2011. október 28., péntek

BD Stockholm *frissítve*

Sajtótájékoztató 







forrás 

rhea

7 megjegyzés:

  1. ah, római fiú... dezsavűm van :XDDD

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Golden emlékszel rá amikor nálunk egy hónapja azt mondtam neked, hogy a BD esküvői jelenete alatt lehet, hogy összeházasodtak ténylegesen? Erre most mit olvasok a Twinformon?
    " Az egyszáz szemében Én és Kristen már házasok vagyunk, ugyanis a pap az esküvőn egy valódi pap volt."
    Komolyan mondom majdnem félrenyeltem amikor olvastam!!! Ez aztán csavar lenne a javából!

    VálaszTörlés
  3. Heni ez még viccnek is rossz xD Kirázott a hideg és nem jó értelemben XD

    Amúgy meg ez a pulcsi..óh, te jó ég :D
    Lassan keresnem kéne egy Ashley Greene rajongói oldalt is, mert megszállottan imádom :DDD Olyan jól néznek ki az utolsó képen!!!! Ááááááá :DDDD

    Ahhh....olyan szépek együtt ^^ <3 Rob&Ash! <3

    VálaszTörlés
  4. és Heni mit feleltem? Hogy ennél simábban úgysem tudnák lebonyolítani a dolgot. De ha ez a lökött komolyan vette minden szavunkat, isten bizony, nyakon vágom :)
    Bár, addigra ugyebár túl lehettek a dolgon :)

    VálaszTörlés
  5. SzaSza!szívemből szóltál!az ilyen nyilatkozatokat szerintem csak kitalálja valaki!
    hol túrja Rob ezeket a ruhákat.... vagy Marc Jacob küldhette neki,csak én nem látom,hogy márkás a cucc?ez nem ugyanaz a pulcsi,mint Rómában,de nagyon jól áll neki!
    Ashley csinos,mint mindig és jó ez a fekete+fehér:)

    VálaszTörlés
  6. Biztos vagyok benne, hogy megint csak valami néphülyítés, mint ahogy szokta...mindig csinál ilyeneket, benyög valami fél információt, utána meg nem győz magyarázkodni, meg nem is emlékszik rá, hogy mondott ilyet. Istenem hányszor eljátszotta már ezt velünk. Ettől függetlenül én tuti, hogy befejeztem csillagtököcske rajongását, ha elvette, mert épeszű ember ilyet nem tesz! Na, jó nem... de megint felhúzom az orromat és felé se nézek egy darabig.. :P :D
    Találtam pár igen jó Ash oldalt...szerintem átpártolok hozzá :D

    VálaszTörlés
  7. Szasza, ne izéljl már! Egyszer úgy is beköti a fejét valaki, tudom-tudom, hogy mindegy ki csak ne KS, de azt hiszem, még nála is lehetne rosszabb is. Szóval e miatt ne menjél sehova.
    Egyébként anno a forgatásnál ez köztünk is téma volt és mi szintúgy rosszul voltunk még a gondolattól is a csajokkal, hogy mi van, ha tényleg lenyomták egyben az esküvőt. De hát csak van annyi eszük, hogy a szüleik nélkül nem házasdtak? Vagy lehet ott voltak ők is. Végül is egyszer lekapták Rob szüleit Kanadában, az mikor is volt?

    VálaszTörlés