2011. július 31., vasárnap

TC Robika 2010-ben :)

Egy hét múlva Teen Choice, ahol, ha minden igaz, Rob is ott lesz. Kiváncsi vagyok, hogy miben fog megjelenni, milyen lesz a haja? (Számításaim szerint a legjobb esetben is csak 9 mm-rel lett hosszabb. ;))
Újra megnézegettem a tavaly készült képeket és emlékeztetőül készítettem Nektek egy háttérképet. Már akkor is sóhajtoztunk a rövid haja miatt, s nem sejthettük, hogy lesz még annál is rövidebb. Most mit nem adnék azért a frizuráért! :)
Legyen szép vasárnapotok!

6 megjegyzés:

  1. Ágikám, köszi az emlékeztetőt, nagyon örülök neki! Néha nálam már összefolyik az a tengernyi kép, hogy melyik, mikor, milyen "szereplésen" készült. A haja miatt pedig ne aggódj, ha nem forgat úgy se jár fodrászhoz, úgy is megnő hamar neki. (Az tetszik, hogy kiszámoltad, mennyit nőhetett a haja.) Én inkább attól tartok jobban, hogy megtartja ezt a féloldalas változatot és így jelenik meg a tc-n, én ennek nem örülnék nagyon.

    Szóval kitartás, megnő a hajkorona nemsokára, nem úgy, mint ha más részét veszítette volna el. XDDDD

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon bejött a tavalyi díjátadón.:) Ági nagyon ügyesen kiszámoltad hogy mennyit nőhetett a haja. XDDD
    Köszi a képet.:))

    VálaszTörlés
  3. Biri! Köszi a bíztatást. Az utolsó mondatod teljesen megnyugtatott. XDDD
    Sajnos élőben nem követhetem Rob TCA-s megjelenését, mert holnap indulunk fakutyázni a Balcsira. Bízom benne, hogy hozzá igazíttatta a rövid oldalhoz a másik felét is. Bocs, hogy ennyit siránkozok a haja miatt, de nekem az Edwardos kócos feje a kedvencem.

    VálaszTörlés
  4. Ági! A Robsesseden kirakták a képeidet! XDDD

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Ági a Robsessedhez ;) XDDDD Ez tök jó!!!

    Tetszik, h.így kiakadtok a haján :D ez csak haj ;)
    Szerintem nincs nő (1-2 punk csajszit kivéve), akinek ez lenne a kedvenc Rob-sérója! :)
    Nekem mégis tetszik, hogy így hagyta, mert ettől is lesz Rob az a srác, aki... Aki kikészít és felpörget mindannyiunkat ;)

    VálaszTörlés
  6. Ági, gratula a Robsesseden mindenki szereti a képeket, ahogy mi is! Istenem, de hiányzik az a kócos haja. Sajnos Rob, tehetsz bármit, a hajad akkor is az egyik központi téma. A másik a magánéleted és a harmadik csak az, hogy mennyire vagy színész... Mondjuk elég baj ez, de így jár az, aki sikerfilmben alakakít nagyot.

    VálaszTörlés