2011. szeptember 15., csütörtök

Rob ismét távol Afri... akarom mondani Európától :-)

Robcink, hátrahagyva banyácskáit, visszahúzott LA-be. :-( Feltűnően rövid látogatás volt ez. :O Most aztán egyre jobban esz a penész, hogy  megtudjam, mi a kutyafülét fog csinálni, ha nem forgat filmet. :O
Azon azért jót mosolyogtam, hogy a hölgy cipeli a gitártokját. Ejnye-bejnye Robikám, hogy van ez? :) 
No és még egy kérdés: mit cipelt a nagy bőröndben, ha csak ezt az egy fehér pólót láttuk rajta?







beanene

13 megjegyzés:

  1. Hazavitték a sok szennyest anyuci meg kimosta...:P a sok alsogatyakat meg zoknit meg ilyen Jo dolgokat ..:P vagy macit dugdossa..Jajjj szegény kutyika mi lehet vele..?? Biztos nagyon várja haza a gazdit :) örülök neki h vegre visszent gyors baráti látogatás volt :D na meg egy keresztapa címmel lett gazdagabb :D:D

    VálaszTörlés
  2. Biztos be kell szállnia neki is a promózásba ;)
    A csomagban meg a másik 33 fehér pólója lehet XDD

    VálaszTörlés
  3. Hát a kis morci itt hagyott bennünket parlagon.
    A képről szappanopera érzés fog el: Robertó Rangasz megérkezik LA-be az őrült városba az Ő Izaurájával, akinek a kezébe adta a legféltettebb kincsét.
    Ja és hogy mi van a bőröndben? Ajajj! Erre inkább nem válaszolok, mert van ötletem, de túl sok horror filmet néztem mostanában XDDD

    VálaszTörlés
  4. Ezen már én is törtem a fejem, hogy minek ekkora börönd, ha az ember 10 napra megy és mindig ugyanazt a fehér pólót hordja...Ráadásul ez a börönd jól meg is van tömve.
    Plusz egy táska a fedélzetre...biztos az uzsi van benne. Meg olvasnivaló. Meg persze a laptop. Meg egy masnis porcelán kutyacsont.
    Szerintem Rob nem az a csomagoló müvész. Bevág mindent a böröndbe, ami a keze ügyébe kerül. Meg azután, ha már az ember celeb lett, sok cuccal kell utaznia. Ezt így kell.
    Egyébként szerintem munka után futkos, azért nem maradt Londonban. A munka pedig Amerikában van. Most, hogy vége a vámpírosdinak, nem engedheti meg magának, hogy leeresszen...Jelenleg nincs semmi konkrét projektje, úgy hogy fel kell hajtani a melót.

    VálaszTörlés
  5. szerintem kabátok vannak a táskában és kapucnis felsők(a fehérneműn kívül).a hazaérkezéstől idáig ez kb.a 4.kabát rajta.LA-ben legalább ilyen meleg van,mint itt,tehát biztosan szeret izzadni,azért van ennyire beöltözve.vagy ahogy 1 másik oldalon írta valaki:ez a magán szaunája.
    a kedve egyáltalán nem lett jobb!sőt,ha a heathrow-i megérkezésre gondolok,ott legalább mosolygott.azóta csak szomorú arcokat láttunk a képeken.vajon fel tudnám dobni a napját egy csirke tikka masalával és pár sörrel?rajtam nem múlna!...és egyelőre(most még ezt gondolom)nem is vágynék többre...csak egy mosolygó Robra!
    brumi

    VálaszTörlés
  6. hú, brumi, leírtad, amit gondoltam

    VálaszTörlés
  7. látod,Bugsy!ilyen empatikus vagyok!
    most néztem a plusz képeket az RPL-n az ominózus ebédről az ügynökkel.lányok!a "nagy színésznő"nem is volt ott!!nincs is olyan korlát a Rob-Grace képeken,mint a K.fotókon!és Rob mosolyogva beszélgetett az ügynökével....tehát csak az a nightmare woman van rá olyan hatással,hogy beborul az agyába!
    brumi

    VálaszTörlés
  8. A bőröndben egy csomó forgatókönyv van, amit a mi nagy örömünkre filmre visznek Robbal. XD

    VálaszTörlés
  9. brumi, ez bennem nem merült fel, mert az étterem bejárata mindkét képen hasonló, az viszont igen, hogy 1. a művésznő aznap nem dolgozott (akkor viszont miért nem bújkálnak a hotelszobában/lakásban), 2. ez az ügynökkel zavartalanul távozás egy ugyanolyan (és sikertelen) kísérlet a sajtó és rajongók figyelmének elvonására, mint Torontóban azon cél érdekében, hogy a figyelő tekintetekre extra érzékeny nője lábujjhegyen elsettenkedhessen a helyszínről. Megint nem jött be.... Egyébként Grace a képeken semmi érzelmet nem mutat, nyú viszont nagyon depi!

    VálaszTörlés
  10. nem lehet,hogy a drog az oka az állandó levertségnek mindkettőjüknél?a twmmy által idézett "shattered" kifejezés is valami ilyesmit jelent,nem?
    nem hagy nyugodni a gondolat,hogy ilyen gazdagon mennyi lehetőségük van és lehet,hogy a drog az egyetlen kikapcsolódásuk?!
    Rob építhetné a zenei karrierjét,járhatna dráma órákra,írhatna forgatókönyveket(ahogy tervezte),lehetne unicef nagykövet,mint Jolie vagy E.Mcgregor vagy sportolhatna(a felszabaduló endorfinok boldoggá tennék) és Hollywoodban muszáj izmosnak lenni 1 híres színésznek manapság(mondjuk nekem ilyen vékonyan is tetszik).a helyében én biztosan vállalnék valamilyen önkéntes munkát(jó példa lenne a rajongóknak is)és megmutathatná a jó szívét a világnak.azt tudjuk,hogy mennyire szereti az állatokat,de most az emberek is következhetnének....
    brumi

    VálaszTörlés
  11. Brumi, ne keseríts el, én nagyon-nagyon remélem,hogy ennél egy kicsit több esze van... Robank. Igaz, nagy a csábítás, meg ha nincs egyértelmes elfoglaltsága az ember gyerekének, akkor könnyen elcsábul... és édes dolog, de az én szakmámra is azt mondják, hogy vagy idegosztály, vagy alkoholizmus... és ugye a színészek sorsa sem különb (könyvelők-színészek, ne ez a párhuzam még sosem jutott eszembe. De. Van olyan,aki nem iszik és nem idegbeteg... hátha Robunk csak a kipróbáltam, nem old meg semmit kategóriába tartozik. Igaz, én vetettem fel a jelentését a szónak. De ugye nem? ugye nem?
    Annyira......

    VálaszTörlés
  12. van azért hétköznapi jelentése is a szónak XDDDD
    ne gondoljatok mindig a legrosszabbra ;)
    mondjuk az nekem is eszembe jutott, hogy akár tanulhatna is :)
    deazistenszerelmére: ki ne izmozza magát!!!! XDDDD

    VálaszTörlés
  13. Szerintem nyunyut cipeli benne... :D mert már annyira papi undora van szegény lánynak, hogy elrejtőzött Rábőrt bőröndjében :DDD

    Nagyon remélem, hogy csak mi gondoljuk azt, hogy valami 'csúnya dolog ' van a háttérben...

    VálaszTörlés