2013. február 5., kedd

Betekintés a Bel Ami forgatásának kulisszái mögé

Ez egy olyan téma amiről igen sokat tudnék írni, hisz a magyarországi forgatás lehetővé tette számunkra, hogy személyes élményeink  lehessenek ebben a dologban.
De most inkább nem untatnálak benneteket ezzel a sokat hallott sztorival.
Amikor elolvastam a mai napra javasolt  bejegyzés tartalmat  rögtön egy videó ugrott be, amit nagyon ritkán lehet látni, hisz kifejezetten bennünket magyar rajongókat érintett.
Igen, igen most pedig meghallgathatjátok, ahogy Robertünk elrebeg egy magyar mondatot nekünk rajongóknak, akik órákat álltunk arra várva, hogy láthassuk legalább fél pillanatig a FÉRFIT. ;-)
Tudom ez nem kifejezetten a kulisszák mögé enged betekintést, de számomra ez egy olyan kedves emlék a forgatásról, hogy úgy gondoltam mindenképpen ezt fogom nektek ma feltálalni. Ha meghallom az édes hangját, meglátom azt a félmosolyt az arcán, még ma is, ennyi idő elteltével is, széles vigyor ül ki az arcomra.
Enjoy!



beanene

3 megjegyzés:

  1. Óóóóó, nagyon sokáig ez volt az sms hangom :) Aztán tavaly szeptembertől nem akartam többé hallani. Na jó... Azóta is irigylek mindenki, aki ott volt azon a hajnalon. Én is szerettem volna. De hideg volt, messze volt, és még örülhettünk, hogy végül is nem az eredetileg tervezett februárban jött(emlékszel moncsi, még híd- alatt-lakást is tervezgettünk - aztán megfutamodtunk.) Bár,a Bazilikánál de jó is volt!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Bea! :) Már kezdtem megfeledkezni erről a pillanatról. Most újra lejátszódott bennem az az este, ahogy Rob kilépett a lakókocsiból, ahogy elindult, majd megállt a kapu előtt, felnézett a házra... többször is. És a végén ez a mondat az Ő szájából... :)Szép este volt. :)

    VálaszTörlés
  3. Beus, a vesémbe látsz... épp, tegnap nézegettem, youtube-on ezt a videót. :)

    VálaszTörlés