2013. január 26., szombat

Címlapfiú

Mai leckém meglepetést okozott még nekem is. Mivel nálunknál Bíberke meg a krimivámpírfiúk a menő címlaposok, teljesen meglepődtem, hogy a világon milyen sok magazin mer megjelenni úgy, hogy Robunk van a címlapon. Megpróbáltam összeállítani egy képsort, ami korántsem fedi le a teljes választékot. Ja, a pletyilapokat kizártam a sorból, mert azokon unos-untalan szerepel, de a téma miatt nem egyedül. :)
(Valaki árulja már el, hogy ide, hogy lehetne hangulatjeleket bepingálni, mert a karaktersor olyan unalmas.)
Kezdőképnek viszont azt a címlapot teszem ki, ami tudom, nem sokaknak tetszik. Nekem igen. A Kis szemtanú című filmben szereplő amishokra emlékeztet. Tényleg, olyan szerepet nem vállalna ez a jótét lélek?
http://teamtwilightbr.com/wp-content/uploads/2011/03/250322628.jpg

És itt van a gyűjteményféle
Nem valami tökéletes az összeállítás. Még azt nem sikerült kiderítenem, hogy a képtárhelyek közül ugyan melyik hajlandó figyelembe venni azt, hogy én azért nevezem el a képeket úgy, ahogy, mert valamiféle sorrendben szeretném a képek megjelenését. Most is buktam. Ha valakinek van valami felhomályosító tudása, ossza meg velem,  legyen oly kedves.
Igaz, a smiley-kra meg  a képelrendezésre nem kaptam tanácsot, de Bugsy megint csak kiegészítette tudásomat, küldött még címlapokat, amik  a többiek közé, mögé, elé - a képtároló kénye-kedve szerint, besorolódtak. Éééés, van közöttük magyar címlap is! Bizony. 
- twmmy -

10 megjegyzés:

  1. twmmy, nekem is tetszik a fenti címlap - szerintem jól áll a vállain a kroki -, no meg persze a többi és a többi... :)

    VálaszTörlés
  2. OMFG *.* <3 Hát, én kész vagyok!!! :P
    Bezzeg, nálunk csak a Bravora képesek kirakni szerencsétlen csórikámat :///
    Én, már anno is azon voltam kiakadva, hogy ezt a krokodilt, hogy képes ilyen szexuálisan tartani?? :D Biztosan én vagyok a kattant, de az ujjai és a szeme... Oh, Istenem :D
    Twmmy, köszönjük szépen az összeállításodat, most ismét csorgathattam a nyálamat egy picikét :P
    Abszolút kedvenc a piros borítós Vanity Fair, illetve a Details!! ^_^ Bár, a Vanity mindig csupa jó képet lő el, drága Rábörtről...hála az égnek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép kis gyűjtemény :)
    Hát, igen, a Vanity Fair, és a GQ mindig minőségi sorozatokkal örvendeztetett meg minket. Legalábbis nekem azok a kedvenceim. :)
    Köszi twmmy!

    VálaszTörlés
  4. Gondoltam kiválasztom a kedvencemet a kis gyűjteményedből, de elbuktam. Viszont tényleg GQ, Premiere, Vanity Fair és Black Book <3 a legjobb minőség.
    Viszont a "Chic" (de hülye neve van) tök új volt, köszi! :)

    VálaszTörlés
  5. Nálam az első VF örök szerelem! ... És a legnagyobb is.... És jelen állás szerint az is marad....

    Orosz GQ még tavaly februárból, haladó nyelvtanulóknak: az InMedio-ban annak idején láttam, de annyira nem villanyozott fel. http://www.justjared.com/2012/01/29/robert-pattinson-covers-gq-russia-february-2012/

    Egyébként meg twmmy véleményével teljesen egyet értek, már abban, hogy Robot itthon nem teszik címlapra. A miértre meg az a rettentő egyszerű válasz, hogy nincs minek a címlapjára. Amíg nincsenek olyan normális újságok, mint a GQ vagy a VF, a ffi magazinok címlapjára meg csak malac fotók kerülhetnek, addig ne is várjuk, hogy ez másképp lesz.
    A fél évente befutó Elle Man sármos 40-esekben utazik, a Playboy Exclusive címlapján Daniel Craig pompázik (sármos 40-es, már megint), az Intelligent Life meg Keith Richards-szal nyomul. Magyarán, és ez ujjacskáim szerint már a második nagy főprobléma, hogy Mo-on az uralkodó férfikép merőben más, mint külföldön.

    VálaszTörlés
  6. ja, a krokiról meg jut eszembe, hogy aligátor és be lett nyugtatózva. Na, kinek a rókaprém....

    VálaszTörlés
  7. Én nagyon sokáig meg voltam győződve arról, hogy Craig vérében nem is kevés orosz dns csörgedezik. De hogy sármos lenne? Na, ne... Kb mint harrison ford manapság.

    VálaszTörlés
  8. twmmy, nézd meg a Casino Royale-t, ott még hosszabb a haja .... és és 36 körül van

    VálaszTörlés
  9. már belenéztem, nem vagyok egy 007 rajongó. még pierce brosnannal sem tudtam egyet sem végig nézni. kb untam az egész negyedórát,amit bírtam,azt inkább elmentem olvasni. pedig akkor még hol volt rob! az oviban.

    VálaszTörlés
  10. huuuu, mit látok:)))) örök kedvencem ez a címlap!!! a saját példányomban van az a bizonyos "R"
    Craig nem sármos nekem sem! viszont ez a kép volt az amikor az agyamba villant az ötlet, hogy lehetne akár még ő is egyszer, pedig se szmoking, se öltöny...:)
    http://i581.photobucket.com/albums/ss259/RobsessedBLOG/Entertainment%20Weekly/2010%20Eclipse%20promo/RobertPattinsonEW2010.jpg
    szupi jók a posztok, köszi

    VálaszTörlés