2012. január 12., csütörtök

Rob a PCA díjkiosztón

Oké....  a szavam is elakadt.......... Ötletek? Vajon ezt most miért....????? :O









19 megjegyzés:

  1. asszem maradok annál (khm), hogy nem normáááális, de így is imádom. Most vagy tényleg megemberesedett, de az is lehet, hogy a rövid haj miatt optikailag pofásodott ki, mint az én nagyfiam. Az is olyan, ahányszor megdicsérem a fejét, elrohan a fodrászhoz :) Na jó, ötlet... UC-hez paróka kell, ez meg könnyebben elfér alatta???

    VálaszTörlés
  2. Na erre nem számítottam. :( Tisztára lökött ez a srác! Cosmo forgatás után inkább számítottam ilyen frizurára, na de most!? Miért!?
    Szerintem már teljesen ki akar szabadulni Edward skatulyájából és ezt a külsejével is kifejezi. Vagy nagy a hőség LA-ban. ;)

    VálaszTörlés
  3. Hát most asszem elállt a szavam. :O
    Érdekes, naggyon érdekes.

    Basszus!

    Heni

    VálaszTörlés
  4. Még egy variáció eszembe jutott a miértre:
    Azt akarja, hogy kiszeressünk belőle. DE EZ NEM FOG SIKERÜLNI NEKI!!!! XDDDDD

    VálaszTörlés
  5. Wooooooooow.
    Nekem tetszik, így is úgy is :) Olyan szépséges.

    VálaszTörlés
  6. Rob, drága, ha azt akarod, hogy Ne a hajaddal foglakozzon a sajtó, akkor mellőzd a radikális változtatásokat... ezzel megint mit értél el élet? Azt, hogy z egész pletykasajtó a hajaddal foglakozik. kellett ez neked? Amúgy a véleményem: homokozó miatt volt ilyen haja a kisebbiknek. A nagyobbik a viszketés és a korpa miatt hordja ilyen nullára vágatva.
    Van még egy ötletem: terápia. ne kotorásszon a hajában....

    VálaszTörlés
  7. sweet darling!this is cool!
    szerintem vagány ez a frizura,nekem tetszik!
    néhány dolog lejött a vidiből:
    1.Rob hangja nazális,lehet,hogy megfázott.
    2.ahogy megölelte Ash-t,az jött le nem nagyon bírják egymást
    3.egy egész kicsit nem kellett volna felöltözni az alkalomhoz?csak 1 egyszerű öltöny!?tudjuk,hogy milyen laza,de ez a gyomorig begombolt ing farmerral!?Bugsy ismeri az ilyen díjátadók protokollját,majd megkérdem...
    4.a rendezvény utáni képeken a kocsiban a megszokott szomorú Robot láthatjuk.vajon miért?
    5.megnéztem a hőmérsékletet LA-ben:éjfélkor 14 celsius.lehet,hogy twmmynek igaza van és a meleg miatt volt fodrásznál!lehet jár a partra a hiéna kutyával!
    6.aki sármos,az mindenhogy sármos:)

    VálaszTörlés
  8. Az én nagy fiam január 1-én jött haza ilyen meglepi félcentissel.
    Szerintem Robci "csakazértis" fiúka
    Imádjátok a hajamat? Nesztek!
    Ötlet2: Csatlakozott a "mutasd a fejbőröd" fodrászellenes gyülekezethez.
    ötlet3: A lejújabb projectje miatt hagyta veszendőbe a hajzuhatagát.
    Műsorvezető lesz a "kopaszon is szép vagyok" férfiaknak szóló soviniszta vígasztaló show-nak.

    (mellesleg nekem bejön a sünikével is!)

    VálaszTörlés
  9. Nekem iszonyat bejön ezzel a frizkóval! Én még totál kopaszon is jobban bírnám, mint azzal a gusztustalan nagy szakállal. twmmy lehetőségeiből választva egyébként az a véleményem, hogy mivel a totál képeken jól látszik, hogy nagyon korpásodik a haja, ezzel tartja most rendben. Pihenő időszak van, nem kell a sok vegyszert rákenni, hogy álljon valahogy.

    Amúgy meg bármibe lefogadtam volna, hogy látjuk még ilyen hajjal. Volt már neki ilyen, miért ne lenne most is. Sokkal kényelmesebb, nem kell állandóan aggódnia, túrnia, hogy jól álle. Egyértelmű, hogy tovább kell lépnünk vele, Ed már a levesben, soha nem lesz olyan haja sztem.

    VálaszTörlés
  10. Nyugtassatok meg, hogy ez a frizkóváltás nem úgy van, mint általában a nőknél (nagy szakítások után- új életet kezdek, ezt leglátványosabban a stílusváltásban tudom kimutatni). Sajna már függő módon "Robsten-es" vagyok, és számomra már az is furcsa, hogy a karácsonyt is külön, más-más földrészen töltötték. Erre most még ez is.
    Egyébként tényleg macisabbnak látszik így!
    Katabanya

    VálaszTörlés
  11. Aggódom mert ilyen frizurát alkottam én is a hétvégén no nem magamnakXD szóval nem erre a fejre emlékszem pedig de szívesen tologatnám a pingvint a buksiján,és hótziher hogy én olcsóbban beszámítanám a hajvágást mint aki neki csiálta...vagy a fene se tudja mennyi egy éjszaka Robbal tarifája mert az enyém fodrászolást csakis természetbe lehetne letudni,gondolom ezzel nem vagyok egyedül:-)) Egyébként én is felhördültem a gomboláson ejjnye...meg szerintem is beteg,náthás vagy valami nekem nyúzottnak tűnik..De így is imádom ,persze hogy kiizzadhatjuk közösen a náthát persze:-)))

    VálaszTörlés
  12. Ash és Rob szerintem csak tartják a távolságot a kamerák előtt, mert a BD turnén nem kicsit összeboronálták őket. Jobb a békesség Kristennel meg mindenkivel alapon, szerintem most kerülik egymást. Vagy nem tudom, én nem tudom elképzelni sem, hogy köztük bármi baj lenne, mert mind a ketten nagyon aranyos emberek ( már amennyit látunk belőlük ). Na, mindegy.
    Egyébként nekem is böki a csőrömet, hogy Kris merre volt Karácsonykor...meg ez a Szilveszter dolog is, mert arról sincsenek konkrét képek róluk..és most sem volt ott, pedig elmehetett volna. Na, mindegy.

    Én nem vagyok menthetetlenül rs párti...bár enyhültem nem is kicsit, szóval ha azért az új frizu és a szomorkodás mert vége lett a szerelemnek, ám legyen. Csak ne sérüljön nagyon a kis drágánk...

    VálaszTörlés
  13. Hello katabanya, mint új komizó! :)
    Sajnos megnyugtatni nem fogunk és, hát nem is akarunk, mert ha olvasgatsz az oldalunkon láthatod, hogy mi 100%-ig ROB rajongók és nem robstenesek vagyunk.
    Így mi itt elég sokan igen csak örülnénk neki, ha az a csodaszép hajkorona azért hullott volna alá, mert változás állt volna be a mi Csillagtököcskénk életében. XD

    Természetesen, minden új látogatónak, kommentelőnek nagyon örülünk, de kérjük, tartsd szemelőtt kérésünket, 100% Rob, 0% robsten!!!

    VálaszTörlés
  14. HUH szasza te vagy a nap második nagy meglepetése. :O
    Te is fiam Brutusz? ! :O XDD

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!
    Én is új komizó vagyok, de régóta látogatom az oldalt. Szerintem szerep, vagy a haja rendben tartása miatt lett ez az új frizura.
    Viszont azt igazán nem értem mi a bajotok a szerelmi életével? Hát ha neki az a lány kell, lelke rajta. Én akkor örülök ha boldog. Ha ehhez Kris kell hát legyen. Amúgy mi a bajotok a csajjal? Szeret főzni, nincsen elszállva magától és még boldoggá is teszi őt. Egy az érdeklődési körük és nagyon sokban hasonlítanak is egymásra ízlesvilágban is. És szerintem annak hogy Rob ilyen jól kezeli a helyzetet abban neki is nagy szerepe van. Nemcsak a családjának, és a barátainak.
    Miért szerintetek ki illene hozzá? Paris Hilton?
    Sziasztok!
    Lexi

    VálaszTörlés
  16. Lexi!
    ne haragudj nem akarlak kiosztani,csak néhány észrevételem lenne a komiddal kapcsolatban:
    1.az oldal látogatóinak más véleménye van K.-ról és akár igazunk is lehet,nem?
    2.az hogy a kishölgy tud főzni,miből vetted le?mert egyszer vitt egy szilvás pitét az interjúra?azt egy 6 éves is elkészíti a Süssünk,gyerekek c.könyvből.
    3.a NINCS ELSZÁLLVA MAGÁTÓL dolgot inkább hagyjuk!én inkább azt látom,hogy úgy érzi mindenhez joga van:tanácsot adni a rendezőnek,bemutatni a fotósoknak,folyamatosan káromkodni stb.
    4.nincs természetes gesztusa.szinészi tehetség? minden szerepben ugyanazt a faarcot hozza.
    5.ha Robot boldoggá tenné,nem lenne ilyen deprimált hónapok óta.(nézd meg a fotókat!)ők soha nem mondták,hogy együtt járnak,tehát lehet,hogy az ellenkezője igaz.
    6.az érdeklődési körrel kapcsolatban mindig olyan érzésem van,ő majmolja azt,amit Rob csinál.mert Rob már sok éve zenél a haverokkal,dalokat ír.
    remélem nem voltam bántó:)
    elnézést kérek a szerkesztőktől is,mert ez Rob oldala és nem másé!bocs!

    VálaszTörlés
  17. Brumi, pontosan. Erősen gondolkodánk, kommenteljük-e Lexit. Nem akartuk. DE. Az oldal szlogenjét tiszteletben tartva, tessen mindenki tudomásul venni, hogy ez ROB oldal. Minimális K-t kérünk. Ergo hsz-ben nem óhajtunk se egyik se másik oldalról foglalkozni egyikőjük szerelmi életével sem. NEM RÁNK TARTOZIK: K-ról a véleményünk megvan,de nem óhajtunk vele foglalkozni. És ezért nem híroldal vagyunk az esetek 99,9 %-ában. Így semmiféle kontextusban nem említjük bejegyzés szinten K-t. Ha képre kerül, hát felkerül. Csetben is minimalizáljuk az említését a fent nevezett hölgynek, de néha muszáj belekötni. Amúgy Robba is belekötünk, tehát nem érhet bennünket vád. De hess, a vitának vége. A következő ilyen jellegű hozzászólásokat, MOST MONDOM,NEM SZÍVESEN, DE: TÖRÖLNI FOGJUK! AZ EDDIGIEK FENT MARADNAK. KÉRETIK TUDOMÁSUL VENNI!

    VálaszTörlés
  18. beus: Igen, áruló lettem...o.O

    VálaszTörlés