2011. szeptember 30., péntek

100% Rob videó

Igaz, hogy ez a hét nem szűkölködött izgalmakban, de nem szeretném, ha az R-faktorotok véletlen süllyedni kezdene, ezért posztolom a legújabb "gyermekemet".
Erre a videóra vár a mi drága claire-ünk már több mint egy éve. Már réges-régen megígértem neki, hogy egyszer megcsinálom.
Pocóbébi! Ami késik nem múlik, szokták volt mondani. Jah és még azt is, hogy "isten malmai lassan őrölnek", meg "a jó munkához idő kell." XDD
Remélem kielégítőnek és élvezetesnek találod, és végre talán elmondhatod, hogy  erre a  számra is van egy jó Rob videó. ;-)
Kellemes hétvégét Mindenkinek!!



beanene

7 megjegyzés:

  1. Már megint mit csináltál beus!!! Meg áll az eszem, nem sok kell és a szívem is mindjárt...Szerintem erre aztán megérte várni...Új kedvenc! :))
    Nem jön több értelem belőlem. Megyek nézni.

    VálaszTörlés
  2. Vigyorogva kezdtem nézni ,mikor megláttam a dal címét,mert imádom ezt a dalt és igen tudtam,hogy ami késik az nem múlik:-DDDAztán meg mikor megláttam a pocós képeket-hihi-akkor már csapkodtam ,az asztalt,meg dörzsöltem a tenyerem,jajj nagyon szépszerelmes képeket válogattál bele a pocikán ♥(love you pocó forevör)kívül is!!ERRE A DALRA IS VAN MÁR SZUPER ROB VIDEÓ:-)))))Aztán meg elindultam YTra lájkolni,és megláttam hogy ENYÉM!!!!KÖSZÖNÖM!!Ez most el sem tudom mondani milyen jól esett a lelkemnek,konkrétan bőgök..Abszolút váratlanul ért,hatalmas meglepetés!!!!KAPTAM EGY VIDEÓT ROBCIRÓL és ott a farmeros kép és Edward és a szalmakazal ahogy rám vár:-)))))♥♥♥♥Csodálatos lett és az enyém mondtam már?:-)))))))

    VálaszTörlés
  3. köszönöm,bea!ügyes vagy,mint mindig!bearanyoztad az estémet!thank you for beautiful disaster!

    VálaszTörlés
  4. Beus! Ez... ez... nagyon ott volt! Egy csomó kedvenc képem meg videórészlet. És az utóbbi idők sok morcos, szőrös Robja után megint mosolyalbum. Imádtam. És meg is nézem újra, meg újra... Szép hétvégét neked is!

    VálaszTörlés
  5. Majdnem sírtam éjjel. Mire befejeztem a fordítást igen korán lett. Meg akartam nézni a vidit és a hülye laptopom nem csinált semmit, csak pörgött helyben. Lehet elege van Robból? a többi gépet meg a gyerekem akkurátusan kikapcsolta. fél háromkor már nem kapcsolunk be gépet. Felmentem aludni. És most felkeltem és idejöttem megnézni Claire szülinapi ajándékát. És ...és...és... jaj. ezt a gyereket valaki klónozza már! Beus, jól összeválogattad a képeket, és a zene a képekkel együtt jaj. meg is nézem megint és megint.

    VálaszTörlés
  6. Beette magát a bőröm alá ez a vidi!!!!
    Imádom, Beus-Bűvésznő: zseniális!
    És ez a dal: esküszöm sose hallottam korábban! És a szöveg...
    Szóval nagggyon tetszik!
    Köszi!!!!

    VálaszTörlés
  7. Mint mindig most is remekeltél, és mint mindig teljesen elvarázsoltál.(L)

    VálaszTörlés