2011. szeptember 14., szerda

BD1 előzetes

Bár még több, mint két hónap van a BD1 mozikba kerüléséig, még is újabb előzetessel állt elő a Summit.
Mivel tudom, hogy a legtöbben látogattok más oldalakat is, így a videót nem teszem ki, csak néhány Edward képet. Azért, hogy megírhassátok a  véleményeteket a látottakról itt, a törzshelyeteken is. ;-)









Ha az előzetest még sem láttad volna, akkor megnézheted itt

A képek forrása az RPL

beanene

14 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Tetszik! Óóóóó nagyon érdekes lesz! Már alig várom a filmet!

    Viszont állítólag van még egy trailer amit a CC-n levetítettek. Lehet, hogy nekem kerülte el a figyelmemet, de nem láttam! Nagyon-nagyon kíváncsi lennék rá! Nincs meg véletlenül valakinek?

    Rábörtünk, édi nagyon édes! Jaj ha nem mondtam volna még nagyon várom!!

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem , nem nézem meg, akkor sem. NA jó, a képek azok itt vannak, de a trailert nem nézem meg!

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik! :) Lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni a moziban!? Már várom!
    Ami nem teszik az Edward kontaktlencséje az esküvőn, és némely paróka (pl. Alice,Carlisle). Máig nem értem, hogy miért kellett minden rendezőnek változtatni a Tw-ban megszokott és megszeretett külső kinézeteken.

    VálaszTörlés
  4. ja..ja biztos jobb lesz mint BD1 :) mert ez ugye már a BD2 trailer? xD igen ..az ..oké nem tévedtem
    Egyébként alulról a második képen olyan mintha szorulása lenne xDDDDD (bocsi ezt muszáj volt nem hagyhattam ki xDD)

    VálaszTörlés
  5. ó csajok, én már nagyon várom...
    bocsi XDDDD

    figyeltétek azt a lépéskombinációt, amikor ölbe kapja Bellát?! ;)<3

    "létezésem legszebb éjszakája": wao...tudom, ebben sokan nem értünk egyet, de nekem ez az Edward tetszik eddig legjobban (bár tényleg hülyeség, hogy minden részben változtattak rajtuk... :/ )
    és sztem a többiek is rendben lesznek...
    na, ahhoz képest, hogy csak egy mondatot akartam írni... XDDD

    VálaszTörlés
  6. mint felvilágosítottak nemrégen ez még mindig a BD1 trailer xDDDD jesszus vajon még hány fog kijönni..nekem tényleg úgy tűnt h ez már a BD2 xDD sorryy ...tévedtem

    VálaszTörlés
  7. csezemo, én is akartam írni, hogy ahhoz képest, hogy micsoda erővel bír Edwardunk, azért Bella alatt ép hogy meg nem roggyant :DDD
    De az a kis mosoly, amikor jönnek el az esküvőről, nózi összeránt... *sóhaj*
    jaj istenem, mitől lett most még messzebb a november közepe???

    VálaszTörlés
  8. Csezemo, Golden

    megnéztem én is azt a bizonyos lépéskombinációt. . . hihihi!
    Tényleg! Igazatok van!

    Heni

    VálaszTörlés
  9. Újra és újra mééééér nem volt jó a Twilight-os hajszín és a kontaktlencse,a kutya egye meg az első részben látszott legkevésbé természetellenesnek/bár vámpírnak lenni az:-DD/ nem is csodálom hogy utálta/ utálták .Egyem meg ez a második kép♥jajj meg mikor mennydörög Bellára,az már milyen ,hogy szeretjük ha kajabál?:-)))))) na ami igazán igazán az a hangja,jajj de el tudja lágyítani a szívemet vele:-)))
    én várom a filmet:-)és szeretem a farkasokat is,meg Charlie-t is ,és bár bénán néz ki C haja őt is imádolom,csak azért mert Peter olyan jól játssza:-))

    VálaszTörlés
  10. először az tűnt föl,hogy Rob mennyit változott a jelenetek között(nyilván a hosszú forgatási idő miatt).mikor az Esme szigetre mennek egészen sovány és a haja is jó(összeségében nagyon szép Ed:).a szülés jelenetre már felszedett(vagy még nem adott le)pár kilót,a haja is más:szerintem nem áll jól neki az egész cucc(haj,smink,felső),a kiabálás szerintem is vagány!
    a filmet igazából nem várom....aztán még az is lehet,hogy Bill C.majd meglep.a Summit helyében egy részben csináltam volna meg a filmet.szegény Rob még jövőre is mehet promótálni!
    brumi

    VálaszTörlés
  11. Nekem a kiabálás tetszik a legjobban...látszik, hogy már házasok. :)))

    VálaszTörlés
  12. Hálló... Újra itt!

    Nem hagyhatom ki, áá dehogy, hogy komizzam a trailert. Nekem tetszett is meg nem is. összességében oké volt, már ami egy filmet illet. Ami mégsem jött be, az Edward és Bella és úgy általában a smink... Nagyon nyúzottnak néznek ki, Bella még az esküvőjén is olyan, mintha legalább három napja nem aludt. Amúgy Bellának végig olyan az arca mint aki egy k.rva nagy citromba harapott. Én nem értem, az esküvőjén legalább nem kéne boldognak lennie???? És Edward sem tetszik mindig:( A kontaktlencséje egyáltalán nem. Viszont az uccsó kép az igen, az bejövős... És ahogy kiabál az is tetszett.
    Szóval mindent egybevéve most olyan közepes, nem rázott meg, de azért persze elmegyek, megnézem. és egyetértek, baromság volt két részt csinálni, ha egyben lehozzák talán még várnám is. Most egyelőre semleges. Sajnálom:/ nem hittem, hogy ez lesz... csak remélni merem, hogy kellemesen tudok még csalódni. Bár azért ahogy letépi az ágykarfát, nna azt nem tagadhatom, az nem volt rossz, ami azt illeti:P:P:P:P Úgyhogy ezzel a képpel igyekszem várni a filmet:P

    Csóók, mimi

    VálaszTörlés
  13. mimi@ Bella a könyvben sem örül igazából az esküvőnek, a felhajtásnak. Nekem legalábbis ott az jött le, hogy kín, feszengés számára az egész.
    De tény, hogy EDwardot egy picit fiatalíthatták volna, mert spec. a "szeretlek, amíg csak élünk" alatt a saját öregapja is lehetne :) Viszont amikor mennek el az esküvőről, az a mosoly, az a nózi húzogatás... ott nagyon édes. Meg hát a hangja... amire nem találtak még jó szinkront :)

    VálaszTörlés
  14. Eddig bírtam a böjtöt, pedig megfogadtam, hogy nem nézem meg a videót :S Ennyit a kitartásról. Hát, mit ne mondjak, Ed az esküvőn eléggé hogy is mondjam... kicsit he.. baz hogy bírták így belőni a haját? Úr isten. A többi vámpír meg... filmről filmre egyre szörnyűbbek. viszont a kiabálás nagyon bejön nekem is... Imádom a hangját :)
    Soká lesz még november...

    VálaszTörlés