2012. augusztus 15., szerda

Hmm......

Hát igen csajok, azért nincs minden rendben. :(
Fehér póló és boxer villantás van, de mosolygás az nincs. :(
Jah, és óra sincs.

továbbiak: forrás

rhea

12 megjegyzés:

 1. "Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok,
  És azt hiszem, már észrevetted, a jó tündér sem én vagyok,
  De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság,
  Úgy érezném, vannak még csodák."

  Majd eltűnik,csak ugye idő:-(Amúgy meg tényleg az amit mindenki állít róla: profi:az a munkám a kamerák előtt,hogy eladjam ,népszerűsítsem ezt a filmet.
  majd utána fájhat:-( fáj is...
  Marha nehéz lehet,meg még lesz is,de bízom benne hogy megbirkózik vele!!

  VálaszTörlés
 2. Szia Claire,

  a szívemböl szoltál...

  Lefogyott a drága. Szerintem a szörfös és ezek a képek között 5-7 kg a különbség.

  Olyan büszkén hordta az órát, most pedig nem.

  Vajon kitöl kaphatta ajándékba....!

  VálaszTörlés
 3. Órát múlt héten puttonyon láttam bal kézen, befelé fordított számlappal.

  VálaszTörlés
 4. szia Névtelen!ki vagy?
  nem biztos,hogy ajándék volt az óra!lehet,hogy az óragyár szponzora volt Rob egy adott ideig.
  már a Teen Choice Awards-on sem volt a kezén.
  és bevallom,nekem nem tetszett az az óra!nem illett hozzá!2008 decembere óta csak egyszer láttam órát a karján.....ja,még egyszer!a TW kivágott jelenetekben is felbukkan a karóra.

  VálaszTörlés
 5. Claire, ez az egyik kedvenc Halász Judit dalom. :) Na ezek után, ha hallgatjuk midig Rob fog eszembe jutni róla. :)
  Csini ebben a szerkóban (a fehér póló mindig jól állt neki)és örülök, hogy karcsú maradt.

  VálaszTörlés
 6. A névtelen az az írónk,a ki kifejtette, hogy tök mindegy, hogy nickneve van, vagy névtelen. biztos anonymus nyomában jár. amúgy meg na ne fárasszon már kedves névtelen, hát kifenétől kapta volna,persze, hogy a nagyasszonytól. karácsonyra. mit lehet venni egy olyan pasasnak, akinek mindene megvan? Na? hát... kulcstartót.

  VálaszTörlés
 7. Amúgy meg, hála az égnek, hogy lefogyott. Nem kell neki marha elhízott amerikainak lennie. így is kinéz neki, apukája nem az a nádszál karcsú lélek. Amúgy meg még csak 26. hova szedje magára a kilókat.

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok lányok!

  Azért írtam névtelenül, mert így egyszerübb volt.
  Egyébként senkinek sem szerettem volna a sarkára lépni a megjegyzésemmel. Kérlek ne azonosítsatok be anonymussal, mindig igyekeztem elkerülni a bunkó stílust.
  Azt, hogy feltettem a kérdést, hogy vajon kitöl kapta az órát azt viccnek szántam, nem pedig provokálásnak. Egyébként se tudom, hogy honnan van az órája - szponzor, vette, kapta - csak feltünt, hogy sokszor hordta, most pedig nem. Csak spekulálni mertem.
  Nem tartozom se a Kristen rajongók, se a Kristen ellenzök közé, én csak örültem, ha Rob boldog volt és jó filmeket csinált. Zárójelben jegyzem meg, hogy kicsit furcsának tartom (tartottam), hogy ennyire Kristen ellenesek vagytok, de miután ez a Ti oldalatok, a ti munkátok, ezért ezt mindig tiszteletben tartottam, amellet igazatok van, akinek ez nem tetszik ne látogassa az oldalt.
  Egyébként meg köszönet a sok infóért és fordításért.
  Ezt csak azért írtam, mert szerettem volna ha nem vesztek a bunkó, provokáló megjegyzésekkel egy kategóriába.
  Egy utolsó megjegyzés még: szerintem sem kell Robnak elhíznia, de az sem jó, ha valaki az idegesség miatt fogy, de ez is csak spekuláció a részemröl, lehet, hogy diétázott és edzett.
  Számomra az a fontos, hogy továbbra is megmaradjon a "földön járó" Robnak és jó filmeket csináljon. Ha mellette boldog is még jobb.

  Üdvözlet

  VálaszTörlés
 9. Új névtelen, akkor te nem az a névtelen vagy, aki a múltkor írt, bocs, hogy összekevertelek vele, igaz, te nem tudhattad, hogy volt már ilyenünk. Ő viszont tényleg lehordott bennünket. Az óra nekem valahogy egyértelmű volt, hogy Kristentől kaphatta, mert karácsony után kezdte hordani és tavalyelőtt azt mondta egyszer, hogy sosem volt és nem is lesz órája. Tehát csak azért van neki, mert olyantól kapta, aki sokat jelent neki.
  bocs, ha bosszankodónak hatott,a mit írtam, nem annak szántam, csak néha én sem fogalmazok teljesen megfelelően. azért is írtam oda a kulcstartót... meg mondjuk másért is, ha ismered a motut,akkor tudod, miről beszélek. A soványságával meg már az amerikaiak felhúztak tegnap, mind azon béget, hogy miért olyan sovány. mondjuk való igaz, hogy a fürdőnacis szaladgálós képen van rajta kiló... nekem ott nem tetszik, az amerikaiak meg boldogok voltak tőle. És a többiben igazad van, csináljon nekünk sok sok jó filmet.

  VálaszTörlés
 10. Köszi Twmmy a választ, semmi gond a félreértések elekrülése végett majd kitalálok egy nevet!

  Üdv

  VálaszTörlés
 11. Az jó lesz... látod, mi is milyen kreatívak vagyunk :)

  VálaszTörlés
 12. Megvan az óra! A GMA-n rajta van.

  VálaszTörlés