2012. december 1., szombat

Új

Tegnap Robertünk Arbitrage ebéden vett részt. Kis szőrmók. :))




továbbiak : forrás

rhea


Nem érek rá utána nézni, de csajok házi feladat annak aki ráér.  Mi a vihar ez az Arbitrage ebéd? :))
Lol. tényleg. azóta már okosabbak lettünk. a haverjának a filmje, amiben richard Gere volt a főszereplő
twmmy

4 megjegyzés:

  1. Én valami olyasmit hallottam, hogy Gere és Sarandon új filmje. De lehet, hogy hülyeség? Mindegy, Robot is meghívták... soha rosszabb társaságot!

    VálaszTörlés
  2. olyan 30-asnak tűnik a drága:)))ebben az ütemben lassan utolér!hahaha:)))
    lehet,hogy hosszú volt az előző éjszaka vodkával vagy sörrel,mert a szemek alatt kis táskák(vagy szatyrok?)látszanak:)

    VálaszTörlés
  3. "For some reason Robert Pattinson showed up toward the end of the luncheon. I'm taller than he is. He has a kind face and a warm smile, but his eyes blank out when he listens to someone talking. When he's trying to concentrate or show respect to whomever is speaking, his features go flat."

    Valamilyen oknál fogva Roert Pattinson közel az ebéd végéhez jelent meg.Magasabb vagyok, mint ő. Kedves arca és meleg mosolya van, de a szeme eltompul, ha figyel arra, aki beszél hozzá. Amikor megpróbál koncentrálni vagy tiszteletet tanúsítani bárki iránt is, akihez beszél, az arca bamba lesz.


    Elmentem ide, .http://hollywood-elsewhere.com/2012/11/celebrating_mr.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_term=Daily/Hourly+Hollywood+Meditation&utm_content=Opinion,+wisdom,+tin+foil,+attitude, és a megjegyzésekből megtudtam, hogy az egyik producer lagziján volt nyáron, és hogy a nevezett blogger szeret gúnyolódni azokon, akiket megcsaltak és azok megbocsátottak.
    Hihi,én is.... csúnya rossz banya...

    VálaszTörlés
  4. rhea az arbitrage az üzleti élet egyik kifejezése, nagyjából "ingyenebédet" jelent, de inkább használják tőzsdei tranzakcióknál.

    Richard hmmm, mennyire kedvelem a filmjeit.

    VálaszTörlés