2011. szeptember 28., szerda

Rob megérkezik Torontóba *frissítve*

Rob tegnap ismét utazott. Leakasztotta a  fregoliról kedvenc fehér pólóját (pólónkat ;)  ), magára öltötte és útnak indult. Persze a borotvája továbbra is "lost". De mi a csudát kereshet Torontóban!? Reméljük majd az is kiderül! 

Tegnapról új, jobb minőségű képek jelentek meg, úgy gondoltam ezt is látnotok kell.
Mekkora szemekkel néz! :) Bárcsak reánk vetné így egyszer csodálkozó pillantását. Moncsi biztos tudná mire gondolhat. XDD

Forrás és további képek itt

Legyen szép napotok!
Ági

19 megjegyzés:

  1. Olyan jól indult ezekkel a képekkel a reggel. És vágot a szőrből? Illetve vágatott. Mintha kevesebb lenne, mint tegnap. Szerintetek a pólóból és cipőből hány darab lehet? Vagy póló sok, cipő egy? Nem semmi lehet a szaga, kiindulva a 13 évesem 3 naponta hordott ilyen jellegű dorkójából....
    És már komolyan megy az agyamra a sok marha. Mit olvasok a fene tudja melyik oldalon? Hogy a két könnyű csomag K-é. Hát a fene egye meg, Amerikában nem lehet egyforma táskákat vásárolni? Ezek nem ismerik ezt a lehetőséget? És az a szegény rusnya négylábú? Már megint hátrahagyta. Vagy a csomagtérben utazott?

    VálaszTörlés
  2. twmmy, kezdesz kötődni Macihoz!

    VálaszTörlés
  3. tisztára mintha a tegnapi magamat látnám... persze szakállam nem volt (még), csak a rengeteg könnyű, de terjedelmes cipelnivaló :D
    Én egyébként ezt a cipellőjét bírom. Jobb, mint a bakancs vagy edzőcipő. És valószínűleg nem ugyanazt hordja a RM óta. (vagy ki tudja?) :)És mint rendes gazdinak (akinek már indulnia kéne a parkba), nekem is kezd hiányozni Maci. Rob, hol hagytad már megint?

    VálaszTörlés
  4. Na egy pillanatra nem figyelek és Robci rögvest izeg-mozog röpköd.
    Igen határozottan megstuccolta a bozótosát és mintha beletörődött volna a lesifotózkodásba, habár a nézésével még Hannibal Lectert is lepipálja. Jó lenne már a kis murmucot végre mosolyogva látni!
    Szmájl béjbi plíz!

    VálaszTörlés
  5. Háát kíváncsi lennék az úticélra, az biztos! Viszont mosolyogjon mááár! A kutyit viszont sajnálom, mert ez enyém képes egy helyben ülve várni egy napot is, ha később jövök kicsit és teljesen kétségbe esik. Akkor az Ő macija milyen lelki állapotban lehet?

    VálaszTörlés
  6. Egész nyáron kabátban futkos a szentem, de az őszi Torontóba elruccan pólósan... XDDDD
    Én a NIKE-ban csipázom a csámpáit, ha már ez is szóba került ;)
    Ja: a szakáll határozottan formásabbnak tűnik (már-már nyammi a drága :D )
    Lehet Dean most Macit őrzi, hogy ki ne jöjjön a gyakorlatból a szabadsága alatt is (nem vagyok tisztában az állategészségügyi szabályokkal, de ennyi utazásnál, lehet egyik karanténból mehetne a másikba szegény jószág)
    De twmmy: valóban szívbemarkoló fellángoló aggodalmad szegény szörnyike (bocs!) iránt ;)))
    A takesz-néni meg biztos szörnyülködve várta tegnap haza Robot: "Drágám, vegye lefelé a felmosórongyomat magáról!" felkiáltással...
    Éljen a fehér V-nyakú!

    VálaszTörlés
  7. ÁÁÁÁ, neeem :/ a szakáll változatlan ;)

    VálaszTörlés
  8. Édes drága csillagom, egy icipici mosolykát varázsolj már a pofidra!!! :) És tudod mit? Imádlak ha sapkában vagy( nem mintha máshogy nem imádnálak XD)de szeretném látni a hajacskádat!XDD Na most, hogy elküldtem az üzenetemet, megyek a dolgomra.:))
    Jah, mondtam már, hogy csipázom a fehér pólóját?! Hát ha még magára kapta volna a kedvenc dzsekimet, elaléltan hevernék a földön.:) Oké ma nem vagyok teljesen százas.XDD

    VálaszTörlés
  9. Na miii a szössszz meg a manóóóóóóóóóó!!!! Anyááám lepetézek xDDDD egyedül a nagyvilágban, testőrség és háttérszél nélkül?! ez a hét tiszta meglepetések sorozata :D vahjjj mi jön még? talán Mrs P./K gyorsan átruccant Torontóba egy kis romira egy szállodában? xDD Bár h komolyra fordítsam a szót és a billentyűzetet elég sok fesztivál volt/van/ Torontóban mostanában vagy lehet tényleg a NagyC mesterrel van talija h megbeszéjék az útómunkát, van egy olyan sanda gyanúm h Cmester elég sok mindenben kikérte Rábört véleményét :D ja és h mindenhol azt hiszik h K táskáját cipeli jajj hát nem is az RS bagázs lenne ha mást írnának xDD szerintem az RS-ék szerint még a kedvese bugyiját is magával hordja mindenhova ..végül is Rábört váljon egészségedre xDDDD de egyedül Torontóban???????????? Why? Rábört?Why? ......... hiii bakker lehet vmi titkos szerető akit ott ismert meg? xDDDD jajj azért egy smile-t elengedhettél volna ha így folytatod te leszel a világ legszomorúbb hercege, vagy esetleg "szívfájdalom" van a dologban? vagy semmi nem úgy alakul ahogy azt eltervezte? mi a csuda lehet? jézus a kíváncsíság már itt furja az oldalam xDD DE VMI VAN!! VMI NEM STIMM! EZ TUTI! Na asszem megint túlkomiztam magam xDD bocsez :$
    <3

    ui: minden előttem lévő komizóval egyetértek :)
    ui2: a komment megjelenése után reklamációt elfogadok tekintettel arra h ennyi kérdés van benne xDDD

    VálaszTörlés
  10. Titkon remélem, hogy Cronenberg oly nagyon beleszeretett, hogy egy újabb projekttel lepi meg. Ezért utazik Torontóba....Àlmodik a nyomor.
    Szerintem ne ringassátok magatokat illúziókban, Rob mindig mindenhol ugyanazt hordja...ember emlékezet óta. Ezt a cipöt csak akkor dobja majd el, ha leválik a talpa. ....Àh dehogy, meg fogja ragasztani.
    Örüljünk, ha zoknit hord hozzá, mert ha nem, akkor csak kereszthuzatban vegye le.

    VálaszTörlés
  11. Ági!köszi az új képeket!jó lett volna azt is írni,hogy a vidám Rob feldobta a délutánomat,de ezt nem mondhatnám!ezeken is ugyanolyan pocsék a hangulata,mint a tegnapi képeken!az az űzött tekintet és a karikás szemek:(
    vajon,mi az ami ennyire gyötri?bugsy írta tegnap,hogy az is lehet,hogy nem kap megfelelő szerepajánlatot?minek erölködni,darling?pénz van rogyásig,lehet pihenni vagy csinálni egy lemezt.nem hiszem,hogy görcsölve erölködne új szerepekért.szerintetek rosszul gondolom?
    remélem nem vette át azt a hülye amerikai szokást,hogy állandóan szedni kell valamilyen pirulákat(pl.hangulatjavítókat),mert akkor tönkrevágja azt a nemzőképes testet és a kedélye sem javul!
    valószínűleg a Cosmo utóforgatására ment Torontóba.hátha lesz ott valaki a stábból,aki megnevetteti:)
    brumi

    VálaszTörlés
  12. Mondtam már, hogy imádom a komikat, amiket írtok? XDDD krisztin noStewarton nagyon nagyot nevettem, suzy kérdésáradatod felénél elvesztettem a fonalat, de, hogy ne csak a Te oldalad legyen lyukas, hát az enyémet pont ugyan ezek a kérdések fúrják és brumi jól gondolod, minél görcsösebb, annál jobban nem fog kelleni a rendezőknek sztem is.

    VálaszTörlés
  13. Brumi, szívesebben nézegetnék én is mosolygós képeket, de sajnos egyre borúsabb hangulatban van a drága. Még így is örölhetünk, hogy csak a borotvája tűnt el és nem Ő maga.
    Nagyon remélem, hogy a hirtelen, nagy hírnév és a mostani "vegetáció" nem hajtja Őt rossz irányba. Kedélyjavítás céljából kéne már egy kicsit dorbézolni, vagy valami szép pálmafás tengerparon pihikézni vagy akár a kettőt egyszerre! Most megbocsájtanám neki. :) Igazán megérdemelné.

    VálaszTörlés
  14. most látom csak, hogy a képek nagy részén kifeszíti v. lógatja az ujjait, nem ökölbe szorítja a kezét! Haladás! Rájöhetett a szentünk, hogy az úgy nem jó. A nézése sem grrr, de megint nem vidám.
    A tatyó viszont elég nehéz lehet.

    C mester mondott vmi olyasmit Velencében, hogy egyszerre foglalkozik három filmmel és ilyen még nem volt. A Dangerous method-ot vitte a fesztiválra, a Cosmot vághatta éppen, de volt, aki arra következtetett, hogy már kész, a harmadik meg passz. Szóval, ha kész, akkor kész, ha nem, akkor a vágás miatt lehet mégis utóforgatás v. szinkron? Jaj, csak a hajába ne vágjanak bele még1szer.

    VálaszTörlés
  15. jaj, brumi! Ma olvastam egy interjút James McAvoy-jal a júniusi Vox-ban. Ő nem akar Hollywoodban dolgozni, mert úgy gondolja, hogy Angliában, Európában... rengeteg izgalmas film készül, minek menne akkor oda. Nem tudom, hogy Rob miért erölteti Hw-ot (persze lehet, hogy nem, csak úgy tűnik logikusnak), mikor otthon is dolgozhatna nívós filmekben.

    És haza hozhatná szegény Macit is (v. leadhatná nálunk megőrzésre).

    VálaszTörlés
  16. megint én. Köszi Ági ezt a husss képet! Kifelyezetten tetszik, ahogy belátni az ing alá. Úgy átölelném a derekát!

    VálaszTörlés
  17. Bugsy!nagyon hasonló izlésünk van a hapsik terén!J.Mcavoyt díjazom az Utolsó skót király óta+A vágy és vezeklésben is tetszett.M.Fassbendert 3 filmben láttam és majd a Cosmopolis után eldöntöm,hogy jobb E.Packer lett volna-e,mint Rob.
    bocsánat,hogy eltértem a leglényegesebb személytől!igen,Rob is maradhatna otthon és esetleg színházzal is próbálkozhatna,mint Ben Barnes vagy Tom Stu.én sem értem,miért erölteti ennyire Hollywoodot!azt olvastam a Robsesseden,hogy Cronenbergnél soha nincs utóforgatás(de lehet,hogy ez is pletyka).
    és tényleg...mi lehet a "hiéna"kutyával?

    VálaszTörlés
  18. brumi, nálam James a báty v. legjobb barát kategória. MF viszont a filmjeiben király, és rettentő dögös. Egyébként meg egy egészséges öniróniával megáldott csupa nevetés pasas. Most fesztiválozik a Shame-mel, amiben egy szexfüggő pasast játszik, szóval itt van kapcsolódás a Cosmoval, de közben totál más. Ja, és tegnap végig néztem kb fél tucat rajongói oldalát: egy szót sem vesztegettek arra, hogy kivel jár, járt v. éppen kivel hozzák szóba.

    Jaj, bocsánat!
    Sztem Rob nem fog színházban játszani, még a forgatásokon sem szereti, ha nézik és saját bevallása szerint nem szeret oda járni. Szóval ez kimarad, pedig az az igazi megmérettetés!

    Szegény Macira meg vki biztos vigyáz. Hm, a karanténban sztem nincs ráció, mert Kanada és az USA között simán hozta-vitte az idén. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy nem öleb, ami díszít, hanem nem lenne ideje törődni vele ugyanakkor a sajtó zaklatásának sem akarja kitenni.

    Na, eldugultam

    VálaszTörlés
  19. Istenem csajok volt, hogy nevettem azokon amiket írtatok( ez volt többségben:D), de el is gondolkodtam rendesen.
    Őszintén szólva én csípem mikor ilyen szakállas, lehet azért mert apukám mindig is az volt és én imádom az apukámat.. :D Óh, ez nem jó jel..apakomplexus :D Pedig nem is vagyok olyan fiatal XD Áh.. :D
    Na, de azért egy kis féloldalas mosolyt még bevágna..és tuti elolvadnék. Akár egész nap el tudnám neki vakargatni a kis állacskáját, hogy ne legyen olyan frusztrált :D <3

    VálaszTörlés