2013. február 4., hétfő

Kettő az egyben...

Új hét... új hetes. A névsorban a következő természetesen ;-)
Miért kettő az egyben a poszt címe?
Mert   az általunk követett Robsessed tematikában két változat szerepel ezen a napon. Azonban mind a két téma tetszik, így két tartalommal töltöm meg a bejegyzést ;-)
Az egyik a szokásos első kép, amit ma láttam Robetünkröl különösen aktuális, hisz végre bepillanthattunk a készülő The Rover című filmje forgatási kulisszái mögé.
Tehát az első kép, amit ma megláttam Robról természetesen ez:


Izgalmasnak tartom az eddig kiszivárgott információk alapján azt a karaktert, akit meg fog személyesíteni, még akkor is ha ez nem főszerep :P
Egy kis kosz, kissé kopasz koponya és már is itt a veszélyes külső.:D  Tetszik!
További képek megtekinthetők itt.

Na és akkor a második téma.
A nadrágját igazító Robert a női szíveket igen csak megdobogtató látvány nem?
Ez az egyik kedvencem! Moncsink gondolatszondád mit olvas ki a csillagtököcske fejéből?


A Tumblr egyik kedvenc témája  is ez. Újra és újra felbukkannak olyan posztok amelyekben összegyűjtik ezeket a momentumokat.
Igazított Rob  2008-ban2009-ben no meg minden évben XD


További szép napot kívánok mindenkinek!
beanene

5 megjegyzés:

 1. Juppííí! Egyenlőre csak pihegek az új képek láttán. Én jobban szeressem a három az egybent. Csak nem tudom, mi is hiányzik, a kávé vagy a cukor, mert hogy a hab az a mai kép, az tuti.

  VálaszTörlés
 2. végre!!!!!képek a forgatásról!
  jól látom,hogy a búbjánál le van borotválva a haja? :/
  vagy benéztem?

  VálaszTörlés
 3. Juhúú! Képek a forgatásról. :))
  Mellesleg, milyen dolog ez... ő ott melegszik, mi meg itt fagyoskodunk. :/ Szívesebben tartanám neki az ernyőt. :P Hehe, Dean fején milyen cuki a sapka.

  VálaszTörlés
 4. Az új képeken, olyan kis csuris a feje. De szerintem aranyos. :) Kíváncsi leszek milyen lesz a film, és persze, hogy hogyan fog játszani benne a fiúka. :D A nadrágos felhúzósdis képek pedig... nagyon ott van. Bár én személy szerint, jobban örülnék, ha inkább letolná a naciját, mint fel.

  VálaszTörlés
 5. hehehe, látszik,hogy ez egy kisebb költségvetéssel készülő film, mint a BD. Itt nincs pénz nagy vásznakra, csak esernyőkre....

  VálaszTörlés