2012. október 28., vasárnap

LACMA 2012 Art+Film Gála

Robertünk tegnap este részt vett Stanley Kubrick rendező és Edward Ruscha amerikai művész tiszteletére rendezett gálán.
Szép pofi, rendezett haj, Gucci öltöny....mi kell még?! :) Max. az, hogy becsöngessen hozzám. XDD





Jah, majd elfelejtettem! A Gucci szponzorálta a gálát. :))

további gyönyörű képek: forrás

rhea

6 megjegyzés:

  1. És ha becsöngetett, rögtön egy szép visszakézből lecsördített pofonnal foadnám . Aztán, hess a háztól. Eredj oda, ahonnan jöttél, azt vissza se gyere, és ha megint megcsalnak a világ szeme láttára, ne sírj, ne menekülj. Neveld szépen a gyereketeket.

    VálaszTörlés
  2. Ó a Gucci fiú! Nagyon jól néz ki, bár kissé megnyírbálták. Az jutott az eszembe, hogy vajon mindig új inget adnak neki, vagy többször felveszi ugyanazt? Illetve a nyakkendő, nekem már kicsit uncsi.
    Levenném róla szívesen. .)

    VálaszTörlés
  3. Biri, ne pajzánkodj! mit tennél a nyakkendővel?

    VálaszTörlés
  4. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!! Helló, Mr Bond!
    kb. 10 év és remélem:)
    köszi a posztot!
    Twmmy, ne bántsd! szeresd inkább, ne kritizáld, vagy tényleg hagyd a francba, mert ennek semmi értelme, ritkán jövök, de mindig bántó szavakat látok vagy hsz-ben vagy chat-ben, tudom, nincs jogom beleszólni, de lehet tényleg át kellene gondolnod, tényleg tisztellek a rengeteg munkáért amit végzel itt, de ezek a szavak, jelzők, már lassan minősítik az oldalt, ami a Te oldalad is és aki ide látogat , rossz érzésekkel távozik, sajnálom, nem akartalak megbántani, és hidd el ennél szebben nem tudtam leírni amit gondolok. Bocs:( agi

    VálaszTörlés
  5. Csak egyre vagyok kíváncsi. Miért ne lehetne kritizálni? Attól még szeretheti az ember lánya. Attól még, hogy kedvelem, a hibái nem léteznek? De igen. Egyébiránt lehetne dicsérni. Tessenek megjegyzéseket írni és akkor nem az enyémek lesznek ott. Lehet nyugodtan rajongói szavakat írni. Senki nem mondta, hogy nem lehet. De olyanok meg nem születnek. Jelenleg ez a véleményem. Mint ahogy most a filmválasztásával sem vagyok elégedett. És? Kritika fogja be a száját? Mi ez a hurráoptimizmus? Mire fel? Az oldalt nem tudom, hányan látogatják a csetbe írókon kívül, mert nem nézek statisztikát, és az különben sem mutatja, hogy egy ember sokszor vagy sok ember egyszer látogatja az oldalt. Hozzászólás megjegyzés hiányában én azt szűrtem le, hogy a rajongói tábor talált magának más rajongani valót. És ezt tartom az oldal fenntartóira is, ők sem igen szólnak hozzá, beszélgetnek itt. Oké, befogom a számat, és akkor már ennyi sem lesz.

    VálaszTörlés
  6. egyetértek twmmyvel!attól,mert kedveljük őt,még látjuk a hibáit is!
    mindenesetre jobb lenne,ha többen lennénk a chatben és több vélemény lenne a komiknál is!
    a kritikával kapcsolatban azt szoktam mondani,hogy rajongó vagyok,nem hülye!
    mindenesetre várom már,hogy az állóvíz,ami Rob körül van,kicsit fölkavarodjon!vagy másszon ki végre a partra!!:)))

    VálaszTörlés