2012. március 9., péntek

Rob újra "otthon", LA-ben

.... :/





forrás RPL

beanene

11 megjegyzés:

  1. Drága Marci!
    Az egy pocak?!?! ;) XDD
    <3

    VálaszTörlés
  2. Igen csez!XD Hasra gyúr a szentem!
    Szemüveggel, 200-as górcső alatt kukkoltam, még a köldöke körvonalát is láttam (bár lehet, hogy csak a rózsszínszemüveg okozta az érzéki csalódást?)
    Fincsi poci, kényelmes ülést biztosít! (na ez olyan lett mint egy IKEA reklám)

    VálaszTörlés
  3. Csak ezt nem tudom mit jelentenek nálatok ez a ... és szomorú meg egyéb fejek :D

    VálaszTörlés
  4. Na. "haza", vajh rájön-e, hogy ő ott nem lehet más csak bevándorló? a komoly színészek mind rájöttek. És igen, az ott egy pocak.. Sok a sör, drága, sok a sör. Ráadásul leszokott e heinekenről és rászokott a stellára. pfff. azt nem szeressem. én maradok a heinekennél :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves névtelen!
    ez ..... azt jelenti, nem akarom most kommentálni az eseményt.
    :/ ez nem szomorúságot kifejező szmájli.Ezzel a hangulatjellel lehet kifejezni azt ha egy dolog nem tetszik , vagy nem egészen értem.

    VálaszTörlés
  6. Miért pont ezt a képet szúrtátok ki? Pl. a Robsessed-en van még egy csomó kép, amiből egyértelműen látszik h. lapos az a has...
    Aggodalomra semmi ok.

    VálaszTörlés
  7. Mert nem lapos :) ... egyébként nem a hasán van a hangsúly, azt ott egye meg a fene, már ő is megmondta, hogy azon a részen problémái vannak. Még a twilight idejében. ... a hangsúly azon van, hogy amerika megint elnyelt egy jobbra érdemes európai színészpalántát. és csak remélhetjük, hogy nem jut arra a sorsra, mint mondjuk hugh grant :(

    VálaszTörlés
  8. Értem:) Köszönöm. Amúgy szerintem növesztett egy kis pocit:) Most hogy pihen sokkal többet eszik, étterembe járnak, Kris ugye meg főzni is tud és hát gondolom a bulikat sem veti meg. :) De had pihenjen csak. Húzós volt ez a pár év

    VálaszTörlés
  9. Áh, ez a húzós volt az elmúlt időszak... más színész sokkal többet forgat, mint ő tette. az imdb-n ez frankón követhető. az meg majd kiderül remélem, lesz-e munkája, vagy csak gyereket csinál a főzősnek. bár, az amerikai konyháról nincs jó véleményem. hizlal.

    VálaszTörlés
  10. Igen igaz, hogy nem forgatott olyan sok filmet, de a többi színész pedig fele ennyi figyelmet sem kap, szóval megértem, hogy most kicsit pihen. Három filmje jön ki a következő időkben így meg tudom őt érteni:) Bár az is lehet, hogy csak azért nem forgat mert valami máson munkálkodik. Forgatókönyvírás..:) Nem hiszem, hogy K-val most vágnának bele a gyerekvállalásba.....túl fiatalok Főleg K. Az Amerikai konyha pedig borzalmas.....bár én az angolt sem csípem. Inkább az olasz konyha nah és a magyar:)

    VálaszTörlés
  11. Vajh mikor tanulom meg, hgoy előbb bejelentkezzek,a ztán írjak? Szóval, szerintem a többi színész, zenész, egyéb marha is pont ennyi vagy több figyelmet kap, csak azt nem tudjuk, mert nem figyelünk rájuk. Ettől függetlenül mindig bele lehet futni egy-két képbe a lógó mellekről, fenekekről, nagy hasakról szóló hírekben. Netán éppen low-blow helyzetben található személyre.. :)
    Szóval, az meg, hgoy ennyit szaladgál utánuk a paparazzi társadalom, maguknak köszönhetik. HA végre egyszer normális párként kézen fogva jönnének-mennének, fele ennyire nem futna utánuk a fényképgéppel rendelkező vadászbanda. Hol is lenne abból hír a harmadik alkalomnál? Így meg mindig lehet hisztikézni, leszegett fejjel, savanyú képpel mászkálni. Mazochisták? Na, szóval ez nekem egyre kevésbé tetszik. Három éve tudja a világ róluk, hogy együtt vannak. Miért nem lehet ezt kimutatni normális módon? Senki nem a hálószobájukra kíváncsi. A többi házas-szerelmes pár sem szenved ettől.

    VálaszTörlés