2011. augusztus 2., kedd

100% Rob videó

Moncsink pár nappal ezelőtt igen csak forró összeállítással örvendeztetett meg Bennünket. :P
Mivel tudom, hogy nem mindenki szereti az ilyen típusú videókat, ezért arra gondoltam evezzünk kicsit romantikusabb vizekre.
Pont kapóra jött Manu újabb születésnapi montázsa. :-) A dal nagyon-nagyon szép, a szövege rendkívül jól  kifejezi a szerelem érzését, /már amennyire le tudtam fordítani XD/.
Figyelem!
Aki még nem iratkozott fel Manu csatornájára, az legyen szíves tegye meg, mert egy nagyon kedves embert "ismerhettem" meg személyében, aki nagyon-nagyon szereti a kis drágát. Megérdemli, hogy minél többen kövessétek a munkáját. Kéretik továbbá minimum egy lájkot is nyomni. ;-)



beanene

8 megjegyzés:

  1. Huh... meg megint csak huh... ezek a hőhullámok... pedig isten bizony eddig még a klimax nem jelentkezett... de most... huh... vizet! Vagy Robot! Inkább Robot! Akkor ez sem a klimax :DDD

    VálaszTörlés
  2. Én egy dög, undok béka vagyok.... kihagyhatta volna a BD-s pillanatokat... amúgy igazad van Golden. Huh és megint csak huh.

    VálaszTörlés
  3. twmmy@ de most komolyan, ha a Haunted Airman meg a Bel Ami benne lehet, akkor a BD miért nem??? Az amúgy is klasszikus lesz, szerintem :DDD Jövőre szétverik a házat a TCA-n, ha nem az győzne Best Kiss kategóriában :)))
    ps. és még mindig huh :D

    VálaszTörlés
  4. hát tényleg egy nagyon jó videó.. :) a szám is nagyon jó választás sztem.. :) és igen huhúhuhú..:D:D
    óhh és a végén a BA és jajj nee sírok a legvégétől.. :'(

    VálaszTörlés
  5. Golden, most magyarázzam el, hát tudhatod, hogy nem kedvelem a KS nevű hölgyet. Amúgy, ha Jodie Fosterrel lenne, akkor sem szertném ha benne lenne, vagy Dakota Fanningel, vagy Hermoinével..(hogy a bánatban hívják?) egyszerűen vannak olyan színésznők, akiket nem kedvelek. Velük ne legyen. AzRM-ben játszó közömbös, a HA-ban játszót nem ismerem másból, amúgy meg a Twilight csók után nem klasszikus egyiksem, hiába nyert a csók aktegóriában. Azt nem lehet űberelni.

    VálaszTörlés
  6. Hát twmmy igazat kell adnom neked, mert én is úgy gondolom, hogy a BD-t tényleg kihagyhatta volna a végéről a lányka. Szépen indult, jó volt a közepe egyszercsak meglátom Bellácskát és hopp, elillant a kezdeti Robos varázs... :(

    VálaszTörlés
  7. Ez az Elena, ezt jól megfogalmaztad helyettem. A Rob varázs illant el számomra is. Ez a Bella amennyire irritáló karakter számomra(ha az én lányom lenne, már megráztam volna párszor),elvonja figyelmemet Robról.És akkor ne beszéljünk az őt megvalósító valós személyről. Egyszer-kétszer azzal is üvöltözésbe csapna az élet valószínűleg. :)

    VálaszTörlés
  8. hát, akkor én szerencsés vagyok, mert tulajdonképpen nálam a csajszi nem zavar be a képbe. Rob mellett alighanem csak egy másik Robot látnék meg :DDD
    Jó, a csók klasszikusban igazad van twmmy, az első mindent visz :)

    VálaszTörlés