2011. december 4., vasárnap

Rob tegnap LA- ban

Jó, egy piros pont az amerikai papiknak. Egy piros pont a kis drágának, hogy nem kellett heteket várni rá. :-)



forrás: RPL
beanene

5 megjegyzés:

  1. Na, mint a mellékelt ábra mutatja.... Rob nem jött el! Otthon maradt kutyázni! Pedig Veronában nagyon vártam.... De persze utolsó nap Vicenzában naptárnak álcázva magát a sok turista miatt próbált vigyorogni, meg újra hozzám édesgetnie magát,... de sajna a mélyebb ismeretség kötését a szoros program nem tette lehetővé.

    Persze az angol Glamourba kétszer is bele futottam....

    Egyébként nem is sajnálom annyira, mert MF-fel az egész utat bűnös módon végig hancúroztuk, sőt a végén még egy olasz kiadású GQ címlappal is meglepett. Az én pasim!

    Szóval a végén vmennyire mindenki jól járt. Még Maci is!

    VálaszTörlés
  2. Bugsy!örülök,hogy sikerült az utad végülis...MF-fel:)
    Maci lehet,hogy jól járt a gazdájával,mert viszzatért hozzá.....de ki az a gázos arc Rob előtt a képen?tán nem vele van?

    VálaszTörlés
  3. bocs,megnéztem a képeket,amit Lilien linkelt be a chatbe.a komik szerint két producerrel volt Rob az ivóban.kicsit bekarmolt...

    VálaszTörlés
  4. Szegény férfinép, egy kis kimozdulás és a fél világ őt gyilkolássza. a K rajongók megölnék egy kanál vízben. Hát már miért is? Ember a lélek, nem otthon szoknyán ülő magába roskadó depis izé, aki a nő nélkül mozdulni sem tud... na, szerencsétlen, kellett nekik kinyilatkoztatni. mi lesz, ha tényleg vége lesz. ezeknek a világ miatt kell majd együtt élniük és gyilkolni egymást? Jézusom, de egy őrült világ ez, amit élünk...

    VálaszTörlés
  5. "Get off my way!" Azért öt is fel lehet húzni...Hál`Istennek.
    Független pali ez a mi Robertünk és jön-megy, ahogy neki tetszik...ez meg nekem tetszik.

    VálaszTörlés