2013. január 7., hétfő

Ezt a képet láttam ma először Robról

Nos, ez így kicsit nem jó téma. Manapság már alig lehet új képet fellelni nevezett egyénről, korlátozott a vele foglalkozó blogok száma is.Ergo, a tegnapi képek köszönnek vissza máshol, azt meg mégsem rakhatjuk ki ma is :)
Talán kellene neki egy nyilvános levelet írni, hogy legyen kedves gondoljon megmaradt rajongóira és szíveskedjen ellátni bennünket heti sok, rendes fotóval. Tessen napjának majdnem minden egyedül töltött időpillanatáról felvételt készíteni és elpostázni nekünk. Majd mi válogatunk! Na jó, kutyás, férfi társaságos fotók még jöhetnek. Csak, azért, hogy tudja, nem a magánélete érdekel bennünket. Hanem személy szerint Ő. Ja, esetleg levelezhetünk is!
Szóval, csaltam egy kicsit, és gondoltam guglizok..Került pár percembe, mire sikerült egyszerre egy képernyőnyi fotót találni, ahol majdnem mindegyik képen egyedül van. Szóval a mai sokadszorra látott Rob képek:


-twmmy-

2 megjegyzés:

  1. éltet a remény twmmy, hogy most is időrendben haladsz majd az ilyen "csak Robos" egész képernyőt betöltő képekkel. :)

    VálaszTörlés
  2. khm, twmmy, pontosan mire is gugliztál rá, hogy csupa Cedric lett belőle? ;)

    VálaszTörlés