2011. december 23., péntek

Szép Karácsonyt mindenkinek...

Karácsony! Néhányan azt mondják elcsépelt, kiüresedett szó. Én nem így gondolom! Nekem a karácsony a méz és a szegfűszeg illata, a szeretteimnek és a barátaimnak készülő ajándékok halmaza, a vers keresése az üdvözlő lapra, gondolatok azok felé, akik fontosak nekem, érintések a páromtól, amik ilyenkor sokkal kedvesebbek és finomabbak. Sok minden, ami kifejezi, hogy a karácsony mennyire fontos számunkra!

Ha lehet ezt fokozni, ez a második karácsonyom melyben jelen van öt remek nő, a barátnőim! Ági, beanene, moncsi, rhea, twmmy csak így szép sorjában abc sorrendben. Ők azok, akik nap, mint nap átsegítettek sok nehézségen ebben az évben, akik néhány kedves szóval mindig felvidítottak, akik ott voltak, amikor nekem szükségem volt rájuk! Ez a karácsony szelleme, ez az, ami számít, hogy ott legyünk mindig azok mellett, akiket szeretünk, akiknek szüksége van ránk!

Létrehoztuk blogunkat, amibe becsatlakoztatok Ti is, barátkoztok, beszélgettek, megosztjátok gondolataitokat, figyeltek egymásra és ránk! Ezt a figyelmet értékelve, a karácsonyi készülődés közben sem feledkezünk meg rólatok! A vidikészítő istennő beanene, immár második karácsonyunkat aranyozza be gyönyörű vidijével, angyali varázspálcájával suhint jobbra, balra és íme, egy herceget varázsol a szemünk elé. :) Fogadjátok tőle sok-sok szeretettel!



Boldog karácsonyt kívánunk Nektek! Biri és a boszik! :)

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a videó, Bea! De jó, hogy fenn vagyok még ezen a késői órán, szép így aludni térni.....
    Boldog karácsonyt Nektek, Boszik!
    Drága Rob, Neked is boldog karácsonyt!
    Laura

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy vagytok! Életem nagy élménye volt Rátok találni, Hozzátok csatlakozni. Boldog karácsonyt mindannyiótoknak és nem utolsósorban Mimarcinknak is!
    jutka

    VálaszTörlés
  3. Beus, a dal, a képek. Amilyen lökött bőgős hangulatomban vagyok, hiába vigyorog ez a nádszálkarcsú mimarcink. Csak pityergek egy kicsit... Olyan szépségeset alkottál megint, olyan szívhez szólósat. Igazi karácsonyit.
    Mindenkinek boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
  4. Én is köszönöm az ajándékot ,csodaszép♥Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek:-))
    (Neked is te csúnya csúnya bújkálós fiúférfiXD)

    VálaszTörlés
  5. Jajj lányok, nem is tudom mi lenne velünk nélkületek :) Biri olyan szép volt a monológod! Beus, gyönyörű a vidi, bár nekem kicsit a zene lassú volt, de a látvány feledtetett velem mindent. Csodás reggeli látvány volt.

    Ági,moncsi, rhea, twmmy köszi nektek is, hogy vagytok nekünk, és kaptuk tőletek ezt a csodás oldalt!

    Robos karácsonyt nektek, és mindenkinek aki erre jár!

    VálaszTörlés
  6. Már régóta csak csendes látogató vagyok az oldalon, de nem múlik el olyan nap, hogy - ha akad egy kis időm - ne nézzek fel mi van Robbal, és persze veletek lányok. Beus a videók, amiket készítesz egytől-egyig csodásak, épp ahogy a mostani. Az összeállítás és főként a zene nekem kimondottan tetszett. És ha eddig a pillanatig nem is, de most valóban éreztem azt az ünnepi hangulatot, amit egésznap hiányoltam.
    Köszönöm.

    Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindnyájatoknak! (L)

    VálaszTörlés
  7. Annyi mindent kapunk tőletek. :)) Lassan úgy érzem mindig csak köszöngetek. XDD
    Köszönök mindent, hogy egyszerűen csak vagytok.
    Békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek! ♥


    Puß
    Gitka

    VálaszTörlés