2011. október 21., péntek

HoboRob előkerült :-)

Jól van, jól van a papik kapnak egy jó pontot Tőlem. Drága kis teddyrobear, komolyan mondom, mint egy vak koldus, úgy nézel ki némelyik képen. De milyen  szexi vak koldus XD
Nos és kérem LA rejtette el előlünk ilyen hosszú időn át ;-)




beanene

4 megjegyzés:

  1. Kis drágánk végre igazán meg találhatná azt a borotvát :D :D :D :D remélem csak valamilyen film kedvéért növeszt ekkora szakállat :)
    borostásan jobban fest :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Cullenné ! Szerinte nem film miatt növeszti, hanem lustaság miatt. ámbár ahhoz hogy így nézzen ki, többet kell a szakállal foglalkozni, mint az én teljes napi toálettre fordított időm... De mg mindig rövid ahaja... hát, már sosem lesz torzi-borzi, attól tartok. Hülye amerikai frizura. pffff. de a képe sztem nem kerekebb, mint szokott lenni. Amit meg művel a táskával, kezével, jaj de szeretem :) . És még egy mondanivalóm van... azt hittem, nagyobb lesz a sörpocak, de szerencsére nem .

    VálaszTörlés
  3. köszönöm,köszönöm,Bea!ennél nem is lehetett volna jobb délelöttöm!én bírom a szakállas Robot,bár most egy kicsit leharcoltnak tűnik....nem látszik,hogy hízott volna,de majd kiderül a párizsi közeliken.vajon mivel tölthette ezt a pár hetet?lehet számokat írt és gyakorolt?jó lett volna egy halvány mosolyt látni,de majd hátha Párizsban:)

    VálaszTörlés
  4. Végre, végre, végre! :) Előbújt barlangjából Robi maci! XDD
    Jár egy nagy pirospont a fodrásznak! Tetszik Rob új frizurája! Kár, hogy a szakállról nem lehetett lebeszélni, de legalább szépen ápolt. :P
    Kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni este. Vajon meddig marad szőrmók?

    VálaszTörlés