2011. augusztus 21., vasárnap

Köszöntő, avagy gondolatok az elmúlt évről...


Hmmm, mint a Pub Bossa, aki általában csak a kezét mosva -mentegetőzik, miért nincs ideje több időt fordítani a szerkesztésre – köszöntelek benneteket drága „kis”banyák, látogató anyák, feleségek és leselkedő férjek (tuti ilyen is akad), esetleg nagymamák! :)

Ugyan köztársasági elnök még nem vagyok - remélem, helyesen írni jobban tudok-, mint a piciny ROBtársaság főnije, pár szóban éltetem Pubunkat és vele együtt Mindnyájunkat;

2010. 08. 21-én megnyitottuk a világ legtisztább anyagát szállító ROBdrog tanyát azzal a kósza gondolattal, hogy magunkat elszórakoztatva kipakolunk ezt-azt imádott Robunkról és esténként jól elcsetelgetünk egymással. Aznapi köszöntőmben – mint az egyetlen a Boszik között, aki semmihez sem ért – kívántam nagyon sok hajtóerőt, lelkesedést, sok-sok humoros percet magunknak.

Mi valósult meg ebből? Lássuk csak:

         • Hajtóerő… úgy gondolom igen! Először csak magunk élveztük, hogy együtt lehetünk, aztán szép lassan jöttetek Ti lányok, asszonyok, nők, csajok, akik félve, vagy bátran vállalva, de mind elmondtátok, hogy ugyan úgy éreztek egy 25 éves srác iránt, mint mi. A történetetek mindegyike hajtóerő volt a mi számunkra, hogy lehetünk bárhol a világon, lehetünk bármekkorák, bármennyi idősek a szívünk csak egyért dobog: ROB hozzád robogok! XDDD

         • Lelkesedés… IGEN! Lelkesedünk egymásért, Robért és minden paparazziért, aki végre lencsevégre kapja Őt!

         • És végül rengeteg vidámság… óóó igen! Veletek Boszik és CSAJOK nem telik el úgy nap, hogy valami jó dolog ne történjen! Szeretünk együtt lenni, jókat nevetni – néha lefordulni a székről itthon, – hogy a család ne értse, mi van velünk.

Csapattá formálódtunk együtt, vannak, akik már személyesen is találkoztak és barátkoznak. Rob után csatangolva eljutottunk egészen Berlinig, sokat moziztunk és fergetegeseket buliztunk-nevettünk.
Ez hát a mi boszorkányos bájitalkeverő pubunknak egy éves eredménye, igaz rengeteget kell a Nimbusz 2000 seprűinken repkednünk ahhoz, hogy Suzy és Lilien lakhelye között elhintsük a barátság és jókedv csillámló varázsporát, de mi hatan úgy gondoljuk, megéri miattunk és mindenképpen megéri értetek lányok ez a kis röpködés! :)

Zárásként pedig egy igazi Boss, most szép táblázatokban mutatná be nektek, hogy egy év alatt 646 posztot pakoltunk ki, Teremtő Anyánk-vidigyártó istennőnk beanene 14 vidit gyártott Nekünk! Ági a stopkirálynő legalább 50 háttérképet és fejlécet dobott össze, moncsi a költők költőnője minimum 20 verssel és sok-sok eszement szösszenettel örvendeztetett meg bennünket. Rhea a linkkirálynő, aki szinte minden nap dobott fel képeket és készít nekünk érdekesebbnél-érdekesebb bélyegeket, twmmy, aki fáradhatatlanul fordít nekünk és keresi a jobbnál-jobb történeteket és végül én, aki semmi mást nem csinálok, csak néha kipakolok egy-egy lemaradt írásjelet és vigyázok a helyesírásra, köszönöm meg Nektek, hogy velünk voltatok az elmúlt egy évben, és remélem, hogy nagyon sok fergeteges órát fogunk együtt eltölteni még!

Biri

9 megjegyzés:

  1. Nagy köszönet jár azért lányok,hogy megteremtettétek nekünk ezt a helyet,ahol közösen imádhatjuk Csillagtököcskénket!!Személy szerint sokkal felszabadultabb ,vidámabb lettem ezen a szent helyen;-),szerintem a PUB gyógyító,feltöltő erővel bír:-))♥♥nem vagyok most valami fényes a szavak terén,nézze el nekem mindenki:-)
    MÉG NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPUNK LEGYEN MINDANNYIUNK ÖRÖMÉRE♥

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot!
    Gratulálok lányok a kitartásotokhoz, a színvonalas munkátokhoz, az összetartásotokhoz!
    És nagyon köszönöm a kedves fogadtatást és a sok-sok új barátot!!! XDD

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot!
    Köszönöm, hogy vagytok és ezáltal helyreállítottátok a lelki békémet, hogy az ötödik x-en (na, még csak alig :D)túl sem kell még vakon járni a világban :)))
    És köszönet Robnak is, amiért így összekovácsolt minket :D

    VálaszTörlés
  4. Hát én csak annyit írok h BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D és még legalább 100 ilyen évforduló legyen <3 <3

    VálaszTörlés
  5. bizony :) Happpy Birthday :) csak így tovább.. :D :D 25 50 75 100 és a többi..:D

    VálaszTörlés
  6. Még sok- sok szülinapot nektek! Bár még csak baby-k vagytok, de ahhoz képest... megy itt a huncutkodás rendesen.XDD
    Köszönet nektek, mindenért, de legfőképpen, hogy VAGYTOK! <3
    Legalább a nagykorúságot érjétek el. ;)
    Puß
    Gitka

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Jaj Banyák! Boldog Születésnapot! Kívánom, hogy érjetek meg még sok sok ilyen napot!

    Tavaly november elején találtam rátok, már nem tudom megmondani, hogy hol, vagy kinél, de azóta ha nevetni akarok, vagy csak egy ici-pici feltöltődés kell, akkor feljövök ide. Imádom a szókimondásotokat, a jókedveteket, a vidámságotokat. Emlékszem amikor először fellátogattam hozzátok, csak kamilláztam, hogy khm - khm most mi is van?! Aztán percek múltán leesett és már dőltem a röhögéstől!

    Csak így tovább és még legalább 17 gyertyát azon a tortán!!

    Pusza!

    Heni

    VálaszTörlés
  8. Igaz mostanában eléggé eltünedeztem... de azért Boldog Egy Éves Szülinapot kívánok a sokunk által annyira imádott Robdorg-pubunknak. :)

    Köszi csajok.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Banyák!

    Köszönöm, hogy nálatok otthonra lelehettem és ennyi klassz csajt ismerhettem meg.
    Robnak is, hogy ezt lehetővé tette.

    VálaszTörlés