2012. február 19., vasárnap

Érkezés LA-be :-(

Tegnapi dillemánkat ezek a képek eldöntötték. Csak azt az egyet nem értem, mi a fittyfiritty volt olyan sürgős, hogy még 17-én éjjel visszament. :O



forrás

beanene

7 megjegyzés:

  1. mivel az előző megjegyzésemet elcsesztem így megírom mégegyszer xDD na szóval reméljük h nem gyereknemzés céljából sietett úgy vissza xDDD ;) áhhh biztos csak sok a dolga ..tudjátok hisz színész a drága :D

    VálaszTörlés
  2. suzy, dehogynem. ház már szeptember óta van, és az asszony nélkül nem tud létezni. szép is az ilyen.

    VálaszTörlés
  3. Ej, lányok! Csak ment berendezni a kérót. Bár szeptember óta már elég sok idő eltelt. Van már sámli, lámpa , ez meg az! XDDD
    Sajnálom, hogy 2012-ben egy sikerekre vágyó színész csak az USÁ-ban dekkolva érhet el valamit. Vagy csak ácsingózhat érte, még nem tudni. Eddig még csak belerúgni sikerült a kritikusoknak, nem tudom meddig tűri.
    Ha ez kell neki, ám legyen! Csak ne a haj bánja!

    VálaszTörlés
  4. Ez ilyen formában nem igaz, Gabó.Európában élve is lehet sikeres színész, az angolok is forgatnak sok ok filmet. és itthon esetleg járhatna színiiskolába. ott meg csak gyereket fog nevelni a nőjének. Áh, ki vagyok rá bukva. Menjen rejtőzködjön és ne értse meg a rajongóit. Nem inkább örülnie kellene, hogy ennyien kedvelik nem csak edwardként?

    VálaszTörlés
  5. Twmmy!
    Rob nem olyan gyereknevelő típus! Vagyis szereti a gyerekeket, nyilván a sajátját majd még jobban, de nem fogja feladni értük a munkáját.
    Ezt még nyilatkozta is, hogy a szülei is dolgoztak a 3 gyerek mellett, és nem fog Ő sem másként cselekedni. Amúgy is egy pasi tartsa el a családját, Anyu meg sztáréknál nevelje a gyerekeket. Ha nem így lesz, akkor nagyot fogok csalódni benne.
    Csak az a baj hogy mostanában elég sok területen próbál csalódásra okot adni. Nem tetszik ez nekem!

    VálaszTörlés
  6. Az senkiben nem merült fel, hogy szimplán az időeltolódás kellemetlenségei miatt sietett vissza? Minél kevesebbet van itt, annál könnyebben viseli.
    Én egy időben nagyon sokat repkedtem az USA-ba a nyugati partra, saját tapasztalatból mondom.
    P

    VálaszTörlés
  7. Kedves P !
    Először is üdvözlünk a megjegyzést írok sorában :-)
    Érdekes felvetés, csak azóta napvilágot látott egy kép, ahol vasárnap már születésnapi partiban volt a kis drága. Így inkább ÉN azt hiszem ez volt a sietség oka :-)
    Örülnék ha máskor is leírnád a meglátásaidat. :-)
    Jó olvasni a friss gondolatokat ;-)

    VálaszTörlés