2011. szeptember 10., szombat

Robci az úton ... már túl van a dolgon ?!

Végre egy friss (tegnapi) kép a kis kocsma túrázóról. Hála a twitterezőknek semmi biztosat nem tudni róla. Állítólag egy csaj csapattal járta az utcákat. A képen viszont egy árva...lányhajat sem látni.
Robcika szemmel láthatóan nagyon nem örül a fotózkodásnak. Beveti a köldöknéző technikát, ökölbe szorítja a kezét és képzeletben a pappit egy Kin Gerivel leteríti. Viszont a mi kedvünk szerint öltözködik a fiúka, igaz rhea?! Kockás ing + fehér v-nyakú póló = "tutinyerőkombináció"
Végül csak annyit mondok, mint egy telhetetlen óvodás ... még kérek!!!!


moncsi

3 megjegyzés:

  1. Na, ez a dal jutott tegnap este eszembe, mikor láttam a képeket http://www.youtube.com/watch?v=w8i500NGJsw

    VálaszTörlés
  2. Mindig elfelejtem, hogy nem kell az ellenőrző sót leenterezni.Na, szóval, minek is még mindig hisztikéni? Ökölbe szorítani, lehajtani? A kép attól még elkészül, nem fogják otthagyni és igy is el tudják adni.Nem jöttek még rá, hogy külön külön a a papikat nem érdeklik, csak ha együtt vannak valahol. Én bizony nem bánom, hogy időnként eltwitterezik, hol van, különben mikor látnánk róla képet?

    VálaszTörlés
  3. Twmmy és hogy neked mennyire igazad van!!!! :) Ő ezt vállalta tudta hogy ezzel fog járni ha sikeres lesz a film nem? Nekem mondjuk nagyon feszültnek és idegesnek tűnik, és erre rátesz még az ökölbe szorított keze is! Bár a beszámolók alapján a pubban is rengeteg cigit elszívott,szinte egyikről a másikra gyújtott és gondolom ez is feszültségoldás lehetett! Bár elvileg pihentnek és boldognak kéne tűnnie..na hát én egyiket sem látom rajta..sajnos :( Én sose elleneztem a pappi képeket hiszen akkor látjuk igazán milyenek is valójában :D :D Bár a twitter nem mindig mond igazat, annak csak akkor hiszek ha kép is van egyébként nem xD :D Na mindegy azért örülök h nem lett teljes mértékben lakó-kocsilakó és kapott egy kis kimenőt bár úgy h az asszony is ott volt xD (és hát igen K-tól nem is vártam mást mint h nem engedi magát fényképezni...áhhhh kis....hisztis p..csa a csaj xDD) Egyébként Rábört sztem nagyon boldog lehetne, ha egy kicsit élvezné az életet azt amit kaphat vagy csak egyszerűen kikapcsolódna de én csak azt látom h egyre jobban magába zárkozik és beborul! Rábört keress már magadnak egy normális...aranyos..jókedvűűűű csajszit :D Kérlek! Pls!
    huu bocs a hosszú komiért :$
    jók legyetek és pusszancs <3 <3

    VálaszTörlés