2012. augusztus 14., kedd

Cosmopolis NY-i premier

Ééééssssss itt van, végre látjuk!!  Nézzétek el nekem, hogy nem tudok normális bevezetőt írni, de csapongnak a gondolataim. :) Bár azt hiszem, ahogy nézitek a képeket, ugyanazok a gondolatok cikáznak a ti fejetekben is, ugyanazok az érzések törnek felszínre belőletek.
Arany csillagszemű!
további sok-sok kép: forrás 

rhea

11 megjegyzés:

 1. Gyönyörű, mosolygós, vidám Rob! Ezt szeretem. :)
  Kell ennél több? Ja, csak hogy lekörözze a Dark Knight Rises-t a Cosmopolis. XD

  VálaszTörlés
 2. Éééés a hajaaaaaaa! :) Gyönyörű!!!
  Imádom! De jó, hogy azért tud némi mosolyt magára varázsolni.

  VálaszTörlés
 3. Mi a manóóóóóóóóóóó! :O micsoda pasi lett kérem szépen (megjegyzés: sztem jót tett neki a szakítás ;) xD és ez az uccsó kép...uhhhhhhh nagyon berezonált nálam.... xD

  VálaszTörlés
 4. A bevezető szövegre reagálva :hogy milyen érzések jönnek elő, és hogy milyen gondolatok?!(najó, a gondolataimat inkább hagyjuk is mert túl..na mindegy xD) az érzéseim pedig a bugyimba korlátozódtak..megyek le is cserélem xD
  ui: remélem tudtam segíteni :)

  VálaszTörlés
 5. Soha nem fogja lekörözni a Batman 3-mat.,....

  VálaszTörlés
 6. Névtelen... gondoltad, hogy komolyan mondta? Ezt nem gondoltad ugye komolyan ezt a kérdést. A Batmant 4404 moziban játsszák Amerikában jelenleg, a Cosmo 6-ban fog indulni, és kb 40 moziban játsszák majd a premierkor. Azon kívül, ha megnézed, Crenenberg mozijai nem BO robbantósok. Az eastern promises 17 milkát hozott, és az gengszteres film. A Dangerous Method 5.700 ezer dolcsit hozott amerikában, nyitó hétvégén 170 ezret, szóval csak a heylén értékeljünk mindent. A humort is.

  VálaszTörlés
 7. Szent csücsök! :)
  Újra itt van és régi fényében ragyog!Jobban néz ki mint valaha!Semmi visszafogottságot vagy szomorkát nem látok rajta,ki van simulva!Vígan húzogatja a cippzárját és ráncigálja a .....szóval helyen van a fiú!
  Az erősen hátra fésült sérón pedig egy ötujjas-turkával könnyedén segíthet....(tényleg mintha ezt a szokását elhagyta volna?!)
  Mit tagadjam?! Nálam is beindult rendesen a birizga.
  rhea köszi a szállítmányt!


  VálaszTörlés
 8. kedves Névtelen!ez komoly???
  megjegyzem,hogy a Cosmopolisnak a célközönsége is más,mint a Batman 3-nak!
  twmmy lájkollak!:))))
  moncsi!ugyanez a véleményem!nincs rossz kedve(bár nem is vártam,hogy az lesz!),olyan,mint régen,talán férfiasabb!a hajtúrást nem hagyta el,mert sutyi reggel benyomott a chatbe 1 ilyen gifet!

  VálaszTörlés
 9. Mi itt cakkosra rágtuk a körmünket te meg!!!! Te meg !!! azt a rézfánfütyülőrézangyalát hát Így kinézni:-DDha eleddig nem lettem volna szerelmes:-))akkor most nagyon nagyon lennék:-)))A tapasztaltak alapján hatott az a sok pozitív energia amit küldtünk:-))))
  Nekem tetszik a belőtt séró♥

  VálaszTörlés
 10. Örül a szívem, hogy így látlak! És a MoMA-ban volt a fellépésed? Igen, C mester mellett Cannes-ban és tavasszal már szinte a föld fölött jártál és itt is felszabadultabb vagy, mint vártam. Lehet, fel kéne neked írni vényre az öreget?

  De mond csak, ez a naci igazítás amolyan védjegy lenne, mint a dekoltázs kukucskálás? Ennyire rossz szabók nem dolgozhatnak a Guccinál!

  VálaszTörlés
 11. Bugsy! Kiadjuk neked házifeladatnak, hogy körbenézz a Guccinál, miért nem tudnak Robnak megfelelő gatyót szabni. ;)

  VálaszTörlés