2012. augusztus 19., vasárnap

Új háttérkép

Hoztam Nektek egy vasárnapi képecskét. :)


Jó pihenést mindenkinek!
Ági

4 megjegyzés:

  1. Ági, nagyon jó képet választottál a stopoláshoz. Hirtelen az űr jutott eszembe. Rob a nap és a bolygók körülötte keringenek.

    VálaszTörlés
  2. Egész nap, ämikor a farmot szedtem, írni akartam, hogy Ági, köszi, megint szép képet alkottál nem is tudom, a főnököm mit fog mondani, mert már a múltkor is megkérdezte, hogy még mindig ez a pasi a kedvencem, nem unom még? Csak a mama fennforgás, úgymint hogy lehet valaki ennyire függő, mindig felb*szott a plafonra és nem írtam semmit, mert rohamszerűen elhagytam a gépet... és így képtelenség volt megköszönni szépséges hátteredet!De most a nap végén végre nyugodtan ülök a net előtt, tehát köszönöm! Rakom is a hátterek közé második vagy első? otthonom képernyőjére!

    VálaszTörlés
  3. twmmy, nekem is megszokták már a fiúk a munkahelyemen, hogy Rob mindig felbukkan vagy a bögrémen, vagy a képernyőmön. Már nem kérdezősködnek, max megjegyzik, hogy méééég mindííííg? Jah, meg hogy mit szól a férjem? XD Mikor mondom, hogy ugyan mit szólna, ha nem jót szól, nem kap enni, jót nevetnek.

    VálaszTörlés
  4. most látom csak,hogy mennyire egyformán működik a "nem rajongók" agya!a télen tőlem is megkérdezte az én drágám,hogy "mennyi ideje is nyomod ezt a Rob dolgot?!"mondtam,hogy 3 éve."hogy nem unod?" hát így!:)))

    VálaszTörlés