2011. november 8., kedd

Közös mozizás

Miközben a BD kampány ezerrel dübörög, Robikánk elkényeztet bennünket a jobbbnál jobb interjúkkal és fotókkal, e közben "vészesen" közeleg a hazai premier ideje is.
Gondolom azok, akik rendszeresen látogatják a pubunkat, már értesültek róla, hogy szeretnénk egy  mozizással egybe kötött pub találkozót tartani. :-)
Helyszín: Budapest, West End bevásárlóközpont.
Időpont: 2011. 11. 19. szombat.
Tervezett program: gyülekezés 9 órától, majd a legelső előadáson - aminek kezdete még ismeretlen, de reméljük lesz délelőtti időpont -, egyből meg is szállnánk a mozit. :-) Utána kielemeznénk a kis drága minden mozdulatát, grimaszát, na és persze az ominózus szex jelenetet, Rob háta, vagy nem háta ügyben. ;-)
Arra gondoltunk, hogy az ismerkedős órák után, esetleg még egyszer megnézzük a filmet. Nálunk, banyáknál ez már " népszokás". :-)  Akinek van kedve csatlakozhat hozzánk! Ezt egy kora délutáni időpontban ejtenénk meg. Körülbelül három négy óra körül.
Információink szerint tizedikétől lehet helyet foglalni interneten, ezért most már biztosan kellene tudnunk, kik azok a kedves látogatók, akik el tudnának jönni.
Kérünk benneteket, hogy szerda estig jelezzétek a poszt alatt a megjegyzéseknél, hogy eljöttök e és hány előadást szeretnétek megnézni velünk.
Szerkesztői csapatunk már nagy izgalommal készül erre a találkozóra nyár óta. :) Bízunk benne, hogy kiválóan fogjuk érezni magunkat. Szeretettel várunk mindenkit! Ne zavarjon, ha még soha nem jelentkeztél be a csetbe, vagy nem írtál megjegyzést. Ha most úgy érzed csatlakozni szeretnél egy igazi Rob rajongó csapathoz, akkor ott a helyed!

Ági, beanene, Biri, moncsi, rhea, twmmy


9 megjegyzés:

  1. Igen-igen-igeeeen ;)
    9-re nem biztos, hogy odaérek, de egy de-i és egy du-i vetítésre is szeretnék benevezni! :D

    És nyomok egy szavazatot látatlanban is:
    Az Ő háta XDDD

    VálaszTörlés
  2. igen, igen, délelőtt, délután,

    VálaszTörlés
  3. Èn is úgy szeretnék menni *.*
    De ahhh nem tudok..:( kegyetlenség ..:(
    Jó szórakozást :)

    VálaszTörlés
  4. egy délelőtti biztos, 9-re ott is leszek, délután totál bizonytalan, úgyhogy akkor inkább nem.
    És szerintem is Ő háta :)
    Golden, aki jutka
    és köszönöm előre is a meghívást, a szervezést meg egyebeket :)

    VálaszTörlés
  5. És akkor mondja valaki, hogy nem vagyok peches… ebben a hónapban csak 25.-27.-ig van szabad hétvégém, így a közös mozizásnak és az, hogy végre találkozhassak veletek egyelőre várat magára. :( Sajnálom, de nektek azért jó BD nézést. Érezzétek jól magatokat.
    Puszi.

    VálaszTörlés
  6. Én is , én is megyek! :)
    A délelőtti és a délutáni mozi is okés, már lezsíroztam itthon is a páromnál!
    Jujj de jó, már alig várom!
    Ja és természetesen Rábört hátat fogunk szugerálni!;)
    Beus és banyusok, nagyon köszönöm a szervezést és hogy beengedtek minket a RoBandába! <333333

    VálaszTörlés
  7. Úgy megörültem, hogy hétvégén akarok mozizni, erre... Na találjátok ki kinek tették be 19-re az egyik szemináriumán a szabadon választott téma előadását? Hát persze, hogy nekem. :DD Szombatra! Hát nincs ezeknek magánéletük?! :O Na, mind1...
    Amíg ti Rob szexuális hátát elemzitek, addig én egy apró teremben szenvedek majd. :'( Én is akaroooook menniiiiiiii! :((
    Jó mozizást előre is banyákok és mindenki! <3

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Mi is mennénk Ágival mozizni veletek, a délelőttire. Köszönjük a kedves invitálást!
    Laura

    VálaszTörlés
  9. De jó,hogy ma nem aludtam be.Én is megyek mindkettőre, de ha lesz még éjszakai vetítés arra is :-))).Szóval rám számíthattok, én ott leszek.El sem hiszem,hogy végre eljön ez a nap visszaszámlálás megkezdődött...

    VálaszTörlés