2012. április 18., szerda

Interjú Declan Donnellannal és Nick Ormeroddal


A fordítást itt találhatjátok. 
Tudom, nem új interjú, de aranyos a két rendező. Semmi újat nem mondanak :) .Legalábbis nekünk.
És már ennyi az összbevétele a filmnek $5,748,145. Ha valaki valahonnan elő tudná bányászni a film készítésének költségeit is, de jó lenne....

8 megjegyzés:

  1. twmmy, nagy-nagy köszönet! Annyira jó, hogy ellátsz minket olvasnivalóval! :)

    VálaszTörlés
  2. twmmy, ismételten jó cikket ragadtál ki fordításra. Tényleg érdekelt már a két rendező véleménye, tapasztalata. Viszont az meglepett, hogy "csak" ennyit hozott a konyhára ez a film. Nem értem.

    VálaszTörlés
  3. Az ember lánya/fia, aki nem pörfekt, úgy örül, amikor elolvashat egy-két lefordított anyagot. :)
    Twmmy, köszönjük Neked, hogy folyamatosan hozzájárulsz az örömünkhöz. :)

    VálaszTörlés
  4. köszi,twmmy a fordítást!számomra volt új a cikkben:nem gondoltam volna,hogy Rob minden próbán részt vett!akkor is,mikor mások jeleneteit próbálták.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,

    elöször is gratulálok az oldalhoz, nagyon klassz, hozzátok az aktuális infókat és millió köszönet a fordításokért!

    Kérdeztétek a produkció költségét:

    9.000.000 Euró volt.

    Viszont nem mutatták be még Németországban és Amerikában.
    Nem biztos, hogy óriási hasznot fog hozni, de szerintem biztosan behozza a produkciós költséget + a DVD/BlueRay eladások még hozzájönnek.

    Interjú részlet a film kötségvetéséröl:

    "
    Now in their late fifties and early sixties, it wasn't a case of now or never for Donnellan and Ormerod so much as a matter of why not now? As it turned out, the theatre work managed to dovetail neatly with the film preparations, but it has still been a long haul. And not a lavishly funded one, either. With the budget for Bel Ami just nine million euros (still a fortune compared to the theatre, says Donnellan), a lot of sandwiches were eaten and plenty of budget flights taken as Budapest took the place of 1890s Paris."

    Üdv Szuzann

    VálaszTörlés
  6. Köszi Szuzann. Tudtam, hogy valahol már olvastam, de nem emlékeztem rá. Azért annak örülök, hogy az oroszoknál viszonylag sok bevételt hozott. Meglátszik, hogy ők érzelmesebbek... ha visszaemlékszem gyerekkorom filmjeire, amikor Misa és Mása szaladt egymás felé :)
    Reméljük, lesz még bevétel, mert azért ugye az 5 milkás dollár az 2,5 milka eurónak felel kb meg :(. Szóval, nem értem a népeket. Én az irodalomtanarak helyében biztos vittem volna a gyerekeket a mozira.

    VálaszTörlés
  7. Szia Twmmy,

    egy picit többa bevétel:

    5.748.145,00 USD = 4.348.399,39 EUR

    Üdv

    Szuzann

    VálaszTörlés
  8. Ja, már ennyit változott az euro - dollár árfolyam? régi emlékeimben kb feles volt, most meg nem néztem keresztárfolyamot... pedig megtanulhattam volna már, hogy nem szabad emlékekből számolni :)

    VálaszTörlés