2012. augusztus 21., kedd

Jubileum :)


A 100% ROBDROG-PUB a mai napon lett két éves! Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki ez alatt a két év alatt meglátogatta Pubunkat. Akár rendszeres fogyasztójává vált a kínálatnak, akár csak benézett egy kicsit, reméljük, jól érezte magát mindenki. Köszönjük a chatlakóknak, minden ismert és ismeretlen látogatónak is, aki tiszteletét tette nálunk, hozzászólásával emelte a színvonalat és szórakoztatott mindnyájunkat!


Várjuk Mindnyájatokat továbbra is, írjatok, chateljetek, ismerkedjetek és
ROB-drogozzatok! :)
Ági, beanene, Biri, moncsi, rhea, twmmy

9 megjegyzés:

  1. Köszönet érte lányok, hogy megnyitottátok annak idején a pub-ot; nem is sejtitek milyen sokat adtatok ezzel, és az időközben ráfordított rengeteg munkával :heart:
    jutka

    VálaszTörlés
  2. gratulálok a 2 éves fennálláshoz!köszönöm a sok munkát,amit az oldalért áldoztatok!hálás vagyok a sok vidámságért,nevetésért,amit a beszélgetésekből kaptam és a különleges,érdekes barátaimért,akiket megismerhettem:)))
    nagyon tetszenek a fotók,amiket kiválogattatok a jubileumra!

    brumi voltam...szenvedélybeteg drogpub látogató

    VálaszTörlés
  3. Annyira örültem, amikor pár hónapja rátok találtam. Először csak kerülgettem a forró kását, mert azt gondoltam, ez egy összeszokott csapat én meg későn jöttem. Mindenesetre az oldalt meg akartam dicsérni, ezért beírtam a csetbe. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, nem éreztette velem soha senki, hogy én kívülálló lennék. Azt a témát sem feszegette senki (sokáig:)), hogy vajon melyik bolygón voltam eddig, amiért csak most eszméltem tudatomra, miszerint az Univerzum legtökéletesebb pasija: Robert Douglas Thomas Pattinson:)
    Egy hely, ahol nyitott, segítőkész, barátságos, humoros, intelligens Rob Imádó Rózsaszín Szemcsisek gyülekeznek. Érhető, hogy itt ragadtam, sőt függő lettem. :) (Ezt azért írtam le, ha valaki hezitálna, írjon, ne írjon? Ne tegye!:)) KÖSZÖNÖM A MUNKÁTOKAT, HOGY VAGYTOK! ÉS NAGY KÖSZÖNET MINDENKINEK A VIDÁM HÉTKÖZNAPOKÉRT!:) MÉG SOK-SOK SZÜLETÉSNAPOT!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot a blognak! <3
    Köszönet, hogy itt vagytok nekünk, velünk. :))

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Még legyen nagyon sok:-) !!!Köszönet a munkátokért kedvességetekért: )

    VálaszTörlés
  6. Helló Banyákok!!! Boldog Szülinapit! Köszi, hogy vagytok:)
    agi

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok mindnyájan!
    Boldog Szülinapot! Remélem még sok-sok ilyen napot ünnepelhetünk veletek. :)

    Puszi nektek:
    Elena

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Nagyon Boldog Születésnapot a blognak! Nem igazán szoktam kommentelni sem chatbe írni, de mindig követem a blogot, rendszeres látogató vagyok. :) Köszönet a sok fordításért, képért, szellemes hozzászólásokért, és a 100%-ért!!!
    Még sok-sok szülinapot!
    Puszi
    Pixie

    VálaszTörlés
  9. Drága Banyák!

    Még legalább tucatnyi ilyen boldog szülinapot kívánok a blognak. Köszönjük nektek pultos, művészi és fordító munkátokat és hogy egyedi fórumot teremtettetek számunkra a robizmus kérdéseinek megvitatására és az egymással való ismerkedésre.

    Bugsy

    VálaszTörlés