2011. december 4., vasárnap

Kultúrális vasárnap reggel 2

Ezt, a Népszabadságban megjelent cikket pedig Jutkának köszönhetjük. :-)
A cikk elérhető itt:
Botcsinálta vámpír

beanene

11 megjegyzés:

  1. A történethez tartozik, hogy a cikket apa nyomta az orrom alá. És..... este ő vitte magával a hitvesi ágyba Robertet :XD

    VálaszTörlés
  2. Hát. Na. Návaival nekem mindig csak bajom van. Valahogy nem tiszta nekem ez. Nem bírom elhinni, hogy ő ült le vele beszélgetni. Sokkal inkább azt érzem, hogy ez egy szépen megszerkesztett cikk, a promó ideje alatt elhangzottakból. Nem tudom elképzelni, hogy Rob bármilyen körülmények között is ennyire szép, kerek dolgokat fogalmazna meg. Még sör-segédlettel sem. Sokkla inkább hinném a riportot, ha hümmögne közben, azt mindaná hogy olyan, mint, úgy mint, nem tudom... De, szép kerek cikk lett a mindenfélékből, ez tuti.

    VálaszTörlés
  3. jutka!köszönöm a cikket Neked és a férjednek!érdemes összehasonlítani a tavalyi Návai cikkel!Rob szerintem bizonyos dolgokban nagyon sokat változott és komolyabban látja a színészetet és az életét.a válaszai is átgondoltak és összeszedettek.amiben nagyon gyerekes az a szülővé válás téma:ez őt valójában nem érdekli igazán véleményem szerint.
    ezekből az interjúkból is az jön le nekem ,hogy 0% tényleg csak a barátja(mindig is így gondoltam...)ami számomra meglepő,az az,amit a zenélésről mondott:más energiákat kíván és nem igazán akar koncertezni.kár,mert nagyon szeretem a hangját és azt a stílust,amiben szerintem egész jó:)

    VálaszTörlés
  4. Tudjátok, hogy mennyire utálom Návait.És még mindig lehet fokozni...
    Ha valaha eljutok odáig, hogy 3 méteres körzetbe kerüljek vele esküszöm megcsapkodom. De minimum jól megmondom a magamét. Az ilyen undorító mocskok miatt olyan a média amilyen.
    Húú, most megint nagyon felhúzott. Könyörgöm, ha már összelopja, kitalálja a beteg agyával legalább tudja hány éves és tudja leírni annak a tetves filmnek a címét.
    Annyira ült ő le Robbal beszélgetni, mint ahogy én pár hete a vonatúton írtam vele egy interjút. Ennyi. Mikor fogja már fel, hogy gáz amit csinál?! Váá, megcsapkodnám!

    VálaszTörlés
  5. Gitka! 1000%-ig egyezik a véleményünk. Az, aki valaha is megnézett, meghallgatott egy interjút Robbal tudhatja, ezek a mondatok nem az Ő szájából, nem az Ő fejéből jöttek. De még csak nem is egy férfias nyilatkozat. Ez egy nő által szépen megfogalmazott, megkreált cikk, ami amúgy egy kívülállónak nagyon szimpatikusan mutatja be Robert Pattinsont a színészt, de nem nekünk, akik ízig-vérig próbáljuk megismerni. Azon már fenn sem akadok, hogy hány éves és mit ír helyesen, mit nem. Nem értem, miért van ez a nő még mindig ilyen pozícióban és miért veszik meg tőle a kitalált, összefantáziált cikkeit. Minden esetre, megint megutáltam a gulyást, mert odaképzeltem az álinterjúhoz. XD

    VálaszTörlés
  6. gondolom egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem tetszett.

    A promó alatt 2 okból kezdtem el hanyagolni az interjúk olvasását (is): az egyik a spoilerek.
    A másik, mert folyamatosan uazok a kérdések és válaszok hangoztak el bennük. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem ilyenkor mindig a The Times cikke a sztárinterjúkról jut az eszembe. A világsajtó hihetetlen fantáziátlanságról tett bizonyságot ezek az interjúk során, de talán nem véletlenül. A Summit sajtósai, akikre Návai is hivatkozik, szépen behatárolták ki, mit kérdezhet, és ki mit válaszolhat (még Mackenzie-nek is), de talán még azt is, ki kit dicsérhet.
    Ezért ezt a cikket én inkább unikálisnak érzem és megvallom, több olyan kérdés is elhangzik benne, amit én is feltettem volna Robnak. Persze nem tudom, hogy valóban szívesebben beszélgetett-e volna inkább a BA-ról, meg, hogy mennyire összefüggően nyilatkozik (azért egyes tv show és interjú felvételeken látszik, hogy tud ő folyékonyan is beszélni). A kérdések nagy részénél biztosan jól megrágta a választ és tutira voltak benne szünetek, de lányok! Nyomtatásban mégis hogy nézne ki egy ízig-vérig Rob interjú, ahol hol heherészik, hol összefüggéstelenül agyal a válaszokon? Igen, Rob válaszaiból Návai összefésült egy olvasható interjút. Vagy nem ez a dolga?

    VálaszTörlés
  7. jaj, és arról, ahogy C mesterről nyilatkozik (végre!!!!), teljesen el vagyok alélva!

    VálaszTörlés
  8. Bugsy!nem vagy egyedül!én vagyok a másik!lehet,hogy ez hiba részemről,de én általában elhiszem,ha valaki valamit mond és csak később gondolkodom el rajta,hogy esetleg nem igaz.ezek a válaszok egész jók véleményem szerint.

    VálaszTörlés
  9. Ez a dolga Bugsy, de kérdem én hol marad a hitelesség?
    Mellesleg az interjúk végén nem az a dátum szerepel, amikor a cikk készült? Mm. amikor leült Návai drága Rob társaságában és kedvesen elcseverészett vele? Mert a cikk 4-én került ki, és decemberi a keltezés. Szóval mikor is csinálta? Ez most nem kukacoskodás, tényleg kérdezem. :)

    VálaszTörlés
  10. Gitka, én úgy vettem észre, hogy Návai általában mindig a megjelenés hónapját írja a keltezéshez. Ha több beszélgetésből állít össze egy interjút, azt a bevezetőben előre jelzi. Lehet, hogy decemberben dobta össze. Passz!

    VálaszTörlés
  11. Brumival értek egyet. Szerintem ezek Rob gondolatai megszerkesztett formában. Ès nagyon szimpatikus. Valószínüleg azért gondoljuk, hogy összeollózta,mert néhány kérdés tényleg visszaköszön. A zenélésröl már annyit kérdezték és mindig, mint most is, ugyanazt válaszolja. A szerelemröl is hallottam ezt a választ már párszor.
    A legjobban a felütés tetszett. Jobban örülne a jó kritikáknak, mint az Alkonyat millióknak....hát, ez az. Itt van a kutya elásva.

    VálaszTörlés