt itthon, mert szóljál utánad küldöm az enyémet. XDDDD Ja! És amit olvasol, minden nap gyakorlatban is dolgozd fel, tudod a gyakorlat nagyon fontos! :)

    VálaszTörlés
  6. bocsi Claire, most nézem, összetévesztettelk Csezzel! Asszem nála bontottak a héten. XDDD

    VálaszTörlés