2012. augusztus 14., kedd

Rob a Daily Showban

Nem foglalom a helyet, a fordítások között megtaláljátok

11 megjegyzés:

  1. Twmmy, nagy-nagy ölelés a fordításért. Patty előtt megemelem a kalapom, hogy ezt a hadarást megértette és "átkonvertálta" nekünk. :)

    VálaszTörlés
  2. szisztok engem is érdekelne a forditás de nem találom hol lehet bénázok itt bocsi tudnátok segíteni elöre is köszi kriszti

    VálaszTörlés
  3. Szia kriszty!
    A jobb oldalon a cset alatt van egy banner "twmmy fordításai" felirattal. Katt arra és ár olvashatod is.

    VálaszTörlés
  4. ohhhh köszönöm szépen!!!:-D

    VálaszTörlés
  5. Twmmy! nagyon-nagyon köszi mindkettőtöknek!
    agi

    VálaszTörlés
  6. twmmy,Patti!köszi a fordítást!
    publicista,zsugoriság ide vagy oda:mégis tudta,hogy olyan válaszokat kell adnia,amikkel nem mond semmi konkrétumot!vagy nincs is mit mondania?amikor problémásnak érzi a felvetést,egyből a Cosmora tereli a szót.ügyes fiú....és egyre jobb az ilyen nyilvános szereplésekben!:)))

    VálaszTörlés
  7. Hiába, színész a lelkem, majd beleszokik ebbe a - hogyan mondjak semmit - dologba. Amúgy meg nem értem, miért sajnálja a sajtósra a pénzt, sok katyvaszból kihúzhatnák Őt és nem erre pazarolná az enerdzsit.

    VálaszTörlés
  8. Birim, ebben nem értünk egyet. Ha a menedzsere jó, akkor fölösleges a publicista. És a jelek szerint nick és stephanie elegek a feladatra. és nincsenek olyan ügyei robnak, amihez ne adhatná önmagát. szerintem sokkal jobb, hogy önmaga fogalmaz meg dolgokat, amikor kell, egyébként meg csendben marad.
    engem sokkal de sokkal jobban zavar, hogy a liba megint a pletykalapokra degradálta le, pont a Cosmo premierje előtt. És ebből semmiféle publicista nem húzta volna ki robot. mert a liba publicistája meg marha.

    VálaszTörlés
  9. twmmy drágám, többet tudsz, mint én. Mit értesz az alatt, hogy "pletykalapokra degredálta le" puttony Robot? Lemaradtam, felhomályosítasz?

    VálaszTörlés
  10. hát ezzel a lebukással... megint a pletykalapok foglalkoznak vele, pedig mindennél jobban szeretne lekerülni az ilyen jellegű lapok címoldaláról. erre a liba viszkető micsodája miatt szerencsétlen...

    VálaszTörlés
  11. Jaaaa, értem! Igen, ez nagyon bosszant engem is! Annyiféle "sztár" szakít nap, mint nap Hw-ban és tényleg, már csak akkor cikkeznek javarészt róluk, ha mással kapják lencsevégre őket. És nem kéregetnek nyilvánosan bocsánatot, ezzel szinte elárulta Robot.

    VálaszTörlés