2012. november 27., kedd

NY-LA

Robert elhagyta NY-ot.......

imagebam.com



...és megérkezett LA-be.

imagebam.com


továbbiak itt és itt

rhea

/ tájékoztatásul közlöm, hogy nem vagdostam a képeket XDD / Ja, nem, csak válogattad :)

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Na, én töröltem az előző bejegyzésemet és már fogalmam nincs, mit is írtam. De most lehet, megint hergelni ogom a közt meg a véleményt. Olvastam a csetben brumi, hogy nem látod jókedvűnek Robot. Hát, nem az. Mert a marha meg a párja a paparazzikkal teli folyosón és kapunk közlekedtek megint. És ugye ott csak savanyú képet kell vágni és egymás után baktatni, hogy ugye ne kapjanak pénz a fényképezők. Mert más ne éljen meg, de fizessék ki a mozijegyet, hogy nekik jó legen.
    Mindenesetre jól megkapta a nagyságos asszony a papiktól: megérdeklődték, mikor fogja újra megcsalni Robot, illetőleg Robtól érdeklődték, hogy fogja legközelebb érezni magát....
    Két megjegyzésem lenne a dologhoz. Az egyik: ha nem akarják, hogy fényképezzék őket (ne legyenek a pletykalapokban azzal a hírrel, hogy milyen szépen ragyog a terhességtől a leány), akkor abból a mérhetetlen mennyiségű pénzből, amit a mi zsebünkből is kivarázsolgattak, fogadjanak egy autót, ami a géphez áll és kiviszi őket a repülőtérről egy olyan kapun, ami félreesik és van belőle egy csomó, hogy ne lehessen tudni, hol fognak kimenni. Gondolom, megvalósítható, csak pénz kell hozzá. Mint ahogy százezerszer utaznak feltűnés nélkül.
    A másik: az egész dolgot maguknak köszönhetik. Kezdték az elején, hogy ááá, mi nem... aztán meg félreérthető jelek jöttek le, főleg a leányról. És most ki is mondta, szereti, ha a 'rajongók' találgatóznak, valószínűleg jól szórakoznak rajta... tele szájjal röhögve azon, hogy milyen frankón össze tud kapni a sok marha.
    És ez engem undorít. Soha nem hittem, hogy ez a lány egy szerény, visszahúzódó, ó de ártatlan teremtés. Olyan anyával, apával meg keresztapával, ami neki van, ez enyhén szólva is hihetetlen. Főleg, hogy nagy szerényen 15 éves kora felé ugye láttuk ópiumos pipával kis kezében. És ugye ott nőtt fel, ahol felnőtt. Egy minden hájjal megkent, manipulatív teremtésről van szó, aki mindent alaposan kiszámol, felmér és kihasznál.
    És szeretném azt gondolni hogy Rob nem ilyen. De... látva azt, hogy éveken keresztül hagyta, hogy a nyilvánosság előtt úgy nézze le a kislány, ahogy lenézte és máig lekezeli, és önmagát megcáfolva, hogy ha vele ilyen történne, nem tudna megbocsájtani a nőnek, egy nyilvánvaló, a világban körbeforgó kvázi undorító képsorozat után továbbra is együtt él vele, hát van egy-két véleményem róla is.

    És mielőtt a fejemhez vagdossa bárki, hogy akkor miért időzök errefelé.
    1: van rá időm.
    2: mint színészt, még eddig kedvelem, de lehet, a mission blaclist-tel kiiratkozik a kedvenceim közül, még nem tudom, de addig az első pont él.
    3: egy roppant kíváncsi vén banya vagyok, és igen, érdekel, hogy mi fog vele történni, amíg érdekel.
    Tehát, miért ne?
    a véleményem meg nem tagadom, mert attól, hogy mint színészt kedvelem, és mert mint jóképű pasi, még mindig jóképű (bár a szörfözős képeken már látszott, hogy tud majd Marlon Brando lenni belőle formára, hát addig lesegetem. Engedélyetek nélkül.

    VálaszTörlés
  3. twmmy!mindennel egyetértek,amit írtál!
    de ha ez a szerelem,ami kettőjük között van,akkor mi mindannyian tévedtünk életünk szerelmével kapcsolatban és nagyon benéztük a saját érzéseinket!...és tévedett Shakespeare mikor megírta a Szonetteket és a Rómeó és Júliát...Eric Segal a Love storyval..Radnóti és Ady a szerelmükhöz írott versekkel...Makk Károly:Szerelem c.filmjével...és még sorolhatnám a kedvenceimet...
    vagy én látom rosszul ennek a két embernek a történetét?
    azt mindenesetre nem jó látni,hogy egyikük távirányítással mozgatja a másikat!főleg a véleményét és viselkedését illetően!

    VálaszTörlés