2013. január 17., csütörtök

Új

Arany csillagszemű végre megérkezett Ausztráliába. És szerencsére, a mosolyát is vitte magával! :)



továbbiak: forrás

rhea

7 megjegyzés:

  1. Én is, én is...akarok Robcit kísérni a repülőtéren!
    Igen mosolyog a kispocok, de csak addig amíg a lesifosi meg nem szólal.
    0.10-nél jobbra a csajszi nem hisz a szemének :)
    Köszi rhea az üdítő híreket! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem bírom ki, hogy ne írjam meg, de engem ez a füldugós bemutató kicsit irritál. Számtalanszor utazik anélkül, hogy bárki tudná, hogy repülőtéren van-volt-lesz. Tehát, az üzletpolitika része, hogy lefényképezik, amikor forgatásra érkezik, meg elmegy onnan. Ergo, várják a fotósok, mert 'valaki' szól, hogy na, ott lesz. Azok meg szólongatják, hogy szembefotójuk legyen. És hacsak nem hallássérülésig üvölteti a füldugóját, akkor nagyon is hallja, hogy mit mondanak neki. Így fölösleges a demonstráció. Ha meg hangos a zaj a fülében, ne a sikítozós lányokra kenje a süketülésért, hanem saját magát okolja.
    És már megint kikívánkozik belőlem - a magyarokkal ilyen kép miért is nincs?
    Tudom, egy randa morgós dög vagyok.
    Amúgy tényleg, legalább vigyorog. Biztos alukált a gépen.
    A taksi meg szerintem csak próbált rájönni, ki ez a jótét lélek, akit, százezer fokban nyakig felöltözve, villogtatnak.

    VálaszTörlés
  3. akkor már ketten vagyunk morgósok,twmmy!:/ :))
    először is nagyon örültem,hogy végre láthatom Őt reggel!:)))jókedvű volt,spanolt a lányokkal és valóban kicsit túlöltözött(árnyékban 42 fok van)!reméljük lesznek olyan fotók,amin kevesebb ruha lesz rajta!:)))
    ezt a zsinoros zene/szöveg hallgatást csak egy ideje csinálja és én ki nem állhatom!repülőgépen vagy kocsiban még megértem,de nem egy terminálban!
    ...és végre már Robnak is fel kellene fognia(minden "nagyon okos"baráti tanács ellenére),hogy az az élet/a sztárság ezzel a fajta dologgal/fotózás együtt jár!!ha tetszik,ha nem!mindenképpen jobban járna Ő is és a rajongók is,ha nevetne az egészen!vagy legalábbis mosolyogna...
    amúgy meg nagyon is jól tudja,hogy miként rejtőzzön el a kiváncsi szemek és a fotósok elől!gyakran hetekig egyetlen fotó sem jelenik meg róla(pl.karácsony óta londonban vagy bárhol a GG-ig).azért nem gondolom,hogy az ilyen időszakokban egész nap otthon ül!
    summa summarum:jó munkát kívánok,Rob sok szeretettel!és üdvözlöm Guy Pierce-t!:)))

    VálaszTörlés
  4. akkor én vagyok a védelem füldugó ügyben... ha csak demonstrálja is, hogy nem vagyok hajlandó meghallani a magánéletemben vájkáló hülye bekiabálásaitokat, akkor is használja nyugodtan. Aki akar, ért belőle, aki meg nem, az úgy járt. Attól, hogy sztár, nem adta el a lelkiüdvét egy kínosan mosolygós képért, amikor nyilván a háta közepére sem kívánja azt, aki azt sem mondja, hogy üdvözlöm Ausztráliában, csak belevillog a képébe, hogy mi van Kristennel... a fotózásokkor rendelkezésre áll, mostanában ugyan rá kell szólni, hogy mosolyogjon Mr. Pattinson, de azért teszi a dolgát. Amúgy meg miért ne osonhatna kedvére, akivel akar, azzal úgyis leáll.

    VálaszTörlés
  5. A magánéleti vájkálásokat is maguknak köszönhetik :) K játéka a találgassanak -, csak és kizárólag a figyelemhajhászásról szól. Magyarán kétszínű dolog. Én úgy gondolom, mindenkinek kiabálnak, nem csak nekik, lehet közömbös képpel vonulászni. Ez a bedugom, hogy ne halljam, inkább dedós nekem.

    VálaszTörlés
  6. Persze, hogy mosolyog, hiszen a szerelmével van, a gitárjával. XD Az, aki savanyút csinál belőle, nincs ott!

    A bedugom, nem dugom, megállok, nem állok, odafordulok a fotóhoz vagy nem-ről meg az a véleményem, hogy ez munkaköri kötelessége, hogy megtegye és jó magyar mondással élve, gyorsabban szabadulsz, ha hagyod magad. Számtalan igazi, nagy öreg jól tudja ezt, és megadja a népnek, ami kell neki. Ezt valóban nagyon rosszul tanították be neki, hogy mit tegyen és hogyan a rajongókkal és a fotósokkal.

    VálaszTörlés
  7. hehehe, egy kedves banyóca megfogadta csetes tanácsomat és kölcsön adott egy Quantas 17-es seprűt Robnak, hogy mihamarább (azonnal!) Ausztráliába repülhessen?
    Akkor most mi van? Kitesszük a lábunkat ami földről és visszatér a jókedv meg a mosoly?
    Gitártok lóbálás??? Mi a manó?

    VálaszTörlés