2012. március 4., vasárnap

Rob Párizsban

.........



forrás
beanene

23 megjegyzés:

  1. Hát igen, szűk az az ajtó egyszerre annyi embernek. itt ki lehet jönni a főbejáraton? más eseményen (berlin) meg csak hátul lopva? Na. Kristen itt kimondottan szép. de Rob ingén mi az a fehér por? remélem nem az ami hirtelen eszembe jutott, hanem a fánkról a porcukor. túl sok jackie nurse-öt nézek...

    VálaszTörlés
  2. twmmy,szerintem az nem por, hanem olyan vékony az ing, hogy átlátszik a póló mintája...

    VálaszTörlés
  3. Csajok az ing az direkt ilyen..Mm a mintája ..elég furán de semmi piszok por meg ezek :D

    VálaszTörlés
  4. megnéztem a képeket kinagyítva:Rob szépen bekészült valamitől:(
    Pet és L!én nem látom,hogy az ing mintás lenne!szerintem már máskor is volt rajta és akkor egyszínű volt.
    ez a fehér por téma sajnos nem először kerül elő:(
    az még belefér,hogy néha iszik,de ha kiderül,hogy tolja a csíkokat az orrába,akkor azt hiszem én továbbállok a rajongói oldalakról!
    azt már meg sem említem,ha a szerelmemmel jövök ki a szállodából,minek külön kitrappolni?

    VálaszTörlés
  5. Ok, levettem a szemüvege, közel dugtam az orrom a monitorhoz, és így már én is azt láttam, amit ti mindenféle praktika nélkül... és legközelebb ígérem, ha kérdéses dolgot látok a ruháján, közelről kukkolom meg :) Hiába a szuper-fokális ókula, csak a szememben bízhatok. az meg rövidet lát. Vagyis remélem nem olyan rövid...Na, megyek a főzőkanálhoz

    VálaszTörlés
  6. jesszus Isten ezt a drog dolgot te sem gondolhatod komolyan??????? XDXD Ezen nagyot nevetettm. XD Szerindted ha bedrogozta magát akkor azt pont egy étterembe teszi??? Jajj de szánalmas ez már komolyan....

    VálaszTörlés
  7. kedves Névtelen!ha szánalmas is vagyok,az én nevem látszik!

    VálaszTörlés
  8. Mert aztán a Brumi nicknév mögé rejtőzni aztán sokkal jobb...Amúgy Melinda vagyok :D :D :D Nagyon jót nevetettem ezen a kis hozzászólásodon. Komolyan gondolod hogy egy Párizsi étteremben fognak bedrogozni?? Ismerjük Rob milyen...( bár lehet ezek szerint van aki nem) és tudjuk milyen trehány és simán el tudom képzelni hogy leette magát vagy pl nem mosta ki. Miért olyan hihetetlen? Kristen tegnap meg szakadt ruhában járkált az utcán...Szóval zsák a foltja :):) De biztos erről is Kristen tehet mert ráerőszakolta a döntésképtelen Robra, hogy drogozzon :D :)

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Szóval a fehér por az semmiféle drog vagy koz vagy ezek.. ha találkozok suzyval hozok nektek linket az ingről ami direkt ilyen.. egyszer már láttam egy másik szinészen is emg Robon is szóval nyugi semmi drog semmi kaja semmi por nicns rajta csak az ingje.tény és való h elég idiótán néz ki és kétséges a dolog de iylen...:D

    VálaszTörlés
  11. brumi nem az ing mintás, hanem a póló és az látszik át szerintem. Az tuti hogy picit a pohár fenekére nézett csillagszemű de én azt mondom egészségére.:) Az pedig hogy drogozna vagy drogozott volna nem gondolom és soha nem is gondoltam! Több esze van neki annál.

    VálaszTörlés
  12. Na. Mifene, mifene. De nagy háborgás van. Én kezdtem és nem kérek bocsánatot, mert azt is írtam, hogy akár porcukor is lehet... és mikor szóltatok, megkukkoltam rendesen. Amúgy hogy hol lehet és nem lehet drogozni, nekem fogalmam sincs róla, de szerintem mindenhol :). És hogy nem próbálta ki... de, kipróbálta. És remélhetőleg soha többé nem fogja használni. CSak a sört. Amúgy volt már a nadrágja is fehér. De Ez A Póló a fene divatos ing alatt. Nekem nem tetszik :). Olyan, mintha agyon lenne mosva. Mint minden ma divatos gönc. Mintha a kőművesek vették volna le 2 év hordás után :)

    VálaszTörlés
  13. honnan tudod, hogy kipróbálta? :S erről lemaradtam... flo

    VálaszTörlés
  14. flo, anno amikor nyitottuk a blogot egy volt társunk volt londóniában és a marcus anyájával beszélgettek gondolom tolmács segítségével, és az sok mindent elmondott- többek között ezt is - és ez az amit el is hiszek... nem hiszem, hogy oly ártatlan lélek lett volna, vagy hogy oly ártatlan lélek jelenleg is... nem az a közeg amiben 16 éves kora óta él, ahol nem használják a kevésbé hatásost és a nagyon hatásost.. amúgy K is megmutatta neki már sztem, ő sem az az ártatlan kismadár, aminek látszik.

    VálaszTörlés
  15. Amúgy meg, ha esze van, akkor letesz... és a cigi és a sör marad. bár, a cigit is letehetné.

    VálaszTörlés
  16. köszönöm twmmy,hogy ezeket leírtad:)

    VálaszTörlés
  17. sziasztok :) megnéztem a képeket és szeretném mindenkivel közölni hogy az az ing ilyen..ilyen a dizájn-ja mert az egy Ralph Louren ing, ugyanis ha vki még emlékszik rá Rábörtnek van egy ilyen kabátja is( meg is néztük mennyit pengetett ki érte úgy asszem 500$ körül ha jól emlékszem) még annó Vancouverben viselte egyszer és írtó sokat röhögtünk rajta mert úgy nézett ki mint egy dokkmunkás xDDD szóval az 100% h nem drog és nem porcukor... és igaza volt Lilnek mert láttam már más színészen is ilyent( pl Jake Gyllenhaal <3 imádlak másikcukorborsóm) szóval nyugi ha ki is próbálta nem azon a helyen és nem hagyott nyomokat xDDDDD

    VálaszTörlés
  18. Ha te "Marcus anyukája" lennél, elmesélnéd/kiadnád egy ismeretlennek a fiad+barátai drogozási szokásait? Mindamellett, h. sajnos mindenki hozzájut bármihez már a mi gyerekeink közül is... Én mindenesetre abban reménykedem, h. megvan a magához való esze, + szerintem a stábjában van minimum egy pszichológus vagy pszichiáter, máskülönben már nem lenne életben, látva h. mi megy végbe körülötte 2008 óta. Hogy lehetne másképp ennyi imádatot/gyűlöletet/fikázást elviselni...
    Judit

    VálaszTörlés
  19. Tök látszik, hogy az ingje designje olyan, amilyen, nincs ott semmi oda nem való cucc. És kérem! Ilyen fejet max egy jó füves cigitől vágna, anyagtól semmiképp! Felöntött kissé a garatra, nem imbolyog, nem esik el, csak jól érzi magát. Én megértek mindenkit, aki úgy gondolja, hogy anyagozik, hisz a mai sztárocskák úgy járnak különböző elvonókra, mint mi zsömléért a közértbe, de most ne lássunk ott olyan dolgokat, ami nincs is ott.

    VálaszTörlés
  20. Édes jó élet, ezen kb 3 éve túl vagyunk, és tkp a fenét nem érdekli az, hogy mit iszik, mit szív, a Camelnél gyilkosabb tényleg csak a nehézdrog. És miért vagy olyan naív, hogy úgy gondolod hgoy egy olyan közegben ahol mindenki mindent kipróbál, majd pont ő nem. és ha kipróbálta, hát kipróbálta. Na és? Magának tette, és mint a mellékelt ábra mutatja, azért még magánál van. És szerencsére a tekilázásról anekdotálnak a bel ami rendezői is, szóval nagy veszély nincs. A pontos marcusos körülmáényeket nem ismerem, nem is fogom megtudni, de én el tudom hinni. Miért is ne?

    VálaszTörlés
  21. Jé, micsoda élet volt itt ma! :)
    örülök, hogy a kis fütyőke kidugta magát a homályból ismét és megmozgatott mindenkit, mint hosszútávfutót a káposztaleves.
    A por nem por kérdés, úgy látom az utóbbi javára dőlt el. Én is úgy látom, hogy inkább a maláta+komló kombináció jótékony hatásait látjuk. Az arca engem mindig teljesen lenyűgöz.:)Óriási fazon, imádom úgy ahogy van!

    VálaszTörlés
  22. Szeretném megjegyezni: LOLOLOLOL!!!!
    Lányok, ez az ing ilyen RONDA! :P
    Ha én bármi port használnék, tuti nem kenném magamra, mert drágaaaa....

    VálaszTörlés
  23. Én békésen jövök-megyek ebben a vacak időjárásban, itt meeeeg ?!?! :o XDDDD
    Ment a pörgés ;)

    VálaszTörlés