2012. január 15., vasárnap

Bel Amore Mió! XDDD

Három új Bel Ami still látott napvilágot.
Micsoda képek! Azonnal tódulnak az emlékek bennünk...láttuk őt akkor és ott a saját szemünkkel! Néhány méterre csámpázott előttünk! A híres Adrássy úti futkorászását milliószor megnéztünk! Mennyire irigyeltük Kristin Scott Thomas nénit. :))) Hiszen annyira gyönyörű ez a kis duli-fuli!
Együtt fagyoskodtunk Robbal a Bazilikánál! Nem mellesleg ott találkozott először a nagy csapat, bár ketten még a rejtekadó erdőből figyeltek bennünket. Istenem, de jó volt!! Most mindnyájunk nevében azt mondom: Bel Amit nekünk, MOST!
moncsi
forrás

11 megjegyzés:

  1. Óóóó mamma mia! Amo, amo questo ragazzo! :)

    VálaszTörlés
  2. Biri! A számból vetted ki a szót... XD
    Ezt 8 méteresben kell látni! :P

    VálaszTörlés
  3. Boccs, de én viszonylag új vagyok itt Nálatok. Megtennétek az "újak" kedvéért, hogy egy kicsit meséltek a forgatással kapcsolatos élményeitekről? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Kedves névtelen. Az archívumunkban ha visszatekintesz a http://100robdrog-pub.blogspot.com/2011/07/bolondos-banyak-budapesti-barangolasa.html bejegyzésre, akkor láthatod, merre is járt Rob Pesten, anno 2010-ben. Én személy szerint a Bazilikánál levő forgatási napon voltam fenn. Robot jóóó messziről láthattam csak, de az RTL megörökített az utókor számára, ahogy távcsővel kukkolom Robot. Őbelőle nem sokat láttam, de maradt emlékül egy szabálysértési büntetésem, emrt nem jó helyen álltam.. Rob nem fizette ki :) Itt az RTl klub videója, 1:31-től van a Rob hír http://www.rtlklub.hu/hirek/fokusz/video/87115
    Ami a csapat szempontjából a legfontosabb volt,a z a kedd volt az első találkozó nagy napja. A hangulat nagyon jó volt, bár hideg volt.
    moncsi, rhea, biri és twmmy találkoztunk ott, beanene és Ági akkor még nem érezték felkészültnek magukat, hogy bírják az idétlenkedéseinket. Vittünk bagettet, páleszt, mert ez a két tárgy az rpd-s csetelés idején mint kultusztárgy merült fel.
    Így röviden ennyi részemről

    VálaszTörlés
  5. Hello kedves Névtelen! Örülök, hogy komiztál, tedd meg máskor is, csak írd alá a neved, hogy tudjuk ki vagy!
    Ugyanazt a napot írom, amit twmmy is vázolt felettem. Forrt a cset az rpd-n, mindenki nagyon be volt sózva, hogy Rob itt forgat és néhányunktól pár km-rel arrébb hajtja álomra a csodaszép fejecskéjét. Szóval szabi kivét, és én pl. rheával éreztem magam "kompetensnek", hogy megejtsük első találkozásunkat. A Bazilikánál forgattak aznap, rheával abban maradtunk, hogy a metrónál talizunk. Odafelé menet egyfolytában azon agyaltam, mi a fenét keresek én itt, egy vadidegen emberrel találkozom azért, hogy egy vadidegen embert bámuljunk munka közben ketten. :)
    Aztán taliztunk, nagyon ari volt rhea és rögtön jól éreztem magam. Robból túl sokat nem láttunk aznap, banyatársnőim más napokon sokkal-sokkal szerencsésebbek voltak, de azért még is csak ott volt a szemünk előtt és ez annyira jó érzés volt. Irtó hideg volt, statiszták jöttek-mentek, volt párszáz lány, akik nagyon jól viselkedtek, nem sikítoztak. Aztán felfedeztük egymást moncsi-twmmy-vel, vigyorogtunk sokat és azóta nagyon jó barátságban vagyunk. Ennyi az én szemszögömből. Remélem beanene leírja majd az övét, mert Ő még beszélni is hallotta élőben. :)

    VálaszTörlés
  6. Én meg meglestem twmmyt GYCSS-ben:-))))és iriiiiiiigy vagyok kuttya irigy:-)))és igen BA-t moströgtönazonnalízibenXD azért a város is csodaszép lehet benne jó persze Rob után csak a második helyen.Ennek a pasinak nagyon jól állnak a lovaskocsik:-))És jól láttam vagy raktam össze a kockákat,hogy a neje az lesz akivel a BMHB-ben játszott?Ez milyen jó már:-)))

    VálaszTörlés
  7. Kedves névtelen! :)
    Mi a forgatás második napján hétfőn "találkoztunk" Robbal.
    Beával egy helyen dolgozunk, s azon a napon munka után énekkarra mentünk volna, de indulás előtt még meglestük neten az RPD-t, ahol mindennap pontos tájékoztatást kaptunk, mikor, hol van a forgatás. Szerencsénkre akkor éppen a Szabadság téren folyt a munka, így hát irányt tévesztve énekkar helyett természetesen Robci-lesre mentünk. Kb. fél hatra értünk oda és alig egy órányi várakozás után megjelent szívünk szép királyfija s elkezdődött a forgatás. Kb. egy órán át nézhettük, ahogy elhalad a kapualj előtt, megáll, felnéz a házra, majd bemegy. Kár, hogy ekkor már sötét volt, de a reflektorfénynél azért jól láttuk. A nem túl nagy rajongótársaság pedig csendben, fegyelmezetten figyelte. Az este csúcsa, fénypontja az volt, amikor forgatás végén kiállt elénk és felolvasta azt a bizonyos mondatot magyarul: "Köszönöm, hogy csendben voltatok!", majd beszállt a kocsijába és elhajtott. Na ezután ájuldozott, ujjongott mindenki. :) Én kb. 5 méterre álltam tőle. Ezután szinte ugrálva indultunk a metróhoz és haza.
    Itt megnézheted, ahogy magyarul beszél Rob: http://www.youtube.com/watch?v=xWQe3DDjH4c

    Másodszor a Bazilikánál láttuk egy hideg délután. Akkor még nem mertünk csatlakozni twmmyékhez, de meglestük őket is.:) Aztán a tér másik oldalán elhelyezkedve figyeltük, hogyan rohan le Rob a bazilika lépcsőjén, majd száll be a lovaskocsiba, miközben esőt zúdítottak a nyakába.
    Itt már nagy volt a tömeg de a neten megbeszéltek alapján, szintén csendben vártunk, nem visongatott senki, ahogy azt ámerikában szokták csinálni a lányok. ;)
    Még annyit mondanék, hogy azután sokáig azt éreztem, nem néztem meg eléggé. Ezért aztán áprilisban autóba pattantunk és meg sem álltunk Berlinig a WFE premierjéig. De ez már egy másik történet. :)
    Három a magyar igazság..., de még hátra van a ráadás. XDD Remélem :)

    VálaszTörlés
  8. Szia kedves Névtelen! :)
    Azt hiszem a banyák között én vagyok a legszerencsésebb mert majdnem minden forgatási helyszínen kinn voltam a lányommal, és láttam is a kis drágát. Több órát álltunk mindennap csak hogy egy percre is megpillanthassuk. Szerencsénkre azért nem csak egy perc volt XDD
    Ahányszor csak megláttam még levegőt se vettem csak néztem és néztem a szívem meg a torkomban dobogott.:). Úgy dolgozott az adrenalin, hogy úgy éreztem 10-szer annyi időt is tudnék állni és várni rá. Voltunk egy páran mindenhol, de szépen csendben rendesen viselkedett mindenki. Mivel a csajok írtak a Bazilikáról meg a Szabadság térről én írok az Egyetem térről.4 felé értünk ki, és annyira szerencsénk volt, hogy a kapuval majdnem szembe volt egy kis hézag, és be tudtunk sorolni XDD Eltelt vagy 1 óra mikor láttuk hogy Robci kocsija amivel fuvarozták beáll elénk. Persze mindenki felbolydult és le se vettük a szemünket a kapuról. Alig pár perc elteltével megjelent a kis drága, szégyenlősen felnézett a tömegre, elmosolyodott és beült a kocsiba. Előttem! Kb. 3 méterre tőlem! Ott abban a percben meghaltam.:)) Álltunk ott még egy darabig,mielőtt elindultunk haza csak azt tudnám miért?!:))
    Még csak annyit, hogy életben sokkal sokkal szebb mint a képeken, videókban. Azért pedig mindig hálás leszek neki, hogy általa lehetőségem lett megismerni a banyuszokat.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a beszámolókat! Judit

    VálaszTörlés
  10. Szia Judit! :)
    Szívesen tettük, nekünk is jól esett felidézni az élményeket!
    Gyere máskor is! :)

    VálaszTörlés
  11. oh, egy Judit... na, már nem is vagyok egyedül XDD
    jutka, aki Golden

    VálaszTörlés