2013. február 2., szombat

Details képek

2010 márciusában a Details Magazinban megjelent egy interjú Robbal, amihez fotósorozat is készült. Ez a cikk a fotókkal együtt megosztotta akkor a véleményeket, volt akinek tetszett, volt akinek nem.  Ráadásul elhangzott egy bizonyos mondat Rob szájából, amit felkapott és teljesen félremagyarázott a média. :/
Az interjú végén viszont nagyon aranyos, ahogy elmeséli élményeit egy elefánttal való találkozásáról, amikor a WFE-vel kapcsolatos megbeszélésen volt :)
Kezdő rajongók részére itt az interjú fordítása is. :)


 
Ági

4 megjegyzés:

  1. oh igen ez a fotósorozat nagyot ütött mindenkinél. Én ekkor éreztem először azt, hogy férfivá érett ez a srác. :P

    VálaszTörlés
  2. Esküszöm, ennél a képsornál éreztem, hogy a Fity-t nem csak az elvakult twilight fanfiction rajongók olvassák, hanem a mindenféle fotósok,egyéb alakok. Nekem kedvencem a cikk és a fotósorozat is.

    VálaszTörlés
  3. akkor én vagyok az egyetlen,aki fanyalogva fogadta ezt a sorozatot?
    nekem nem igazán tetszett az egész!talán a fehér nadrágos fürdőszobás,a teraszon a harisnyás nőcivel és a szürke portré ami szép:))
    ez a multimilliomos jazzdobos imázs nem igazán illet Robhoz;rettenetesen másnapos volt a fotózáson és nem érezte jól magát a nőkkel.
    a cikkben vannak érdekes részek azért:Rob eltévedt Covent Gardenben...arra viszont emlékezett,hogy az újságírónő,mit fogyasztott az előző riport készítésekor,mesél,mesél....sörözik,eszi a drazsékat és.....aztán hazahúz.

    VálaszTörlés