2011. augusztus 4., csütörtök

Képek

Hát sajnos a kis drágánk még mindig el van tűnve, így nem marad más, mint hogy visszatekintsünk megint kicsikét. Két képet alkottam most nektek. :)
Az elsőhöz nincs mit hozzáfűzni szerintem, hisz önmagáért beszél. A második viszont lehet szorul egy kis magyarázatra. :)) Igen a híres, hírhedt barna dzseki!! XD Ami már annyira ronda, hogy szép! És nekem kell!! Ésssss tudom, hogy az agyatokra megyek vele, de nem baj. XDDD Gondoljatok bele, ha az enyém lenne soha többé nem látnátok rajta! XDD Na tessék nem a dzsekire koncentrálni, hanem a szépséges pofijára és így már nem is olyan rémes a kép. :)))
rhea

8 megjegyzés:

  1. Figyelem, figyelem! Minden új és nem túl régi látogatónkat megkérjük arra, hogy ha angol használtruha kereskedésekben fordul meg, fokozottan koncentráljon arra a bizonyos barna bőrdzsekire, mely a jelenlegi képeken is látható! Amennyiben esetleg belefut ebbe a "csodadzsekibe" valaki, az bármi áron!!! vásárolja meg, hogy aztán a mi rheánknak továbbadhassuk! :)

    rhea amúgy nem dzsekifetisiszta kicsit sem! XDDD

    "Komolyra" fordítva a szót rheám, imádom ezeket a nosztalgiás képeket. Mindig hajszoljuk az új és újabb megjelenéseit és, ha Te nem készítenél ilyen "emlékeztetőket" ritkán jutna csak eszembe, hogy honnan is indult a rajongásom anno.

    Sok szép csetelős estét idéznek bennem a vizespólós képek is, ahol nézegettük, hogy látszik e a cickója. XDDD Befejezem, mert olyan dolgok jutottak eszembe, amivel megírhatnám életem leghosszab komiját. :)

    VálaszTörlés
  2. rhea!köszönöm a képeket!feldobtad a napomat.
    az első sorozat szerintem mindenki nagy kedvence.az enyém azért is,mert apám is májusban született és neki is ilyen volt a bal szeme.
    miért gondolja mindenki,hogy az a barna dzseki ronda?a Robsesseden is írta valaki:"Rob!szép vagy és gazgag,miért nem dobod ki ezt a dzsekit és veszel másikat?"
    szerintem ez egy vagány kabát és nagyon jól áll Robnak.a szobámban is egy ilyen kép van kint róla még 2008-ból:a haja loboncos és kócos,R. kicsit spicces,de nagyon jól neki:)
    köszönöm még egyszer!

    VálaszTörlés
  3. Vizespólóóóóó a jobb felsőt még nem láttam hogy a fenébe nem láttam alatta meg durcimurci♥♥és igen nagyon jók ezek az emlékeztetők ,annyi gyönyörű kép meg sori...:-)))
    Igenis!!! Dzsekivadászat indul!!!!Rhea: az is jó lesz ha közvetlen Roberttől kunyizom el???:-)))

    VálaszTörlés
  4. hát a durcás-vizespólós nálam is kimaradt,pedig... még ez a francos eső is elállt hirtelen, bár ha Rob álldogálna itt a vizes pólójában az ablak alatt, tőlem szakadhatna még :)

    VálaszTörlés
  5. Hmmmm-hmmmm: köszi rhea!!!
    Imádom a kis-ázott-verebet ;) <3

    VálaszTörlés
  6. rhea ezek a képek most tényleg ott vannak... Nagyon jól beleválogattál. <3 Imádom őket!!! Ügyes vagy. :o)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Rhea!!!
    Meg van az új dolgozós hátterem, akkora sikere volt mindenki aki eddig "vámpírutálatban" szenvedett elalélt.Nem minden beállítást láttam, így nekem is újdonság volt.Kár,hogy mostanában már nem készülnek róla ilyen fotósorozatok, sőt semmilyen nem készül csak a BD.Istenem pedig milyen gyönyörű ahogy, és ahol rátapad az a vizes poló......

    VálaszTörlés
  8. Csajok szívesen csináltam a képeket és nagyon örülök, hogy tetszettek.:)

    VálaszTörlés