2012. november 13., kedd

BD2 Premier LA

Hát Robertem, nem nagyon találok szavakat a mostani szerelésedre. Vagyis hát csak a színével van bajom de az épp elég. :)) Nem is ragozom tovább, nézzétek a képeket.





további képek: forrás

rhea

6 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Valószínűleg az én vevő berendezésemmel van gond, vagy a szemüvegem rossz, de én nem találok szavakat. Szerintem rettenet ez a szerelés. Bár már a barátaim is leszavaztak, hogy nincs ezzel semmi baj, hát nem tudom. A vigyortól viszont olvadok továbbra is. XDDDDDDDDD

    Pusz!

    Heni

    VálaszTörlés
  2. Hmm... zöldes színű, mint egy "zöld szemű szörny". Nekem legalábbis ez jutott rögtön az eszembe, ahogy megláttam.

    VálaszTörlés
  3. Nincs semmi baj ezzel a rucival, végülis nem ebben menne végig az utcán ő sem, viszont nem vész el a kárpiton ;) Ráadásul ettől zöld a szeme *sóhaj*, arról már nem is beszélve, ahogy áll rajta. Ésss... ezerszer jobb, mint az a bordó volt (bár, lehet, akkor is főleg a haja verte ki a biztosítékomat). Ja igen, a haja... ahhoz azért kár volt hozzányúlni. Szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon bejön ez a szerkó és benne Rob! Azt nem hiszem, hogy Ő maga tudatosan öltözne, de bárki mondta is neki, hogy vegyen fel az uncsi fekete öltöny helyett színeset, az jól tette. Úgy utálom, hogy a ffiak, ha elegánsak, mindig csak sötét színű öltönyt hordanak.
    Hajrá Rob! Nagyon tetszel nekem! :)

    VálaszTörlés
  5. kicsit azért olyan nekem,mint Gyík Gyula....de még ez is jól áll neki!azon gondolkodtam,hogy vajon ki mondja meg Robnak,hogy melyik öltönyt válassza?a menagement vagy egy Gucci stylist?
    nekem nagyon tetszik,ha fekete öltönyt húz vagy sötétszürkét vagy sötétkéket:)))szerintem szürkéskék a szeme és nekem bejön ez a hajhossz is:)))
    sokkal jobb a frizurája,mint sidneyben a vörös szőnyegen!(a ott viselt mintás inget inkább hagyjuk...)
    mindenesetre a mosolya csodás!

    VálaszTörlés
  6. Hihi, Gyík Gyula... Amúgy nekem tetszik az öltöny. De a haja... olyan hülye amerikai tucatfej. Amikor hosszú kóci hajas, na azt szeressem. Bár tudvalevő, hogy a fiúkon is a hoszú hajat kedvelem.
    És az, hogy csak úgy álmodik a Gucci emg megcsinálja. Nekem miért nem csinálnak? Vagyis a fiúknak itt a háznál. Márhogy grátisz. Ő meg tudná venni, ingyen kapja, én meg nem tudom megvenni és nem is kapom. Igazságtalan ez a világ, na.

    VálaszTörlés