2011. december 31., szombat

Boldog új évet!

Ismét véget ért egy év, a pub történetében már a második szilvesztert ünnepeljük. :) Ez alkalomból kívánok Robnak az új esztendőre sok sikert, minél több szerepajánlatot, jó filmeket a saját és a mi örömünkre. Kívánom, hogy minél többször ünnepelhessük együtt díjátadók, premierek, megjelenések alkalmával és hogy ismét láthassuk Őt élőben!
Nagyon boldog, sikeres új évet kívánok minden kedves látogatónknak boszi-társaim nevében is!
Ági

14 megjegyzés:

  1. Én is BUÉK mindenkinek:-)))De szép meleg narancsszín,még ez is jól áll neki:-)))Ügyi vagy Ági:-))Legyen sok mosolyban,örömben,filmben, forgatásban részünk:-)

    VálaszTörlés
  2. Hello :)

    Eljött az év utolsó napja :) Köszönöm ezt a csodálatos évet veletek:) eszméletlen jó volt és nagyon remélem hogy még minimum 50 ilyen jó évem lesz veletek :) Köszönök mindent sok segítséget a sok boldogságot és még minden mást amit adtatok :)

    Szeretlek Titeket :)<3 Jövőre ugyanitt minden nap Veletek :)

    Boldog Új Évet mindenkinek :)

    Puszilok mindenkit így virtuálisan, Anyát és az összes legjobb fej nagynénémet és a többi csajszit :)
    <3<3<3<3


    (phuu kicsit lehet érzelgős lett na mind1 ma lehet:$:D)

    VálaszTörlés
  3. Ági! Köszönöm ezt a szép óév búcsúztatót! Nagyon édi a "soknevű" Rob ezen a képen. Ahogy a buborékok szállnak rajta, úgy száljon a pezsgő is mindnyájunk fejébe ma este!

    Lilienhez csatlakozva, én is örülök, hogy ebben az évben sok kellemes pillanatot szereztünk egymásnak, örülök, hogy új embereket ismerhettem meg az oldalnak köszönhetően.

    Kívánom mindnyájunknak, hogy egy gondtalanabb, sokkal nyugisabb és boldogabb évünk legyen a 2012-es, benne sok találkozási lehetőséggel Robbal! :)

    Boldog Új Évet Kívánok! :)

    Lilien, anyád csókol külön! :P

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Évet lányok! Külön köszönet az oldal fenntartásáért, a sok meglepetésért, amiben részünk lehetett és azért, ahogy fogadtatok engem, minket. És köszönet Claire mamának ezért a huncut mosolyú fiúért, aki megbolondított bennünket Hold-állástól, évszaktól (és khm... kortól) függetlenül. Ági köszöntőjéhez teljes szívemből csatlakozom, és nyugi Rob... szőrös pocó, birizga tarkó ide vagy oda, elsősorban mint színésznek kívánok Neked sok boldogságot, sikereket az új évben is.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lányok, Banyák!

    A szilvesztert anyuval töltöm, ezért most kívánok Nektek nagyon vidám és boldog. Robnak pedig emberileg lazítósabb, szakmailag igényesebb és európaibb Új Évet!

    Köszönöm az egész éves társaságotokat és olykor rémes magaviseletem türelmes tolerálását!

    Puszi minenkinek!

    VálaszTörlés
  6. Hali :)
    Hát eljött az év uccsó napja is xD Mindenkinek kívánok Sikerekben... (Rábörtökben xD) gazdag Boldog Új Évet! :D Köszi a sok dumcsit..és a kedves huncutkodásokat xDDDD puszi mindenkinek :D <3

    ui: Rábört okos legyél ám az Új évben..és nem gyereket csinálni felelőtlenül ! xDDDD köszike ;)

    VálaszTörlés
  7. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Örülök lányok, hogy itt vagytok velünk és, hogy személyesen is volt alkalmunk találkozni. Kívánom hogy a jövő évben is legyen részünk legalább annyi örömteli pillanatba mint az idén!:)
    Nagyon boldog és sikerekben-na meg Robciban gazdag új évet kívánok!:)

    VálaszTörlés
  8. drágáim!
    köszönöm az egész évi vidámságot!köszönöm a sok szép képet és a jó cikkeket és fordításokat!
    kívánok mindnyájatoknak sok örömöt és boldogságot 2012-ben!
    Robnak kívánom,hogy bármit is csinál jövőre,az hasznára váljon színészként és emberként is!és találjon rá a boldogság(mert az utóbbi időben nem nagyon láthattuk gondtalannak).happy new year,darling!

    VálaszTörlés
  9. Igazándiból már mindent leírtatok előttem. Valójában személyesen csak talán két embert ismerek a Pub-ból, azonban estéről estére beszéltem veletek, vagy csak olvastalak benneteket, így ismeretlenül is ismerőseim lettetek!

    Köszönök mindent, és kívánok sok - sok szépet!

    A világ bármely részén élsz,és bárki vagy Szeretném,hogy légy egy kicsit Boldogabb! Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!



    Heni

    VálaszTörlés
  10. Kicsit késve csatlakozom a jókívánságok tömkelegéhez, de én is szívemből ugyanazokat kívánom, mint mindenki. Robnak sikert a 2012-ben megjelenő filmekkel, nekünk azt, hogy élőben láthassuk őt, és jusson aláírás és fénykép, és amikor nem éppen a nyakába omlunk, akkor sok-sok képet, riportot és fényképsorozatot, hogy bámulgathassuk. Beusnak kitartást a videókészítéshez, hogy zenésen tudjuk nézni a képeket, Áginak a háttérkészítéshez ötleteket, rheának a képalkotáshoz az előzőekben kért fotózkodást, Birinek a riportkészítéshez alaphangot megadni Rob, Moncsinknak a versekhez szintén, nekem meg tanulj meg lassabban beszélni drága, mert így külső segítségre szorulok!
    És minél több jó ff-et, hogy olvasni valónk is legyen a twilight után.

    VálaszTörlés
  11. BUÉK mindenkinek!
    Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat verődött itt össze. Mind az alapítótagok a Banyusok, mind a melléjük szegődött chat banda kitett magáért a 2011-es évben. Köszönjük hogy helyet adtok magatok között, és egy jó meleg "nappalit" varázsoltok ide a hipertérbe! XDDDD
    Természetesen nem lehet szó nélkül elmenni amellett a csodálatos ember mellett, aki miatt összegyűltünk itt esténként.
    Édes egy csámpás nádszálkirályfit ünneplünk itt napról napra. XDDDD
    Kívánok Neki erre az évre egetrengető sikereket, egészséget, boldogságot, sok jó szerepet és egy szerető, ölelő kart, ahol megpihenhet.
    Nektek lányok családi békét a párokkal (Rob sajna piszkálja a csőrüket, meg egyéb testrészüket XD ), sikereket a magánéletben és a munkátokban.
    Rob kísérje az idei évünket, édesítse meg nappalainkat, éjjeleinket. ;)
    Boldog, Robban gazdag Újévet lányok! :)

    VálaszTörlés
  12. Boldog új évet csajok, banyák, lányok, asszonyok!
    Boldog új évet Drága Rob! Legyél ilyen szeretnivaló, aranyos, szerény, okos továbbra is!
    Laura

    VálaszTörlés
  13. Mit is írhat a 13. komizó, a kuka, aki mindig lemarad?! :)
    Végig olvasva a gyönyörű gondolatokat és kívánságokat olyan érzésem támadt, mintha egy jó meleg kandalló mellett üldögélnék!
    Drága Lányok! A környezetemben el sem hiszik, hogy a neten van olyan hely, ahol igaz barátokra lehet találni. Pedig Mi tudjuk, hogy igenis lehetséges! Nem kell hozzá más, csak őszinteség,szeretet, vidámság és egy olyan férfi, akitől a "szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik".
    Szívből kívánok Mindenkinek boldog új évet! És TUDOM, ÉRZEM, hogy 2012-ben élő egyenesben találkozunk majd a Szépikével! Úgy legyen!!!

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm lányok az elmúlt évet, remélem az idei is hasonló élvezetekben gazdag lesz. :)

    Boldog Új Évet Mindenkinek!!

    VálaszTörlés