2011. augusztus 21., vasárnap

Egy meglepi tortaszelet twmmytől

Drága twmmynk a messzi távolból elküldte a születésnapi meglepijét, Andris jóvoltából! Az egyik kedvenc interjúnk a sok közül, a vöröske Hayley Williams és a kócos kis ördögünk nevetgélős, igazán felszabadult beszélgetése. Most már a fordítással együtt nézhetjük! Köszönjük twmmy! További kellemes nyaralást neked!

Természetesen mindkét nyelven kötelező végig olvasni!
Artist on Artist
Hayley Williams - Robert Pattinson
HW: Hi everyone, this is HW from Paramore and we're hanging around with Robert Pattinson and you're watching myspace's Artist on Artist. No talk about the Twilight film, so thanks for hanging out with us. ... How did you get involved in this movie?
RP: I was just messing around in London, I was doing music, I was at the moment giving up acting and you know, I hadn't got any money... How did you get involved with it?
HW: I read the books, I really loved them and someone told me they're making the films and that was it. I mean, I love movies, especially adaptations of books, so.. I mean, we wrote the song, Josh had this whole music and I thought it'd fit the story and we chased after, we were knocking on doors and we got lucky. I didn't think it was gonna work, I thought we should just give up, we should not be in the movie...
RP: Did someone tell you that? Just give up.
HW: Yeah, like: you're not gonna be in this movie.
RP: It really fits, in the film.
HW: Thank you, thanks a lot.
RP: Where are you from?
HW: I'm from Nashville, Tennessee, that's where we all guys are from.
RP: Actually, I was wondering, because I like the way they say 'here'.
HW: Here?
HW: Yeah? Well, now in London they say 'here'. (a kiejtésen mókáznak, ezt nehéz így fordítani)
RP: No, I like it, that's the best part of the song.
HW: I will pay attention to that. I won't change it though. Because I know that you like it now.
RP: I really like it... it's the fascinating thing that I've been trying to write a song in ages.
HW: Really?
RP: Yeah, the song called 'Here'.
HW: That's amazing. Do you get on myspace with the Twilight thing?
RP: I had a myspace.
HW: I enjoy talking to fans on myspace. We used to talk to our fans in myspace, when we first started. We had about three fans, and we were, like, counting, individual requests... they were whole on the Twilight-thing. That's part of the reason we got so into it. I love horror films... you should do horror films.
RP: I'm not good at stuff like... I was explaining this to my manager, I'm not good at scenes, when someone's coming there behind you, and you look scared.. I was like, what? acting? I can't do it. I don't know. I don't know how to do a scared face, I can't do any specific facial expressions. It was like in Twilight, where we had those contact lenses as well and you couldn't feel what your look is. and I always look like I'm in love with whatever. like, why do I want to kill her? That's how I look at people I'm in love.
HW: It must be insane for you, like, before all this you could probably walk around and have a cheeseburger or a gardenburger even...
RP: Gardenburger?
HW: Gardenburger, like a vegan burger. You don't like vegetable burgers?
RP: You don't call it a gardenburger.
HW: Yeah, it sounds a bit...
RP: Like, look, I found this in the garden!
HW: Okay, let's have a cheeseburger. So, you could walk around, doing things and I'm sure people did come up to you for a picture or so, but it is nothing like now.
RP: It's weird, you know, I'm like a very paranoid person, when people come up to me, it's just brief. They're just looking.
HW: Yeah, they're looking at you all the time. That's amazing. I mean I feel sometimes really awkward when people come up and say, you're Hayley from Paramore and I just say no, but I get that all the time... always I'm hiding myself, and they walk away, and I can't say it's just mess or I just want them to feel bad and walk away. What are you going to do next?
RP: I wanna do some music.
HW: That's fun.. I love singing, I love singing in my band... I actually never heard your voice, but I'd love to, you're ... (?), I think
RP: Not really. I used to play a lot, but now it's not really in for me... "I sing too"
HW: That'd be cool if you did some music.
RP: Only, when we're done with one movie, it's such a good thing when you say, you're just Done, Defined. I always get those 'ex-model' roles, I didn't like woman's ring modeling,
HW: Yeah, it's like: That's Rob
RP: I get I've got feminine hands...
HW: Wow, I mean, look at these, they're not really feminine hands.
RP: I mean, if I had hands like that, it'd look a little bit weird
RP: You were watching Robert Pattinson and Hayley Williams and this was myspace's artist on artist. And check out Twilight on nov. ... Thanks.

HW: Sziasztok, ez itt HW a Paramore-ból és most Robert Pattinsonnal lógunk itt, és ti a myspace műsorát, az Artist on Artist-ot nézitek. Nem fogunk beszélni a Twilight-ről, mint filmről, szóval köszi, hogy idáig is néztetek... Hogyan kerültél ebbe a filmbe?
RP: Csak úgy voltam Londonban, zenélgettünk és épp abba akartam hagyni a színészkedést és nem volt egy fillérem sem... Te hogy kerültél bele?
HW: Olvastam a könyveket, nagyon tetszettek és valaki szólt, hogy filmet készítenek belőle és ennyi is volt az egész. Nagyon szeretem a filmeket, főleg a könyvfeldolgozásokat, szóval... végül megírtuk ezt a dalt. Josh-nak a fejében volt a zene, és én úgy gondoltam, illene a történethez, úgyhogy elkezdtünk szaladgálni a dolgok után, ajtókon kopogtattunk és szerencsénk lett. Nem hittem, hogy sikerülni fog, azt gondoltam, fel kéne adni, nem kéne benne lenni a filmben...
RP: Mondta ezt nektek valaki? Hogy csak úgy adjátok fel?
HW: Igen, valahogy így: nem lesztek benne.
RP: Szerintem pedig nagyon is beleillik.
HW: Köszönöm. Tényleg köszi.
RP: Hová valósi vagy?
HW: Nashville-i vagyok, Tennessee államból. Az egész együttes onnan jött.
RP: Igazából, azért gondolkodtam el, mert tetszik, ahogy mondod, hogy 'itt'.
HW: 'Itt?'
HW: Igazán? Most Londonban másképp szól ez. (A kiejtésen mókáznak, ezt nehéz így fordítani.)
RP: Nem, tényleg tetszi, ez a legjobb a dalban is.
HW: Majd figyelek rá. Bár meg, úgysem változtatom. Mert tudom, hogy így tetszik.
RP: Tényleg tetszik... az-az érdekes dolog, hogy én is próbáltam egy dalt írni valamikor régen.
HW: Tényleg?
RP: Igen, és az lett volna a címe, hogy „Itt.”
HW: Lenyűgöző. Te fent vagy a myspace-n ezzel a Twilight-dologgal?
RP: Volt myspace oldalam.
HW: Én szeretek a rajongókkal beszélni rajta. Sokat dumáltunk velük, amikor elindultunk. Volt körülbelül három rajongónk, és mi nagyjából csak számoltuk az egyéni kéréseket... nagyon rajta voltak a Twilight-on. Részben ezért is vágtunk bele. Nagyon szeretem a horrorfilmeket... neked is kellene csinálnod egyet.
RP: Nem vagyok jó az ilyesmiben... ezt magyaráztam a menedzseremnek is, hogy nem vagyok jó azokban a jelenetekben, amikor valaki jön mögöttem és rémültnek kell látszanom. Úgy vagyok vele, hogy micsoda? Ez színészkedés? Nem fogom megcsinálni. Nem tudom. Nem tudom, hogy vágjak ijedt arcot. Nem tudok semmiféle különleges pofát vágni. Olyan, mint amikor a Twilight-ban viselnünk kellett a kontaktlencséket és nem éreztem, hogy milyen épp a nézésem, és szerintem mindig úgy bámultam, mint aki épp szerelmes, vagy mi, tehát akkor miért is akartam volna megölni a lányt? Így nézek az emberekre, akiket szeretek.
HW: Biztos őrült lehet a helyzet, ezelőtt valószínűleg nyugodtan mászkálhattál és leülhettél megenni egy sajtburgert, vagy akár egy kertburgert...
RP: Kertburgert?
HW: Kertburger, mint egy vegetáriánus hamburger? Nem szereted a vega hamburgert?
RP: Nem hallottam még kertburgernek nevezni?
HW: Igen, egy kicsit olyan furán hangzik...
RP: Igen, mintha azt mondanád, ezt találtam a kertben!
HW: Oké, legyen akkor sajtburger. Szóval, mászkálhattál ide-oda, csinálhattál dolgokat, és biztos odamentek páran egy közös fényképért, de mostanra sokkal durvább lett.
RP: Furcsa, mert amúgy egy nagyon paranoiás ember vagyok, amikor valaki odajön hozzám, az általában nem tart sokáig. Éppen, hogy megnéznek.
HW: Igen, állandóan néznek. Fantasztikus. Úgy értem, néha olyan furcsán érzem magam, amikor valaki odalép hozzám, és megkérdezi, hogy nem én vagyok véletlen Hayley a Paramore-ból, akkor egyből nemet mondok, de ez folyton megismétlődik... mindig elrejtem magam, és az emberek elmennek, én pedig nem mondhatom, hogy ez csak vicc volt, vagy, hogy azt akartam, hogy rosszul érezzék magukat és elkullogjanak. Mi lesz a következő dolog, amibe belefogsz?
RP: Zenélni szeretnék egy kicsit.
HW: Az jó... szeretek énekelni, együtt a csapattal... még én sosem hallottam a hangod, de szerintem van tehetséged az énekléshez.
RP: Nem igazán. Sokat zenéltem, de most úgy érzem, nem nekem való... „én is énekelek”.
HW: Jó lenne, ha játszanál valamit.
RP: Csak akkor, ha kész van egy film végre. Nagyon jó érzés, amikor azt mondják, hogy kész, vége. Az olyan jól definiált dolog. Mindig megkapom ezeket az 'ex-modell' szerepeket. Nem szerettem ezt a folyamatos nőgyűrűt körülöttem.
HW: Igen, ez olyasmi, hogy: Az ott Rob.
RP: Meg azt is megkapom folyton, hogy nőies kezeim vannak...
HW: Nahát, úgy értem, nézd csak meg, ezek nem női kezek.
RP: Úgy értem, ha olyan kezeim lennének, az tényleg furcsa lenne.
RP: Most Robert Pattinsont és Hayley Williams-et láttátok, és ez a Myspace Artist on Artist műsora volt. És nézzétek meg a Twilight-ot novemberben. Köszi.

4 megjegyzés:

  1. kösziii Twmmy :)))) imádom ezt a vidit hallgatni meg nézni..és ahogy mondja h Gardenburger..váá édes.. felszabadult bohókás és vúú..xD a régi Rob :D:D(sztem:D)

    kösziike a fordítást :) és jó nyaralást a továbbiakra :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj nekem is a kedvencem:-))olyan édibédicukkkormókus XD itt:-)) puszi a fordításért,nagygyon jó dolgunk van ám:-)) Evezz még egy kicsit twmmy aztán gyere haza hozzánk:-))

    VálaszTörlés
  3. Két dolgot kell bevallanom: Az egyik, hogy régebben már láttam ezt a videót. A második, hogy neked köszönhetően twmmy így sokkal, de sokkal élvezhetőbb volt. :)

    KÖSZIKE :o)

    VálaszTörlés
  4. Elena igen, sokunk kedvence ez a vidi, a meglepi itt igazából az volt, hogy twmmy lefordította nekünk.

    twmmy, ott a napsütötte tengerparton! Köszi, hogy gondoltál ránk! :)

    VálaszTörlés