2011. augusztus 10., szerda

Történelmi pillanat!

Mióta "ismerem" a kis drágát, nem igen volt magától rövid naciban. Ime most ez is bekövetkezett. ÉS a kedvenc piros színemben? Ez maga a mennyország. XD
Na de Rob, halász nadrág és hosszúujjú pulóver? Azért az érdekes kombináció most sem maradt el. XD
A felvételek tanulsága szerint, még mindig LA-ban lógatja a lábát Csillagtököcske.
Gondolom a képek majd jönnek tagmentesen és nagyobban is. :P


forrás Tumblr és popsugar

beanene

18 megjegyzés:

  1. ó,azok a "málnakeverő"lábak és az a műanyag papucs!a hosszúujjú felső valóban gáz,amilyen meleg lehet ott:de Rob mindig több réteget vesz fel,mint kellene.a TCA-n is csúnyán beleizzadt az ingbe.
    vajon mi lehet a szatyrokban:hamburger,sör vagy kutyakaja?
    mindenesetre jó látni,hogy Rob rendben van!lehet,hogy dolgozik?az a fickó mellette valami asszisztens féle,nem?a Cosmopolis forgatáson is ott volt.
    Bea!köszönöm szépen a képeket!
    brumi

    VálaszTörlés
  2. Beám az hagyján, hogy hosszú ujjú felső és halászgatya, de a papucs!!!! :)))Akkorát nevettem amikor megláttam. Imádom <333
    Ezt akár itt nálunk a piacon is vehette volna. Kikészít ez a pasi! De örülök, hogy jól van rendben van.
    Köszi Bea! <3

    VálaszTörlés
  3. bocs!megnéztem a többi képet is a popsugaron:Rob mellett az Sam Bradley.kicsit mehetnének a partra is barnulni!ha emlékeztek a legelső Vanity Fair sorozatra:ott Rob kicsit le volt barnulva.
    brumi

    VálaszTörlés
  4. Ahem... az a papucs. itt vette a drága Mo-n? Merthogy nekünk családilag ez az elnyűhetetlen papucsunk. szakad, vesszük az újat. Édes, drága élet, éppen a piros nadrágján filóztam. De jó, hogy van neki rövidben is! De jó látni. Remélem, nem akar hízni! Ennyi mindent a szatyorban... Ja, olvastátok, hogy állítólag forgatják jövőre az UC-t? Hát, hogy csinálnak belőle 17 éves elveszett fiút? Fogyni kell, Robci....Azért annak örülök, hogy nem lakókocsi-lakó....

    VálaszTörlés
  5. Amikor először megláttam csak ennyit mondtam ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te jóó ég! xDDDD kész rövidgatya és vastag pulcsi..gratulálok Rábört tényleg! xDDDD Aztán a második kérdés: Mi a fészkes baracklekvárt keres még LA-ben? Már rég lakókocsi-lakónak kéne lennie(h twmmy szavaival éljekxD) xDD na lehet majd a 7végén utazik sőt biztos is h akkor lehet akkor olcsóbb a magángép xD Na mindegy majd kiderül....addig is Rábört okos legyél ám! puszi <3

    ui: igen én is olvastam h állítólag elkezdik forgatni...hát úgy legyen :D

    VálaszTörlés
  6. Óh istenem:) egyből meg van bocsajtva a kialvatlansag Es hogy Felébredtem :D
    Istenem rövid gatya papucs hat istenem de kobaszott Jol néz ki...*.* ma mar kávé se kell :D

    VálaszTörlés
  7. Jajj, hát ez fenomenális :)

    Pulcsi, rövidnaci és PAPUCS?! Nemár...

    Bár ha jobban belegondolok, úgy tűnik Robcit felfedezte az adidas... lehet pólót nem adtak neki?

    VálaszTörlés
  8. hát kész, agyhalál... talpig adidasban... adhattak volna hozzá valami pólót is :DDD
    Olvasta Heni múltkori írását, hogy rövidnaciban tuti fel sem ismerik, mert mindig nyakig beöltözik? :))) Csak hát az elmaradhatatlan macifelső... mert ha még itt lenne nálunk, itt szüksége is lenne rá :)
    Jupijéj... UC mégis csak lesz!

    VálaszTörlés
  9. Rövidnaci?!

    Nem megmondtam Golden! Én megmondtam!

    Az még oké, hogy rövid, de ha jobban megnézitek szerintem melegítő anyagból van, mivel elég vastagnak tűnik!
    hihihi: tojásmelegítő :DDDD


    Heni voltam!

    Ui: Jaj csajok köszönöm szépen a DVD-t tegnap megkaptam! Már nem is számítottam rá!
    Nagyon hálás vagyok érte! Esküszöm, hogy meghálálom, ha Egerben járok!!!

    VálaszTörlés
  10. Oké, mivel a pacsker úgyis feltűnt mindenkinek, én már csak annyit tennék hozzá,a naci lehetne kevésbé bőszárú ;)
    Sam is elég nyúzott: pihizzetek fiúk!
    A heti hírek azért lehet hazarántják egy rövid családlátogatásra :/
    Összességében: nekem tetszik ;)

    VálaszTörlés
  11. Henrieme !!!!
    Miért csak tegnap kaptad meg? Kb egy hónapja adtam fel....

    VálaszTörlés
  12. Nem mondod? 1 hónapja?
    Én már teljesen le is mondtam róla, gondoltam biztosan elfelejtetted!

    MA reggel nyomta a kezembe a postás, mert nem fért be a postaládába.


    De ígérem valahogy meghálálom!!!

    VálaszTörlés
  13. Ez igen.... ezek szerint megnézte még valaki rajtad kívül.... megyek én még arra... lehet, nem egy hónapja, de akkor rögtön amikor beszélgettünk róla. hogy eddig hol dekkolt? Na sebaj, ami késik nme múlik...

    VálaszTörlés
  14. IGEEEEEN!

    Rob rövid gatyóban! Egész héten erre fókuszáltam, hogy vegyen már fel vmi rövidebbet. Hófehér lábacskák, Zuckerberg kedvence csíkos uszodai papucsban. Kapucnis pulcsi? Biztos fújt a szél.

    Látom, kerekedik az idei haverokkal lógás. Tegyék csak, jó buli lehet a haverokkal utazni meg csajok nélkül együtt lógni. Lehet, hogy együtt bérelnek vmi kérót?

    Vajon a BD utómunkálatai miatt maradt LA-ben? Vagy mégis a haverok? Akkor minek is repült haza a gitártok? No de ilyen muzikális bandában biztosan akad egy másik.

    UC ügyben meg sztem akkor kéne örömködni, ha végre elkezdik a forgatást. Robcinak addig is el kell merülnie az egyenletes barnulás művészetében. Napimádó asszisztenseként, természetesen mentori minőségben is segíteni fogom benne az elkövetkezendő hónapokban. A mellékelt ábra mutatja, a fokozatosság elvét alkalmazva, a felkészülést megkezdtük.

    u.i.: Beus, éppen ma fordult meg a fejemben, hogy téged, mint mágikus beleérző képességekkel megáldott banyát meg kéne kérdezni, érzed-e a levegő változását, mint karácsonykor, mikor végre haza jött. A dilemma megoldódott, de azért érdekelne, mit tapasztaltál az elmúlt napokban.

    VálaszTörlés
  15. Na lehullt a lepel még egy titokról. XDDD Gyönyörű, hosszú... lábujjai vannak, akár zongoráni is tudna vele négykéz-lábast. :) Igaz minden porcikája "formatervezett", tehát tökéletes.
    Szerintem is tök jó a szerkója, és a kedvenc napszemüvegem van rajta. :)

    VálaszTörlés
  16. A későn jövők már nem tudnak újat írni. Mindent leírtatok már lányok, ami eszembe jutott a képek láttán. Nagyon örülök a hétköznapi teendőit végző Robnak. De a virgácsait nem hagyhatom szó nélkül. XDDD Olyan fehér, mint egy 100 éves vámpír és olyan vékony, mint egy kisgyereké. Hát kellene még cangázni azt hiszem, hogy a vádli kissé férfiasabbra dagadjon. XDD

    De nagyon imádom! Amikor ilyen ruhaösszeállításban látom, mindig eszembe jut, hogy egyik évben a legjobban öltözött ffi is volt, ha emlékezetem nem csal.

    VálaszTörlés
  17. Miért, Biri? Szerintem ebben is a legjobban öltözött... Decens Adidas, és nem büdösödő tornacipő. Hát kell ennél jöobb? Amúgy Patti azt mondja, ha fúj a szél, nincs is olyan meleg.

    VálaszTörlés
  18. so nice man, u want me post a comment?

    VálaszTörlés