2013. január 27., vasárnap

Szavazzatok ránk!!!!!!!!!


Tudom, nem kis szerénytelenség részemről, hogy vettem a bátorságot és neveztem a lányok tudta nélkül blogunkat a Bloggerina 2013 - Keressük az ország legjobb női bloggerét c., Nők Lapja Café és a Cafeblog által indított versenyen. :)

Az első körön túljutva, mi szerint a nevezésünket elfogadták, most élesedik csak igazán ki a verseny, ugyan is a Ti szavazataitokra van elsősorban szükségünk ahhoz - egészen február 17-ig -, hogy az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé bekerülhessünk. Ezt követően végül a zsűri dönti el, hogy ki lesz 2013 Bloggerinája.

Szavazásra csak a Facebook-on regisztráltak jogosultak, ezért kérünk minden fészen aktív látogatónkat, ossza meg a hírt másokkal, a többi Rob rajongóval és biztassatok mindenkit: szavazzanak ránk! :) Nem elég   a sima  like . Voksotokat a SZAVAZOK gombra kattintással veszi csak  figyelembe a rendszer. 

Nevezésünket elérhetitek, ha IDE navigáltok!

Tudom, hogy a sok értékes információt, jó recepteket és hasznos tanácsokat megosztó, sokkal ismertebb blogok között a miénk "csak egy kis pont", de jólesik bárkitől, aki úgy gondolja, hogy megér egy szavazatot a blogunk! Előre is köszönjük mindenkinek, aki szavaz ránk! :)

Biri és a Szerkesztők.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése