2012. december 11., kedd

"Soha se mondd, hogy túl vagy már mindenen..."

A fenti sorok jutottak eszembe, amikor a mi legkedvesebb  vidikészítő gurunk, beanene legfrissebb kreációját végignéztem. (Jó párszor egymás után, ahogy szoktam.)
Millió érzés rohant meg egyszerre.
Az a bizonyos forróság, ami a +18-as „éjszakai műszakok” alkalmával indult bennem ott belül … és még annál is lejjebb. J
A közös vidi- és képelemzéseink, ahol Rob minden, de MINDEN porcikáját górcső alá vettük,
alfától az Omegáig. (Istenem, de szép is volt!)
A nagy találkozásunk Vele és Egymással.
Egyszóval rendesen elkapott a nosztalgia!
Beám, sikerült a videókból, képekből, olyan montázst összeállítanod, hogy mosolygok és sírok tőle egyszerre. Nem tudom minek, vagy kinek mondjak hálát, de a lényeg, hogy ismét mocorgásnak indult benned a múzsa és elkészítetted az évfordulós ajándékodat mindnyájunk örömére.
És amint írtam ott fent… nem tudhatod mit hoz a jövő, bízom benne, hogy lesz 5. is!
De egy biztos, Rob örökre ott van a szívünkben!
Köszönöm, köszönjük Bea! És bizonyára nem vagyok egyedül az óhajjal....kérünk még! :)

moncsi




6 megjegyzés:

  1. köszönöm beus a sok szép képet!a paddle boardosat megállítottam:))))semmi gáz nincs azzal a testtel!!
    legjobban a kék öltönyben tetszik Rob J.Kimmelnél(2012-es) és én a rövid hajra szavazok(vagy rövidebbre)twmmyvel ellentétben:)))

    VálaszTörlés
  2. Bea, itt is köszönöm ezt a gyönyörű összeállítást. Bennem is hasonló érzéseket váltott ki, mint amit Moncsink megfogalamzott. Jól esett nosztalgiázni egy kicsit. :)
    Moncsi, neked külön köszönet a posztért! :)

    VálaszTörlés
  3. Jól esett ez a videó, nagyon jól esett. Ha két hónappal ezelőtt jött volna, még jobb lett volna... egy kicsit leült a lelkesedésem. De mindig fellendül, csak valahogy úgy vagyok vele, mint az itt mellettem fekvő életpárral. A lelkesültség és izgalom csendes szemlélődésbe vált, de anyatigrisként védem és néha tudnám pofozgatni, jobbról-balról.
    De a videó és a zene maga a tökély.
    brumim, tudom, neked a rövid haj... ha elég sokáig élek, még kopaszon is láthatom majd - nem nyírt, hanem hajahullott kopaszon.Vajon akkor mit fogok rá mondani? én a hosszú hajú fiúkat jobban kedvelem :)

    VálaszTörlés
  4. jaaa, hogy ilyen gyorsan??? tripla hatás megvolt, köszönöm! köszi Bea, köszi, köszi!!! Rob, a TE videód és Christmas fekete tea :)

    VálaszTörlés
  5. köszi szépen, Bea :) gyönyörűségeket válogattál össze erről a Gyönyörűségről....szinte tapintani lehet benne a négy évet, amit Vele töltöttél....2009-es Cannes - Rob régi kedvencem, 2012-es Cannes-Rob új kedvencem, és mi tagadás, az összes Rob a kedvencem....nekem még csak három év, de most úgy érzem lesz ez még vagy száz! Remélem megörvendeztetsz még bennünket hasonló videókkal....
    Laura

    VálaszTörlés
  6. Köszi, Bea. Nagyon jó ez a válogatás. Rájöttem, hogy hosszú hajjal kék, vagy szürke (már nem tudom miben is maradtunk a végén) Gucciban a New York-i premierein is ugyanúgy bejön, mint rövid hajjal Cannes-ban. Ja, és még egy felfedezést tettem, nagyon tetszik a borosta. :)Szóval, nagyon köszi Bea, ez most jól esett, így az év végi hajtásban. Remélem, a következő vididre nem kell sokat várni. :)

    VálaszTörlés