2013. február 10., vasárnap

100% Rob videó vasárnap

Elérkezett a hetesi feladataimat lezáró vasárnap. Remélem mindenki talált kedvére való Rob "drogot" a héten, köszönhetően a ROBsessed tematikának. 
Nem lennék hű a nevemhez, ha videó poszt nélkül hagynám el a terepet. :D 
Mellesleg megjegyzem az ilyen bejegyzéseket nagyon hiányolom a ROBsessed tematikából. Átnéztem az egész évet és egyetlen!!! napot találtam csak a 365-ből ahol kifejezetten rajongói videó lesz kirakva. Ez is majd csak augusztus 14-én :(( Miéééééért!?!?! :( 
Pedig az elmúlt 4 évben jobbnál jobb összeállításokat készítettek tehetséges szerkesztők, mint ahogy azt ti is tudjátok. Megérdemelnék, hogy legalább egy hónapban egyszer lehetőséget kapjanak ezek az alkotások arra, hogy bemutatásra kerüljenek. Ha annyira jól tudnék angolul amennyire nem tudok tuti írnék nekik és hiányolnám, tiltakoznék.  :/  
Mivel nincs semmi sem kőbe vésve így én ma egy ilyen posztot kínálok nektek csak azért is :D 
Először a Twilightot kedvelőknek szeretnék kedvezni. És bár megszegem a 100 %-os szabályt, és a címhez is hűtlen leszek, de ezt nem lehetett kihagyni. A videó alatt egy olyan zenét hallhattok, ami  egy ismert parfüm márka reklám zenéje, de annyira csodálatos, hogy régen a kedvenceim közt van. Nagyon örültem amikor egy olyan alkotó munkáját láttam meg ezzel a zenével, aki már régen csinált új videót. Mindig  csodáltam  azt a finomságot, ahogy oXGerryBerryXo Rob filmjeit újra gondolja. Ez is egy kiváló munka lett. 


De nem lennék beanene, ha nem említeném meg, hogy az én egyik nagy kedvencem és a sokotok által kedvelt Bielnek is van erre a muzsikára összeállítása.


Ha pedig Bielnél tartok nem állhatom meg, hogy még valamit ki ne rakjak tőle. Mindet imádom, de a héten ez került a látóterembe: 


Végül pedig ezt pár hete besoroltam az egyszerű, de nagyszerű kategóriába. 


Szép vasárnap délutánt mindenkinek! Találkozunk legkésőbb öt hét múlva ;-) 
beanene

4 megjegyzés:

  1. Hű de régen csináltam ilyet! No, de lássuk csak... Bevallom az első videónak csak az elejébe néztem bele, mert ahogy meghallottam a zenét, rögtön egy másik alkotás ugrott be helyette, ezért - hiába voltak összeválogatva " a legszebb pillanatok" - képtelen voltam tovább nézni.
    És láss csodát, lejjebb görgettem és alatta máris az a Biel videó volt, amire legelőször gondoltam. Az a zene - szerény véleményem szerint - csak ahhoz az Esme szigetes videóhoz illik. Másik alkotást nem tudok elképzelni vele. :)
    A harmadik videót - ugyanúgy, ahogy a másodikat - már régebben volt alkalmam látni, de most is ugyanolyan szívesen végig néztem, mint anno.
    Az utolsó pedig... számomra most ez volt a nyerő. Leann Rimes-t amúgy is szeretem, szóval a zene rögtön dobott rajta, hogy az első helyre kerüljön. Az összeállítás pedig, nagyon tetszett. Sikerült a készítőnek, Rob legaranyosabb pillanatait belevinnie, amitől nálam, mindenképp megérdemli a nyertes helyet.

    Köszi Beus ezt a csodás, vasárnapi videó posztot!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Elena tudtam, hogy az utolsó videón neked tetszeni fog. :D Köszönöm a részletes megjegyzésedet :D

    VálaszTörlés
  3. Mennyivel nehezebb dolga volt annak idején Bielnek összeállítani ezt a Esme szigetes vidit, amikor a film még el sem készült! :) Még ma is hatásos. Ebből is látszik mekkora tehetség.

    VálaszTörlés
  4. Bea, ilyen tematikus vidiösszeállítást mindőn közül csak TE tudsz! Nagyon köszi, jó volt! Biel után sírok nagyon, kár, hogy eltűnt az éterben.

    VálaszTörlés