2013. január 8., kedd

PCA 2011



Ez volt az a PCA, amiről aztán jó sokat lehetett vitakozni, ha jól emlékezem. 



Ugye, itt volt az, amikor felkísérés és kézeltolás volt?
És mintha rémlene, hogy ez a kabátka nem mindnekinek tetszett. Na, nem is olyan rossz felidézni a dolgokat, mert bizony-bizony halványulnak az emlékek. Még azok is, amik velünk történnek, amiket meg csak látunk...




Nem tudom Ágim, te melyik videót találtad, de ezen az ominózus jelenet az első 20 mp-en belül játszódik le. Látszik is Rob arcán, hogy na, akkor most mi van. Van egy másik videó is, ahol összeszedték a momentumokat, amin úgy tűnik, hogy folyamatosan figyelmen kívül hagyja Robot a hölgy. Viszont vannak olyan képek is, ahol Rob úgy néz rá, de úgy, hogy az ember lánya kimondottan szeretné, ha élete párja nem csak évente párszor nézne ugyanígy, hanem mindig. És van pár kép, amin Rob is kap mosolyt. Szóval, annak idején rendesen felhördültünk, de 2012 júliusa óta én már semmin nem csodálkozom. Sőt, szeptember vége meg végleg megkérdőjelezi számomra, hogy rendesen van-e összerakva kedvencem.
- twmmy -

11 megjegyzés:

  1. na, nekem ez az a PCA és az az első kabát, amire nem szeretnék emlékezni...

    Viták, no igen, azok voltak. Meg egy ideig szállóige is lett a PCA. Fintorog.

    VálaszTörlés
  2. Én miért nem emlékszem arra a kézeloltásos dologra? Pedig a kabát ismerős, és a többi is halványan dereng...

    VálaszTörlés
  3. Okééé. Úgy látszik már nem tudok írni. Vagy még korán lenne? Bocsi az elírásért. :b
    *Kézeltolásos dolog*

    VálaszTörlés
  4. Elena, hazamegyek és megkeresem a videót, ha addig valaki be nem teszi ide... mert bepakoltam volna, ha nem kellett volna dolgozóba jönni.

    VálaszTörlés
  5. szerintem ez a kabát baromi ronda!....nem érdekel ki tervezte!a turkálóban szebbeket lehet szerezni.
    a "kézeltólóval" azért most is együtt szilveszterezett.....

    VálaszTörlés
  6. Én kifejezetten örülök ezeknek a visszaemlékezős posztoknak, mert ugye, nekem nem nagyon van mire emlékezni. Így viszont általatok átélhetem a dolgokat. Köszönet mindenkinek. :)
    Twmmy, szerintem én ezt a vidit nem is láttam, ha beteszed megköszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Lily, azért nem emlékszel rá, mert Kellan nem volt ott, ezért nem is raktároztad el magadban az eseményt ;)

    VálaszTörlés
  8. Na, szerettem volna frissíteni a posztot és berakni a videót, de hiába próbálkozom, nem sikerül. Így hát iderakom a linket, amit találtam. (Aki tudja ágyazza be, plíz!)
    http://www.youtube.com/watch?v=4zjeW6BnziQ
    Nekem már az is fura volt, hogy az elején miért nem Rob kiséri fel a hölgyeményt?! Aztán meg a közös díjnál, ha nem is volt konkrét kézeltolás, de szegény Rob nyúlkál a kezéért, de az figyelmen kívül hagyja.
    A dzsekiről meg valóban sokat beszélgettünk, mert egyáltalán nem állt jól Robnak. A színe nagyon sápasztotta és kimondottan nyúzottnak tűnt benne. :/

    VálaszTörlés
  9. nem ekkor volt beteg? Még sajnáltuk is, hogy elrángatták magukkal. Fehér volt, mint a fal, a szemei meg könnyben úsztak

    VálaszTörlés
  10. De igen. Pontosan ekkor volt beteg. Látszik is szemén. Az elefánt utólagos forgatásai voltak, Reese is panaszkodott.

    VálaszTörlés
  11. Twmmy, az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek!! :/ Kezdek kételkedni Rob épelméjűségében :D
    Ezek a videók hála Istennek csak most jutottak el hozzám, nem volt annak idején idegrendszerem végignézni...most viszont jót mulattam rajta :D OMG -.-" (ezt nem Robra és Taylorra értem)
    És a kabáttal kapcsolatban...hát, igen, lehetett volna jobb is, de ebben is cuki volt *.*

    VálaszTörlés