2012. április 5., csütörtök

Videó a tegnap estéről

A paparazzikat utálók ne, ismétlem NE nézzék meg.



forrás 
beanene

5 megjegyzés:

  1. Na, folytatom itt... Aki nem akar sok képet magáról, ne álljon meg telefonálni az utcán, hanem futkározzon az autóig....

    VálaszTörlés
  2. Ja, twmmy csak akkor még jobban engedné hogy Hollywood irányítsa az életét...
    Beus és a szörfözős videót szerinted ki csinálta, ha nem a paparazzik? :D

    VálaszTörlés
  3. Gitka, ha olyan helyekre jár, ahol tuti van leskelődő fotós, tutira Hollygolly irányítja az életét. Ezt vállalta, amikor LA-ba ment lakni. Maradhatott volna Londóniában, lakhatna Franciaországban, tojhatna az egészre... Nem azt tette, akár a farka vezérelte, akár az, hogy filmezni akar. akkor sajnos, együtt kell játszania a feltételekkel. Nem csak neki. Rajta kívül vannak még jó páran, úgy tudom, akiket állandóan fényképeznek, kérdeznek, lesi fotókat készítenek róluk,a mikor a fenekükez, ezüket azukat vakargatják.... Ebben úgy tűnik nem értünk egyet. Az ő életüket kimondva, kimondatlanul Hollywood irányítja. Még a jóbarátokból David Schwimmerét is.

    VálaszTörlés
  4. twmmy,Neked kell,hogy igazat adjak!azzal,hogy LA-be költözött,beleegyezett az ottani írott vagy íratlan szabályokba.azért még emlékszem a 2008-as Robra,aki olyanokat nyilatkozott,hogy ugyan aztán ŐT NEM és SOHA és végképp nem fogja HW irányítani!
    és ezeket a fotós attack-okat is lehetne normálisan kezelni.mibe kerülne,ha néha mosolyogna ilyenkor(mint régen)?másoknak is sikerül!
    senki sem kényszerítette,hogy LA-t válassza lakhelyül!akkor ez van,tessék szeretni!

    VálaszTörlés
  5. Na igen, sokan szeretik a nyugodt sztáréletet és amikor mutatkoznak nyilvánosság előtt, kedvesek és mosolyognak, mert kibírják azt a kis időt, ami úgymond a pénztárcájukba hajtja a gázsit.
    Másfelől, néhány hete egy céges rendezvényen 10 fotós vakuja, mint puskalövés vetődött egyszerre rám néhány percig. Tényleg borzasztó és akkor még nem is voltam olyan csapdába, hogy elém állnak, követnek és a képembe dugják a gépet. Nagyon kellemetlen, percekig csak cikázó fényeket láttam a szemem előtt.
    Én azt a nézetet vallom, hogy hagyd magad és előbb szabadulsz, ezt talán Rob nem tudja. Lehet, ha vágna egy-két jó pofát, hamarább leszállnának róla és nem lennének vele ennyire agresszívak, bár nem tudhatom, de most így gondolom.

    VálaszTörlés