2012. szeptember 7., péntek

100% Rob videó

Huh! Anemjóját!  Igen régen jelentkeztem már ilyen című bejegyzéssel... Emlékszik még erre a poszt sorozatra valaki rajtam kívül? :D 
Mi az oka a nagy kihagyásnak?
Egyrészt, amíg mondjuk négy évvel ezelőtt, amikor elkapott a Robitisz nevű titokzatos betegség,  naponta jöttek ki jobbnál jobb rajongói alkotások, addig ma szinte majd hogy nem nagyítóval kell keresnem ilyeneket. 
Ha pedig az általam ismert kitűnő szerkesztők közül valaki készített is egy alkotást, a Robsessed biztos, hogy lecsapott rá, és így már nem tudtam olyan lelkesen posztolni nektek, hisz úgy is láttátok ott. 
Új szerkesztők pedig ritkán születnek mostanában. :/ 
/Na igen Robikám! Csillagod leáldozóban lenne? Már csak mi, a hűséges kemény mag, követjük napi szinten nyomon az életedet?! / 
Régen élveztem, hogy kitehettem nektek olyan videókat, amikre  a Robsessed ügyet sem vetett.
 Még az sem zavart, hogy nem sokan írtatok véleményt a poszt alá. Persze egy marék lelkes kommentelő akkoriban is volt, akiknek ez úton köszönöm meg, hogy megosztották velem gondolataikat a bejegyzéseimmel kapcsolatban. 
Másodrészt, be kell vallanom őszintén az én rajongásom is kopni látszódik... Vagy csak ismét egy hullámvölgy? Még nem igazán tudom eldönteni.
 De egy biztos, hetek óta nem kerestem rá napi szinten az új összeállításokra. Hónapokig ki sem tudtam nyitni a saját videó szerkesztő programomat... :( 
Ma miért ragadtam még is klaviatúrát? 
Mert talán be tudom előzni a Robsessedet, a ToR-t :DDD
No és persze kellet az is hozzá, hogy  végre van egy kellemes összeállítás aminek a zenéje nekem nagyon tetszik. Még az én fejemben is megfordult, hogy szerkesztek rá valamit, de megelőztek. 
Nem igen bánom, mert Svetlanchik1000 ismét kitűnő munkát végzett. Ő ritkán jelentkezik új munkával, de ha igen, akkor az minden kockájában tökéletes szokott lenni.
Mi is lehetne a téma,  ha nem a Cosmopolist népszerűsítő sajtó körút. 
Wow azért volt egy két pillanata ennek a túrának szerte a világon, ahol a szívszédülés kerülgetett a képek láttán. Awwwww az a tekintet, azok a frizurák, azok a csodás öltönyös megjelenések! Eufórikus állapotba tudtam kerülni tőlük. 
De gondolom nem csak én , hanem Szveta is, és ezért választotta az idei év Euroviziós dalversenyének nyertes számát az Euphoria-t  aláfestő zenének.
Na be is fejezem a mondandóm mielőtt a Robsessed, vagy a ToR beelőz a poszttal.  XD 
Élvezzétek a látványt!  Adjátok át magatokat a zene lendületének, a dallamnak, és érezzétek az eufóriát! ! 


Khm khm.... csak halkan, suttogva megjegyzem, hogy ha tetszett a bejegyzésben látható videó, akkor lájkoljatok a you tubon. Esetleg bepötyöghetnétek néhány szót ide a bejegyzés alá. Talán újra  lángra kapna  a  videó kereső énem ;-) 

beanene

5 megjegyzés:

  1. Beus, Beus, én emlékezek a posztsorozatra, bizony. És való igaz, megritkultak a videók, mert megritkultak a képek is Robról. A robbanás, amit megjelenése okozott, való igaz, lecsengőben van, de ez természetes, minden berobbanó sztárral ez történik, főleg, ha a sztár egyáltalán nem szeret reflektorfényben lenni, sőt inkább a bujkáló létformát választja. Azért reméljük, továbbra is születnek majd 100%-os videók, és posztolhatod őket. Mondjuk pl egy-két saját készítésűt.
    Ja, még azt: én, ha ide nem kerülnek ki ilyen zenés videók, nem is nézem meg őket, mert más oldalakon nem szoktam rákattintgatni a videókra. Nem tudnám megmondani, miért, de ez így van.
    Megjegyzés írása ügyben én is sáros vagyok, valahogy olyan természetes, hogy tetszik, hogy jó, hogy elfelejtem ezt leírni is. Próbálok figyelmesebb lenni. :)

    VálaszTörlés
  2. Beus, én is emlékszem rá, pedig én még csak pár hónapja téblábolok errefelé. És nekem személy szerint nagyon hiányzott és örülök, hogy visszatértél.
    Új rajongók lehet, hogy ritkábban születnek, de biztos vagyok benne, hogy a kemény mag is lelkesedve várja a posztot.(Én inkább csak mag kezdemény.:)))
    Oké, nem tagadom, én megnézem más oldalon is a vidiket, de először mindig ide jövök fel, és azért mert egyszer láttam máshol, annak valahogy mindig jobban örülök, ha itt (is) nézhetem. :)) Lassan ez a második, vagy harmadik otthonom. :))
    Abban azért nagyon reménykedem, hogy fogsz még sok-sok vidit szerkeszteni nekünk. Én nagyon várom.:))
    Sutyi voltam, az elvetemült Robfüggő

    VálaszTörlés
  3. beus!végre jössz újra!!!köszönöm a vidit,tényleg ügyes ez a Szveta!de emlékszel,hogy örültünk,mikor a Te vidid lett posztolva a robsesseden?!:)))szeretnénk még ilyen örömteli napokat és új beanenene videókat a pubban!

    VálaszTörlés
  4. Bea, örülök a posztodnak! Szeretem olvasni az általad kiválasztott videókhoz hozzáfűzött ajánlóidat. :)
    Csatlakozom twmmyhez. Többnyire én is csak az itt posztolt vidiket nézem meg. Bár bennem is csitult a rajongás foka, azért az új képek és egy-egy profi videó láttán megdobban a szívem. :)Tehát kérlek, hogy a továbbiakban is lepj meg minket saját és mások videóinak bemutatásával.

    VálaszTörlés
  5. Kicsit megkésve, de csatlakozom:-))Én a Robsessedre nem is mert olyan lassan tölt be,hogy annyit egy pasira se :-))) meg itt úgyis megkapom amit akarok,vagy majdnem?;-))és igen..csökkent a láng de ki nem hunyt,semmiképp!parázslik,de hát nem is lehet mindig égni:-)
    Szégyen, nem követtem a Evíziót,de sokat hallottam a dalt,most raktam össze a dolgokat:-)de jól esett!!:-)))a videó:-))meg a promóból sem láttam mindent,nem igazán vagyok beszámítható..de így jobban is esett ,hogy sok nem látott kép volt benne nekem:-) És én is szeretem a posztokat és csúnya disznó vagyok ,hogy nem írok megjegyzést,igyekszem tenni ellene.-)))

    VálaszTörlés