2011. július 18., hétfő

Rövid vagy sem ;)

Úgy látom Robcinkra hatott a banya bűvölet, amit a hétvégén ejtettünk meg. ;-) Megidéztük a "szellemét" az "ElRobinnyo" by moncsi megtételével. :-)
Azt azonban továbbra is csak találgathatjuk vajon mennyire lett rövid a haja. Mert, hogy rövid, vagy legalábbis két oldalt biztos az, ezt szerintem, ezt a képet elnézve, kijelenthetjük. Miért van olyan érzésem, hogy még a 2008 decemberi rövidséget is űberelni fogja?


beanene

4 megjegyzés:

  1. amennyire a forgatáson belenyírtak, muszáj lesz/volt nagggyon rövidre vágni :D

    VálaszTörlés
  2. Levehetné már azt a sapkát! Félek, hogy a fejére nő. XDD
    Egyébként, ha oldalt rövid az nem baj,sőt még jó is lehet /lsd.WFE/. De szerintem fölül is nagyon/túlontúl rövid, hiszen a féloldalas képen tövig volt vágva a fufruja. Jaj, most mit túr a gyönyörű kezével!? :)
    Nekem akkor is a hosszabb, kócos haj a favorit! Még szerencse, hogy nincs több Twi saga folytatás, mert szegény Edward a végén már kopasz lenne. XD

    VálaszTörlés
  3. Szerintem pici tüsi lesz neki, ha végre lekerül róla a sapi. Lassan olyan lesz már mint Vujity Tvrtko, hogy a fejére nő a kalpag.

    VálaszTörlés
  4. jajj de sexy ebben a fehér V kivágásúban.. jajajjajj...:D :D hosszú volt az elvonó de visszaestem ahogy hazaértem..xD
    bár ezek a képek után nem csodálom :D

    VálaszTörlés